Kategorie: / Motoryzacja

Czesci24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.84
opinie o Czesci24.pl
5 / 5 2019-02-25

Wszystko ok. Polecam.

1 / 5 2019-02-21

Firma, to jedne wielkie oszustwo. Proszę na nich uważać. W przypadku reklamacji lub braku towaru nie zwracają pieniędzy z nadzieją że klient nie będzie starał się dochodzić swoich praw .

5 / 5 2019-02-18

Generalnie wszystko na plus. Jestem zadowolony z zakupu. Na pewno tu wrócę.

5 / 5 2019-01-24

Duzo asortymentu. Przestępne ceny. Super sprzedawca. Towar na czas. Polecam.

2019-01-13

Wysoki poziom obsługi. Wszystko na plus.

5 / 5 2019-01-09

Sklep ok.

2019-01-04

Wysoki poziom obsługi klienta. Zakupy zawsze udane . Wszystko na czas.

5 / 5 2019-01-01

Najlepsze miejsce. Wszystko w przystępnych cenach. Fajny sklep. Polecam.

5 / 5 2018-12-22

Profesjonalny sklep. Idealnie dopasowany do potrzb kilenta. Polecam.

5 / 5 2018-11-17

Kupowałam w tym sklepie kilkukrotnie i za każdym razem jestem zachwycona profesjonalizmem! Czas dostawy zawsze jest na wysokim poziomie, a co więcej - zawsze dostaję to, co zamawiam i to bez najdrobniejszego uszczerbku ;D Paczki są bardzo dobrze zabezpieczone, ogólnie nic dodać, nic ująć :D Polecam wszystkim :D

5 / 5 2018-10-28

Dla mnie wszystko bez zastrzeżeń. Udany zakup. Wszystko pasuje. Dokładnie spakowane. Polecam.

1 / 5 2018-10-22

totalna żenada - oszuści, brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy

5 / 5 2018-09-25

Robie u nich zakupy juz dłuższy okres. Często coś zamawiam i nie spotkałem się z nieprzyjemnościami. Wręcz przeciwnie zawsze wszystko na czas. Dokładnie zapakowane. Polecam.

5 / 5 2018-09-22

Pozytywny sklep. Polecam.

5 / 5 2018-09-18

Dla mnie wszystko OK. Nic nie było naruszone, nic nie było uszkodzone, tanio i szybko dostarczone. Polecam!

2018-09-07

Najlepszy sklep z częściam jaki znam.

5 / 5 2018-09-06

Towar dotarł do mnie bez żadnego problemu. Transakcja udana. Zakupy również. Personel i sprzedawca pomocni. Polecam z czystego serca.

2018-09-05

Zamówienie złożone i opłacone ponad 2 tygodnie temu i cisza - ani kasy ani towaru. Nie odpowiadają na maile, infolinia wiecznie zajęta, na GG też głucho, mimo że podają namiary na konsultantów. Prawdopodobnie firma-krzak. Ale to już jest sprawa dla odpowiednich organów...

5 / 5 2018-08-28

Mój mąz zawsze robi tam zakupy. Nigdy nie ma problemu. Zawsze zadowolony. Polecam.

5 / 5 2018-08-28

Szybka realizacja zamówienie. Bez problemowy sklep. Bardzo konkretny sprzedawca.

5 / 5 2018-08-04

Asortyment najlepszej jakości. Zawsze na czas. Zawsze udane zakupy. Super sklep. Polecam.

5 / 5 2018-08-01

Super sklep z dobrymi częściami. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalna obsługa. Fajny sklep. Części ok. Wszystko w porządku.

2018-07-06

Dla mnie najlepszy sklep z częściami.

5 / 5 2018-07-06

Okazjonalne ceny. Profesjonalny personel. Zamówienie na czas.

2018-07-03

Najlepsze zakupy. Wszystko udane

5 / 5 2018-07-02

Super sklep. Części zawsze dopasowane. Wysoka jakość. Wszystko na plus.

5 / 5 2018-07-01

Jak dla mnie wszystko na najwyższym poziomie. Przesyłka przyszła bardzo szybko, zgodnie z podaną datą. Części zapakowane bardzo dobrze i każda jest w idealnym stanie. Ja jestem za każdym razem zachwycony. Tanio i dobrze. Polecam.

5 / 5 2018-06-30

Wszystko na plus. Polecam.

2018-06-24

Długo sie zastanawiałem na zakupami w tym sklepie. Jednak zakupiłam wile części i nie żałuje. Wsystko na czas. Bez zbędnych formalności. Warto.

5 / 5 2018-06-24

Idealny sklep. Wile asortymentu. Wszystko dopasowane i udane. Polecam.

2018-06-24

Wszystko na poziomie.

2018-06-23

Udana transakcja. Udane zakupy.

5 / 5 2018-06-21

Szybka realizacja zamówienie. Wszystko super. Dla mnie rewelacja.

5 / 5 2018-06-06

Zakupiłem wile części w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolony z jakości. Bardzo polecam.

2018-06-03

Osługa klienta na wysokim poziomie. Bez zastrzeżeń.

2018-05-28

Oszuści. Sprzedają nieistniejący towar, po powiadomieniu o niedostępności towaru brak zwrotu pieniędzy. Czyli Janusz wpadł na pomysł operowania pięniedzmi poprzez sprzedawanie towaru którego nie ma. Jak już ktoś się uprze kupić, to niech zamówi płatność przy odbiorze. Nie robić przelewów !! Dodatkowo ich infolinia jest zablokowana na bycie drugim w kolejce, więc nigdzie się nie dodzwonicie.

5 / 5 2018-05-21

Czesto odwiedzam sklep. Zawsze kupuje to czego szukam. Jestem bardzo zadowolonym klientem. Polecam.

5 / 5 2018-05-03

Super miejsce.

5 / 5 2018-04-26

Ok. Polecam

5 / 5 2018-04-21

Profesjonalna obsługa. Uprzejmy i pomocny sprzedawca. Polecam.

2018-04-20

Zamówienie na najwyższym poziomie. Sklep na 6. Zawsze pomocny personel i sprzedawca.

2018-03-21

Świetne miejsce z świetnymi częściami. Wszystko na plus.

5 / 5 2018-03-20

Super sklep. Super części. Polecam.

5 / 5 2018-03-10

Ok.Polecam.

5 / 5 2018-03-06

Wszytko ok. Polecam.

5 / 5 2018-03-01

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-15

Profesjonalna obsługa. Sklep na najwyższym poziomie. Przesyłka na czas.

5 / 5 2018-02-02

Profesjonalna obsługa. Sklep na 6 . Bardzo pomocy sprzedawca. Na każdym etapie zamówienia można liczyć na pomoc. Części dotarły na czas.

5 / 5 2018-01-30

Super miejsce. Fajne części. Polecam.

5 / 5 2018-01-28

Polecam serdecznie. Bez problemowy sklep. Duzy wybór. Wszystko na czas.

5 / 5 2018-01-26

Sklep na 6. Wszystkie części najwyższej jakości. Polecam.

5 / 5 2018-01-18

Najlepsza obsługa. Pozytywna opinia. Wszystko na plus. Polecam.

5 / 5 2018-01-16

Super jakość zamówienia i przesyłki. Wszystko zawsze na czas. sklep na 6. Polecam.

5 / 5 2018-01-10

Najlepszy sklep. Polecam.

2017-12-10

Same plusy. Bez problemów. Zamówienie na czas. Wszystko kompletne i najwyższej jakości.

5 / 5 2017-12-03

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam każdemu kierowcy i nie tylko. Każdy znajdzie coś dla siebie

5 / 5 2017-11-18

Bardzo profesjonalny sklep. Idealna dostawa. Bardzo szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2017-11-17

Najlepszy sklep. Zawsze znajdę tu wszystko czego szukam. Polecam.

5 / 5 2017-11-14

Świetny sklep. Duzy wybór. Zawsze wszystko na czas. Jak dla mnie ok.

5 / 5 2017-11-13

Wszystko ok. Polecam.

2017-10-29

Obsługa na medal. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-10-27

Najlepszy sklep. Najlepsze ceny. Polecam

5 / 5 2017-10-27

Super części. Wszytko pasuje. Najwyższa jakość zamówienia. Wszytko na czas.

5 / 5 2017-10-26

Polecam. Pełen profesjonalizm.

2017-10-16

Najlepsze miejsce z częściami do mojego auta. Bardzo konkretny sprzedawca. Wszystko w najlepszym porządku.

2017-10-01

Wysoka ocena. Fajny sklep. Wszystko na plus.

5 / 5 2017-09-14

polecam sklep. Naprawdę super.

5 / 5 2017-09-12

Sklep bardzo profesjonalny. Zawsze znajdę tam wszytko czego potrzebuje. Polecam.

2017-09-01

Sklep godny polecenia. Wszystko zawsze na czas. Bezproblemowo.

5 / 5 2017-08-07

Najlepsze części. Najwyższy standard. Polecam

5 / 5 2017-08-05

Najlepszy sklep z częściami. Polecam

5 / 5 2017-08-03

Najlepszy sklep. Najlepsze części. Same plusy. Bez problemowo. Polecam.

5 / 5 2017-07-29

Bardzo profesjonalny sklep. Części które zakupiłem doszły na czas. Wszystko szybko i skutecznie. Całe , elegancko zapakowane. Polecam. Naprawdę warto.

5 / 5 2017-07-22

Bardzo szybka dostawa. Udane zamówienie. Jetem zadowoloną klientką. Kontakt ze sprzedawcą na plus. Polecam.

5 / 5 2017-07-22

Dla mnie ok. Kontakt ze sprzedawca ok. Wszytko na plus. Bez problemu.

5 / 5 2017-07-20

Jestem zadowolony z zakupów. Wszystko na plus. Polecam.

5 / 5 2017-07-11

Transakcja szybka i bez problemu. Sklep super. Wile ciekawego artykułu. Polecam.

5 / 5 2017-06-20

Sklep na 6. Polecam. Każda cześć super.

2017-06-19

Konkretny sklep. Dużo asoryymentu. Duzy wybór.

5 / 5 2017-06-16

Rewelacja. Bez problemowy sklep. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-06-09

Polecam.

5 / 5 2017-06-05

Kupiłem wszystko co chciałam. Doszło na czas. Bardzo dobrze zakapowane. Zamówienie zrealizowane na 6. Polecam.

5 / 5 2017-05-21

Wszystkie części super. Sklep super. Polecam.

5 / 5 2017-05-12

Pełen profesjonalizm. Fajny sklep. Każdy znajdzie coś dla siebie.

2 / 5 2017-05-06

Ponad 30 minut na infolinii bez odzewu, wiecznie zajęta. Wybrałem płatność za pobraniem lecz system automatycznie ustawił mi status zamówienia: "Wybrane ''platnosc'' z gory i pozostawione, bez klikniecia linka z e-maila ". Wygląda to tak jakby czekali na zamówienia opłacone z góry, żeby zniknąć z kasą a zamówienia za pobraniem mają gdzieś. Nie polecam

5 / 5 2017-05-04

Sklep na 6. Bardzo profesjonalny. Zamówienie na czas. Wszystko w porządku.

2017-05-01

Sklep na najwyższym poziomie. Poleca każdemu. Dużo asortymentu. Naprawdę udane zakupy.

2017-04-29

Spoko sklep.

5 / 5 2017-04-22

Polecam serdecznie.

Rzetelne opinie o Czesci24.pl

Czesci24.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.czesci24.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie