Kategorie: / AGD / Ogród / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria

Czerwonamaszyna.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Czerwonamaszyna.pl
5 / 5 2019-03-23

Polecam sklep, profesjonalna obsługa. duży wybór bardzo eleganckich i nowoczesnych towarów. Polecam odbiór osobisty - duży parking pod sklepem

5 / 5 2019-03-09

Przesyłka dotarła bardzo szybko i sprawnie. Sklep godny polecenia

5 / 5 2019-02-25

Pozytyw

5 / 5 2019-02-25

Bardzo pozytywna opinia,polecam sklep.

5 / 5 2019-02-21

Dostawa na drugi dzień od zamówienia, informacja na każdym etapie. Jeden gadżet delikatnie przykurzony (może wystawowy?), ale całość realizacji oceniam bardzo dobrze :-)

5 / 5 2019-02-17

Polecam

5 / 5 2019-02-02

Świetny sklep , świetna obsługa, polecam

5 / 5 2019-02-01

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-26

gorąco polecam, szybka informacja zwrotna, a w przypadku odbioru osobistego obsługa sklepu dzwoni i potwierdza termin.

4 / 5 2019-01-22

Zamówione produkty spełnieniły moje oczekiwania.

5 / 5 2019-01-18

polecam

5 / 5 2018-12-08

Polecam

5 / 5 2018-12-06

Obsługa bardzo miła, Szybki czas oczekiwania ... Na pewno warty polecenia

5 / 5 2018-11-24

jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia

5 / 5 2018-10-28

Zadowolona jestem

5 / 5 2018-10-18

dla mnie super pozdrawiam piotr

4 / 5 2018-10-14

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-10-11

Wszystko w porządku. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-09-25

Polecam

4 / 5 2018-09-12

Oceniam poziom obsługi jako słaby tylko dlatego, że nie można wybrać paczkomatu ani Poczty Polskiej jako sposobu dostawy. Jedyna opcja to kurier UPS, co jest dla mnie kłopotliwe (brak kontaktu telefonicznego z kurierem, godziny pracy kuriera niewygodne dla osób pracujacych) - tak więc już nie będę tu kupować.

5 / 5 2018-08-22

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Polecam.

5 / 5 2018-08-11

super

5 / 5 2018-08-01

Co jeszcze mogę napisać?

5 / 5 2018-07-10

Błyskawiczna dostawa i (mimo moich obaw z racji tego że produkt jest porcelanowy) paczka została perfekcyjnie zapakowana i dostarczona w idealnym stanie :)

5 / 5 2018-07-05

Bardzo profesjonalne i szybkie zrealizowanie zamówienia. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-06-29

Super! Polecam!

4 / 5 2018-06-27

Profesjonalizm na każdym kroku. Piękny towar, zgadza się ze zdjeciem. Wspaniali!

5 / 5 2018-06-09

Zamówiłam około południa przesyłkę za pobraniem a na drugi dzień była juz u mnie. Dobrze zabezpieczona. Super tez kontakt - informacje o stopniu zaawansowania zamówienia. Produkty dokladnie jak na zdjęciu. Polecam. Wrócę na pewno na kolejny mme zakupy

5 / 5 2018-06-02

Zadowolony klient

5 / 5 2018-05-11

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, starannie zabezpieczony dotarł błyskawicznie. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-04-14

Super sklep -ikona i kreator designu

5 / 5 2018-04-11

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-22

Transakcja przebiegla bardzo sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami . Dziekuje , polecam innym !

5 / 5 2018-03-17

Super sprzedawca

5 / 5 2018-03-15

Wszystko w najlepszym porządku. Szybka realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2018-03-07

Wszystko wspaniale

5 / 5 2018-03-05

Jak zwykle super!

5 / 5 2018-02-17

Najwyższa jakość obsługi oraz asortymentu. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-02-01

Pole a,

5 / 5 2018-02-01

Polecam

5 / 5 2018-01-29

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-01-24

Cudowna obsługa klienta i niebanalne produkty!

5 / 5 2017-12-27

Polecam jak najbardziej, ciekawe artykuły, obsługa extra.

5 / 5 2017-12-23

Polecam, Profesjonalnie, Polecam

5 / 5 2017-12-05

Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-11-26

Szybko i sprawnie, sympatycznie w rozmowie. Uwaga wiadomości o przesyłce trafiały do SPAMu i na to należy zwrócić uwagę ponieważ zazwyczaj nie mam z tym problemu.

5 / 5 2017-11-20

Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-11-05

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu zmówienia ;)

4 / 5 2017-10-05

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-27

Szybka i sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-09-24

Super polecam

5 / 5 2017-09-21

Zakup za pośrednictwem czerwonej maszyny przebiegał bardzo sprawnie i terminowo. Polecam

5 / 5 2017-09-17

100% PERFEKTO

5 / 5 2017-09-04

Towar wysłany bardzo szybko ,wszystko sprawnie .

5 / 5 2017-09-01

szczerze polecam

5 / 5 2017-08-29

Bardzo szybka realizacja

5 / 5 2017-08-23

Wszystko super! Pomocna obsługa, szybka dostawa towaru!

4 / 5 2017-08-16

polecam na 100%

5 / 5 2017-08-16

Super produkty i obsługa, polecam.

5 / 5 2017-08-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

5 / 5 2017-08-09

Szybko i sprawnie. Bardzo dobre informacje o statusie zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-08-07

Co jeszcze mogę napisać?

4 / 5 2017-07-01

Zamawiałam pierwszy raz, czekałam na przesyłkę trochę dłużej niż się spodziewałam, ale jestem zadowolona z obsługi, zapakowania, a zamówione rzeczy nie odbiegały od tego, co na zdjęciu i w opisie. Polecam.

5 / 5 2017-06-30

Szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-06-24

wyjątkowo dobra obsługa :)

5 / 5 2017-06-14

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-06-08

polecam

5 / 5 2017-06-06

Polecam , bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i szybka dostawa

5 / 5 2017-06-05

Bardzo profesjonalna obsługa. Z pewnością wrócę na kolejne zakupy

3 / 5 2017-05-29

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-05-21

polecam

5 / 5 2017-04-25

Perfekcyjna realizacja

Rzetelne opinie o Czerwonamaszyna.pl

Czerwonamaszyna.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://czerwonamaszyna.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 312 4000

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie