Kategorie: / Zegarki i biżuteria / Pozostałe

Czaszegarkow.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.56
opinie o Czaszegarkow.pl
5 / 5 2021-04-09

UWAGA !!! ŻADNEGO KONTAKU, ŻADNEJ ODPOWIEDZI !!! BRAK POTWIERDZENIA PŁATNOŚCI ANI NIC. BRAK TELEFONU. CZEKAM JUŻ TYDZIEŃ I ŻADNEJ INFORMACJI O STATUSIE ZAMÓWIENIA ITD. JAK W CIĄGU 2 DNI NIC NIE DOSTANĘ ZGŁASZAM SPRAWĘ NA POLICJĘ !

5 / 5 2019-03-20

Super !

5 / 5 2019-03-20

Sklep godny polecenia

5 / 5 2019-02-18

pelny profesjonalizm - polecam

5 / 5 2019-02-16

Szybka dostawa. Zegarek zgodny z opisem. Polecam :)

4 / 5 2019-02-07

Wszystko Ok

5 / 5 2019-01-20

Super zegarek dokladnie jak w opisie . Polecam

4 / 5 2019-01-18

To moje drugie zamówienie. Czas oczekiwania kilka dni, ale nie mam najmniejszych uwag, co do zegarkow

5 / 5 2019-01-13

Pełen profesjonalizm, wszystko super

5 / 5 2019-01-07

Szybka przesyłka, zegarek zgodny z opisem, wszystko super :)

5 / 5 2019-01-02

Polecam wszystko w najlepszym.porządku

4 / 5 2019-01-01

Bardzo polecam sklep, szybka realizacja zamówienia do tego zegarek super :)

3 / 5 2018-12-31

Profesjonalna obsługa. Tranzakcja rzebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-12-28

Wszystko ok

4 / 5 2018-12-26

Poza małym problemem z kurierem który przyjechał nie na ten adres, to sam produkt, szybkość wysyłki i ogólne wrażenie bardzo pozytywne

5 / 5 2018-12-21

Żadnych problemów

4 / 5 2018-12-19

Polecam

5 / 5 2018-12-17

Bardzo Dobry Sklep !

5 / 5 2018-12-08

Mając na uwadze to że zamawialem pierwszy raz po przedpłacie. I oczekiwałem na przesyłkę z zagranicy. To POLECAM!!!

4 / 5 2018-12-07

towar wyprzedano wcześniej

4 / 5 2018-11-07

To moje drugie zamówienie. Czas oczekiwania kilka dni, ale nie mam najmniejszych uwag, co do zegarkow

3 / 5 2018-11-04

Pełny profesjonalizm

5 / 5 2018-10-17

Profesjonalna obsługa. Polecam z czystym sumieniem. Rzetelna firma.

5 / 5 2018-10-03

Profesjonalna obsługa, doskonały kontakt z biurem obsługi klienta podczas zmiany danych adresowych. Przesyłka express. Na pewno zrobię ponowne zakupy.

5 / 5 2018-10-01

Jestem bardzo zadowolona. Zegarek prezentuję sie bardzo elegancko.

5 / 5 2018-09-18

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-16

Wszystko ok

4 / 5 2018-08-31

towar wyprzedano wcześniej

4 / 5 2018-08-29

Zegarek prezentuje się bardzo ładnie, polecam ten sklep!

4 / 5 2018-08-29

Oryginalny zegarek, szybki czas wysyłki jednak paczka trochę pognieciona co nie wpływa na jakość produktu. Polecam

5 / 5 2018-08-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-13

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-08-07

Cały proces zamówienia przebiegł bez zarzutów. Produkt super. Polecam

5 / 5 2018-08-03

Wszystko tak jak powinno być :)!

5 / 5 2018-07-25

Wszystko szybko i sprawnie, zegarek piękny. Polecam!

4 / 5 2018-06-13

Oryginalne dobre produkty i niezłych cenach.

4 / 5 2018-06-13

Mąż zadowolony z prezentu zatem ja również

4 / 5 2018-06-12

Polecam

5 / 5 2018-06-07

Szybka dostawa. Zegarek zgodny z opisem. Polecam :)

4 / 5 2018-05-23

Wszystko dobrze. Polecam.

5 / 5 2018-05-22

polecam

4 / 5 2018-05-08

Zegarek zgodny z opisem, czas oczekiwania nie jest ekspresowy, ale przez to, że jechał z daleka. Wszystko super, polecam

5 / 5 2018-05-03

Wszystko super

5 / 5 2018-04-24

Polecam innym szukających fajnych zegarków z korzystanie z oferty sklepu

4 / 5 2018-04-23

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-03-21

Polecam.

4 / 5 2018-03-14

Polecam

5 / 5 2018-03-10

Zegarek piękny i orginalny, niestety bransoletka okazała się zbyt mała i został wykonany zwrot ale jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-03-01

Jak najbardziej polecam!

4 / 5 2018-02-28

Super ceny! Ogroooomny wybor,w miare szybka przesylka.Polecam!

5 / 5 2018-02-23

Szybka przesyłka, dobrze zapakowana, a co najważniejsze zegarek oryginalny i bardzo ładny.

5 / 5 2018-02-09

wszystko ok

5 / 5 2018-02-05

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2018-02-03

Oryginalne dobre produkty i niezłych cenach.

5 / 5 2018-02-02

doskonała prof obsługa - zegarek cudo - cena - jeszcze lepsza :-) przecieram czy ze zdziwienia że to prawda serio myślałem że to fake - zaryzykowałem a tu dostaje piękny sprzęt w cydownej cenie TAK TRZYMAĆ !!

5 / 5 2018-01-30

Profesjonalna obsługa zegarek oryginalny i szybka dostawa! Polecam

5 / 5 2018-01-19

Szybka dostawa, produkt bez najmniejszej wady, jestem bardzo zadowolona i zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2018-01-13

Szybki czas realizacji, polecam

4 / 5 2018-01-12

Jestem zadowolony z usługi

5 / 5 2017-12-29

Polecam !!!

3 / 5 2017-12-26

Czas realizacji na przesyłkę stanowczo za długo

4 / 5 2017-12-13

Pełny profesjonalizm

4 / 5 2017-12-13

Bardzo dobre ceny. Obsługa i kontakt bardzo sprawna. Trochę za długi czas wysyłki gdyż zegarek podróżował ze Sztokholmu przez Kopenhagę i Kolonię :)

4 / 5 2017-12-05

Transakcja szybka i przyjemna, obsługa bardzo dobra. Polecam

5 / 5 2017-12-02

Profesjonalna obsługa, polecam!!!

4 / 5 2017-11-22

zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie, szybka i profesjonalna obsługa transakcji.

5 / 5 2017-11-22

Sprawnie. I taki ładny jaki miał być :)

5 / 5 2017-11-18

Zegarek profesjonalnie zapakowany. Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-10-31

Zamawiałam zegarek, zrezygnowałam, ponieważ był zbyt duży jak na moją dłoń. Jakość zegarka, obsługa i sposób załatwienia zwrotu jak najbardziej zasługuje na polecenie.

5 / 5 2017-10-22

Transakcja jak najbardziej profesjonalna! Zakupiony zegarek prezentuje się świetnie! Zdecydowanie polecam sklep i produkty :)

5 / 5 2017-10-18

Pełna profeska

5 / 5 2017-09-30

Kolejny zakup w tym sklepie i kolejny trafiony. Ceny bardzo konkurencyjne. Przesyłka szybka i bezproblemowa. POLECAM.

3 / 5 2017-09-29

Długi czas realizacji

5 / 5 2017-09-26

Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-09-17

W pełni profesjonalna obsługa, bezproblemowy zakup, atrakcyjna promocja cenowa, szybkość realizacji zamówienia wraz z dostarczeniem przesyłki szybsza niż oczekiwałem. Po kilku tygodniach użytkowania produkt spełnia moje oczekiwania. Polecam innym i chętnie sam skorzystam w przyszłości. Żałuję, że kolejny zegarek Hamilton, który wybrałem, tym razem z kolekcji Broadway, nie jest w ofercie Sklepu i zmuszony jestem szukać innego Dystrybutora tej marki.

5 / 5 2017-08-20

Ok, bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-17

Szybko sprawnie i milo Ewa

4 / 5 2017-07-25

Pełna profeska.

4 / 5 2017-07-10

Polecam, zegarek jest przepiękny. Bardzo profesjonalne podejście.

5 / 5 2017-06-22

Wysyłka jest bardzo szybka. Zegarek dotarł bez uszczerbku. Polecam.

4 / 5 2017-05-20

Super ceny! Ogroooomny wybor,w miare szybka przesylka.Polecam!

4 / 5 2017-05-14

Zakupiony zegarek zgadza się z opisem. Zakupy zakończone powodzeniem:) Nie mam żadnych uwag:) Pozdrawiam! Zadowolony Klient.

4 / 5 2017-05-03

Firma godna polecenia.

5 / 5 2017-05-01

Polecam zakupy

5 / 5 2017-04-28

Rzetelna informacja na stronie www, sprawny przebieg transakcji, dobra komunikacja, dostawa w obiecanym terminie. Polecam serdecznie!

4 / 5 2017-04-27

Like

5 / 5 2017-04-26

Towar ładnie zapakowany, zgodny z opisem.

Rzetelne opinie o Czaszegarkow.pl

Czaszegarkow.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.czaszegarkow.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie