Kategorie: / Pozostałe

Czaszabawy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Czaszabawy.pl
5 / 5 2019-03-18

świetny sklep, dobre ceny, ekspresowa wysyłka, paczka należycie zabezpieczona POLECAM

5 / 5 2019-03-14

super sklep .Polecam

5 / 5 2019-03-11

Szybka realizacja zamówienia i dobra cena. Polecam.

5 / 5 2019-01-31

Baaaardzo duży pozytyw . Wszystko przebiegło super szybko . Oby więcej takich firm w Polsce .

5 / 5 2019-01-31

Szybka realizacja,pomimo okresu przedświątecznego.Pozytywnie

5 / 5 2019-01-29

byłem po odbiór osobiście i przez 4 minuty mojego pobytu 3 osoby chciały mnie obsłużyć ( nie pierwszy raz). Zamówienie złożyłem w nocy a towar odebrałem o 9:10 rano. Miła i szybka obsługa.

2019-01-29

Trafiłam na fajną promocję w sklepie i kupowałam figurki. Wszystko bez zarzutu - zarówno same figurki, jak też czas wysyłki, sposób pakowania, koszt wysyłki. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, po nadaniu paczki jest info mailem.

5 / 5 2019-01-25

rewelacyjna i miła obsługa, fachowe podejście do klienta, jednego dnia złożyłem zamówienie następnego już otrzymałem pomimo że mieszkam w drugim końcu Polski, bardzo polecam

5 / 5 2019-01-24

Transakcja przebiegła wzorowo. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-12

Super kontakt, ekspresowa obsługa i dostawa. Polecam bardzo zakupy u Nich to czysta przyjemność :)

1 / 5 2019-01-11

Produkt dotarl w stanie faralnym caly porysowany. Widac, ze nie jest to wina transportu - na produkcie slady po naklejkach.. Negatyw.. Puerwszy i ostatni raz zamowilam cokolwiek w tym sklepie

2018-12-24

..świetny...

5 / 5 2018-12-04

bardzo szybka wysyłka,bardzo dobry kontakt,dobre ceny,POLECAM

2018-11-16

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-11-04

Solidna firma. Towar szybko wysłany. Zgodny z opisem i zdjęciem. Polecam.

5 / 5 2018-10-30

POLECAM WSZYSTKIM, SZYBKO

2018-10-04

Rzetelne doradztwo, miła obsługo, towar 100% zgodny !!!

2018-09-29

Towar, który otrzymałem nie jest do końca pełnowartościowy. Zakupiony domek dla dziecka posiada rysy i ewidentnie taki był zapakowany. Niestety ma być prezentem, więc na odesłanie jest za późno. Wysłałem odpowiednią informację do sklepu ale niestety nikt mi nie raczył odpowiedzieć. Stąd też moja niekorzystna opinia o sklepie.

5 / 5 2018-09-25

Polecam

5 / 5 2018-09-20

super sklep kultura osobista na najwyższym poziomie wysyłka bardzo szybka ,paczka dobrze zapakowana ,kontakt ze sklepem b dobry ,firma kurierska z którą sklep współpracuje super ,szacunek Polecam każdemu zakupy w tym sklepie ,a zabawki 1 klasa ;) dziękuję za miłą transakcję

2018-09-04

Sklep działa bardzo sprawnie, zamówienie dostałam na czas, wcześniej zostałam powiadomiona o planowanej godzinie dostawy i numerze telefonu do kuriera.

2018-08-30

Aby nie było wątpliwości - dotyczy zamówienia numer: 69534..... Smoby - Clean Service Wózek z akcesoriami do sprzątania 24617 Produkt został zapakowany w POGNIECIONE oryginalne opakowanie...... Aby zamaskować swoją NIECHLUJNOŚĆ , owinięto je czarną taśmą pakową..... Nie uchroniło to produktu , przed dalszymi zagnieceniami w transporcie !!! Produkt w takim opakowaniu, nie nadaje się na prezent, a tym miał być !!! Beznadziejny sposób zapakowania prezentu....., a wystarczyło by, zapakować produkt w większe i sztywniejsze pudłom kartonowe !!! Nie polecam tego sklepu, bo sklep odwala DZIADOWSZCZYZNĘ !!! To był pierwszy i OSTATNI zakup w tym Sklepie, z Bożej łaski , na uciechę .....

5 / 5 2018-08-07

Polecam!!!

5 / 5 2018-07-13

Niesamowite, ale ledwie co zdążyłam złożyć zamówienie, a paczka była u mnie w domu, do tego solidnie zapakowana, zabawki świetne i na każdym opakowaniu instrukcja oraz opis w języku polskim, czego nie doświadczyłam nigdzie indziej!!! Polecam gorąco!

5 / 5 2018-07-12

Produkt zgodny z zamówieniem, błyskawiczna dostawa i rewelacyjna cena. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-03

Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, szybka wysyłka, towar zapakowany w pudło dzięki czemu oryginalne opakowania zabawek nie uległy zniszczeniu. Niedrogo. Gorąco POLECAM!!! przy każdej okazji będę zamawiała zabawki dla moich dzieci w tym sklepie ;)

5 / 5 2018-06-25

polecam zakupy w sklepie, transakcja szybka i rzetelna

5 / 5 2018-06-18

Polecam, szybko i sprawnie. Produkt w 100% zgodny z zamówieniem i niespodziankowe gratisy :)

5 / 5 2018-06-14

Polecam.Jestem bardzo zadowolona z zakupów

5 / 5 2018-05-28

Bardzo szybka realizacja zamowienia, zabawka, którą zamówiłam bardzo solidnie zapakowana, ekspresowa wysylka. Polecam w 100%

5 / 5 2018-05-19

Super

5 / 5 2018-05-02

Gorąco polecam.

5 / 5 2018-04-26

Sklep godny pozytywnej opinii. Bardzo szybka realizacja. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-04-24

To się nazywa profesjonalne podejście do klienta!!! EKSPRESOWA wysyłka, towar najwyższej jakości. Mega zadowolenie kupującego:) W 100% zasłużony pozytyw! Moja prośba dotycząca skromnego rabatu została w pełni spełniona, chociaż tak do końca się nie spodziewałam. Naprawdę rzadko spotyka się tak rewelacyjnego Kontrahenta. Bardzo dziękuję, pozdrawiam i szczerze POLECAM!!!

2018-04-04

Zakupy w tym sklepie to ogromna przyjemność.Bardzo duży wybór i dobre ceny. Doskonały kontakt z klientem w trakcie realizacji zamówienia i błyskawiczna dostawa. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-03-29

Paczka ze strony CzasZabawy dotarła do mnie szybko (ok.2dni roboczych).Niestety zawartość kartonu a dokładnie lalka,która znajdowała się w środku miała rozerwane opakowanie.Opakowanie lalki było za duże i na styk mieściło się w kartonie.Lalka była wręcz na sił wepchnięta do kartonu.Do całej reszty nie mam zarzutówAle raczej , nie zamówię nic więcej z wyżej wymienionej strony.

5 / 5 2018-03-17

Sklep super, mili pracownicy i spokojnie można zamówić i odebrać. Asortyment z 2016r jest bardzo szybko w sklepie. :)

5 / 5 2018-03-13

Bardzo dobre ceny. Ekspresowa przesylka . Towar w 100% nienaruszony i zgodny z opisem. Polecam !

5 / 5 2018-03-05

Bardzo szybka wysyłka oraz rozsądne ceny. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-01-31

Polecam

5 / 5 2018-01-23

Super sklep. Szybka realizacja, dobry kontakt, wyrób zgodny z opisem. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-22

Realizacja zamówienia błyskawiczna!!!!! Od momentu złożenia zamówienia do momentu dostawy 1 dzień. Super!!!

5 / 5 2017-12-28

Wszystko przebieglo szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-12-26

zakupy szybko zrealizowane, super opakowane, wybór ogromny i najważniejsze atrakcyjne ceny za dobre towary naprawdę polecamy

2017-12-18

Swietna obsługa, błyskawiczna realizacja

5 / 5 2017-11-21

POLECAM w 100 %

5 / 5 2017-11-12

Polecam w 100 ! Szybka przesyłka,informacja o przesyłce i dobrze opakowane.Opakowania klocków w idealnym stanie! Będę korzystać z tego sklepu!

5 / 5 2017-11-07

Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-03

Super ! Polecam!

5 / 5 2017-10-12

Błyskawiczna realizacja - towar zamówiony o 14, a dostarczony następnego dnia rano! Bardzo miła obsługa. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-10-03

Polecam- błyskawiczna realizacja i bardzo miły kontakt.

5 / 5 2017-10-02

Super pozytyw.Polecam.

5 / 5 2017-10-02

Zamówienie i dostawa odbyły sie bardzo szybko i pozytywnie. Towar pełnowartościowy, wysyłka szybka, miła obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2017-09-30

Wszystko ok, tylko sposób zapakowania mojej przesyłki oceniam na 0. Zamówiłam 3 zestawy zabawek, wszystko tak upchane, że opakowania zabawek uszkodzone. Wystarczyło zapakować w większy karton i porządnie zapakować.

5 / 5 2017-09-24

jestem bardzo zadowolona , szybko sprawnie, :)

5 / 5 2017-09-21

Sklep rewelacyjny. Produkt dostępny od ręki i bardzo duży wybór. Polecam.

5 / 5 2017-09-16

Bardzo szybko wysłane, dobrze zapakowane. Jestem zadowolony z zakupu. Polecam.

5 / 5 2017-09-13

Profesjonalnie pod każdym względem.

5 / 5 2017-08-16

Polecam kupowanie w sklepie internetowym czaszabawy.pl bardzo dobra komunikacja ze sprzedawca, wysoka jakość obsługi i szybka wysyła. POLECAM

5 / 5 2017-08-06

Super sklep

5 / 5 2017-08-05

Bardzo szybko i profesjonalnie. Kontakt jak najbardziej bezproblemowy. Towar dokładnie jak na zdjęciu. Szczerze polecam ten sklep

5 / 5 2017-07-30

Przede wszystkim obłędne tempo realizacji - produkt był do odbioru w paczkomacie już na drugi dzień po złożeniu i opłaceniu zamówienia - tego jeszcze nie miałem!:) Przy okazji ceny też w porządku - polecam!:)

5 / 5 2017-07-26

Kolejna transakcja przeprowadzona na najwyzszym poziomie, blyskawiczna realizacja zamowienia oraz wysylka. Polecam.

2017-07-25

Sklep oferuje towar niezgodny z opisem na stronie internetowej, kupiłam zabawkę- farmę ze zwierzętami i budynkami. W opisie było napisane że zestaw składa się z 25 elementów, otrzymałam 23 elementy w pudle. Dostałam maila ze sklepu ze wszystko w porządku bo producent liczy podstawę jako 2 elementy choć stanowi całość. Następnym brakującym elementem miała być kartka z nalepkami na budynki. Uważam ze zostałam wprowadzona w błąd przez sklep "czas zabawy", opis zabawki na ich stronie jest niezgodny z rzeczywistością. Prosiłam o dosłanie 2 brakujących elementów za które zapłaciłam lub zwrot nadpłaty - bo w ofercie są też farmy 23 elementowe, tańsze. Bez rezultatu.

5 / 5 2017-07-22

Mimo okresu przedświątecznego przesyłka została nadana natychmiastowo! Wszystko super!

5 / 5 2017-07-11

Szybko, sprawnie i profesjonalnie - polecam

5 / 5 2017-07-10

Polecam sklep. Zakup toru Carrera Go bez najmniejszych problemów. Paczka była na drugi dzień.

5 / 5 2017-07-10

Gorąco polecam. Sprawnie,szybko.

5 / 5 2017-06-29

Wszystko przebiegło pomyślnie. Zabawka zgodna z opisem, dostawa na czas. Polecam

5 / 5 2017-06-27

Bardzo dobra informacja o statusie zamówienia, szybka wysyłka i znakomicie zapakowany towar - oto cechy tego sklepu, które doceni każdy Klient wirtualnego świata zakupów. Polecam

5 / 5 2017-06-24

Profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2017-06-21

bardzo dobre miejsce na zakupy w sieci polecam wszystkim

5 / 5 2017-06-21

Szybko, sprawnie , sympatycznie

5 / 5 2017-06-20

Sklep bardzo fajny, duży wybór, szybka realizacja. Zamawiam w nim produkty od lat. Polecam

5 / 5 2017-06-10

Polecam sklep

5 / 5 2017-06-06

Szybko i sprawnie, polecam ten sklep :)

5 / 5 2017-06-02

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt tańszy niż w firmach konkurencyjnych. Polecam sklep czas zabawy, sama też jeszcze skorzystam z usług tej firmy.

2017-06-01

Dobre ceny, miła obsługa, na zapytanie o losy presyłki odpowiedż w 20 minut, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-05-29

polecam ten sklep. Szybko i skutecznie zamówienie zostało zrealizowane.

5 / 5 2017-05-27

Super sklep. Bardzo szybka przesyłka. 20 godzin po zamówieniu towar był u mnie. Rewelacja. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-05-21

Polecam szybko sprawnie i na temat wybór dobry dla mnie git oceńcie sami pozdro

5 / 5 2017-05-19

Super sklep, ekspresowa realizacja zamówienia (czwartek po południu zakup, piątek wysyłka, sobota paczka w paczkomacie). Dobre ceny, gratis do zakupów. POLECAM!

5 / 5 2017-05-15

Gorąco polecam sklep "czas zabawy". Towar zgodny z zamówieniem, idealnie zapakowany, dostawa błyskawiczna.

2017-05-12

Towar zgodny z opisem, a wysyłka ekspresowa !:) sklep godny polecenia :)

5 / 5 2017-04-29

Super, polecam, szybka wysylka, wszystko dobrze zapakowane. Polecam

2017-04-26

wygodny

5 / 5 2017-04-17

Super,towar w 100 procentach zgodny,szybko,POLECAM!!!!!

5 / 5 2017-04-11

Witam, sklep godny polecenia. Przysłany inny model zabawki niz w zamowieniu został błyskawicznie wymieniony. Po dzialaniu w sytuacjach trudnych mozna pozanać godnego zaufania sprzedawcę. Polecam wszystkim. Towar zapakowany brdzo dobrze, dostawa bardzo szybka i ceny tez konkurencyjne. Na pewno będę stałym klientem .

2017-04-07

Moja opinia jest bardzo pozytywna. Błyskawiczna realizacja zamówienia i konkurencyjne ceny.

5 / 5 2017-04-01

Wszystko tak jak być powinno. Komunikacja ze sklepem ok, szybki czas realizacji. Kupować i się nie zastanawiać

Rzetelne opinie o Czaszabawy.pl

Czaszabawy.pl

Siedziba
Czapury k. Poznania

WWW
http://www.czaszabawy.pl

Email
[email protected]

Telefon
0601 828 763

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie