Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Czyste-zeby.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Czyste-zeby.pl
5 / 5 2019-03-15

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zamawiam w tym sklepie od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona, polecam!

5 / 5 2019-03-12

świetnie funkcjonujący sklep, bardzo szybko otrzymałam przesyłkę

5 / 5 2019-02-28

Szybko i sprawnie otrzymuję przesyłki.

2019-02-17

Pozytywnie, bez uwag.

5 / 5 2019-02-15

Super, fajne i na czas, chociaż mogliby polską instrukcję dodawać.

5 / 5 2019-02-11

Sklep godny polecenia, dostawa bardzo szybka, towar w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2019-02-04

Super profesjonalnie

5 / 5 2019-02-03

po prostu super, super towar, super wybor, szybka wysylka

5 / 5 2019-01-12

bardzo miła profesjonalna obsługa.

2019-01-06

Godny polecenia.

5 / 5 2018-12-15

Wszystko badzo sprawnie, polecam

5 / 5 2018-12-09

profesjonalnie i rzeczowo

5 / 5 2018-11-18

Bardzo pozytywna

2018-11-15

W tym sklepie kupuję, ponieważ tu jest towar, który potrzebuję i otrzymuję go błyskawicznie.

2018-10-06

bardzo dobry serwis

5 / 5 2018-10-04

Świetny sklep, fachowa obsługa i towar w 24 godziny u mnie w domu. Gorąco polecam, bo jestem bardzo mile zaskoczony!

2018-09-10

Rzetelny.

5 / 5 2018-09-01

To był mój pierwszy zakup w tym sklepie, więc trochę za wcześnie na bardziej rozbudowaną opinię, ale nie mam żadnych zastrzeżeń co do obsługi. Z zakupu też jestem zadowolony.

5 / 5 2018-08-28

Pozytywna

5 / 5 2018-07-22

pozytywna

2018-07-13

Świetna obsługa , błyskawiczna realizacja

5 / 5 2018-07-06

Bardzo dobra obsługa i sprawna. Polecam.

5 / 5 2018-07-06

Gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-07

polecam

5 / 5 2018-06-02

Sprawnie i szybko.Dobry kontakt ze sklepem.

5 / 5 2018-05-28

OK, od lat tam zamwaiam i wszystko jest w porządku.

5 / 5 2018-05-24

Bardzo profesjonalne i UCZCIWE podejscie. Kolejny zakup i tez oceniam na szostke

5 / 5 2018-05-19

Polecam. Szybka realizacja i towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-13

Swietny sklep, moge polecic kazdemu, juz od dawna korzystam i bez zadnych problemow. Nawet jesli zdarzyla sie niekompletna przesylka to od razu jest szybka reakcja i dosylka do klienta.

5 / 5 2018-04-22

Sklep - super

5 / 5 2018-04-12

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-04-05

W sklepie tym zakupy robię już po raz któryś z kolei i zawsze jest wszystko bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep. Bardzo solidny.

5 / 5 2018-03-31

profesjonalny sklep.

5 / 5 2018-03-14

Super oferta,tak dalej...

2018-03-07

Sprawnie !

5 / 5 2018-02-21

Szczerze polecam ten sklep- to eksperci od higieny jamy ustnej- warto korzystać z ich rad a towary mają wysokiej jakości i w mocno konkurencyjnych często cenach. Mój ulubiony sklep tego asortymentu. Dziękuję.

5 / 5 2018-02-20

polecam sklep realizacja szybka

5 / 5 2018-01-24

Bardzo dobry sklep. Polecam !

5 / 5 2018-01-21

ok

5 / 5 2018-01-20

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-27

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Tak jak być powinno! Polecam:)

5 / 5 2017-12-18

polecam, szybka wysyłka

5 / 5 2017-11-22

polecam

5 / 5 2017-11-21

Zawsze kupuję w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2017-11-19

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

2017-11-06

bardzo dobra

5 / 5 2017-11-03

Polecam

2017-10-20

GODNY POLECENIA DOBRE CENY.

5 / 5 2017-10-18

Polecam

5 / 5 2017-09-30

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-09-28

Super

5 / 5 2017-09-22

Jestem mile zaskoczona realizacją zamówienia. Szybko, sprawnie i towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-20

super sklep, świetny kontakt, szybka reakcja na wszelkie zapytania. Polecam!

5 / 5 2017-09-05

jest OK.

5 / 5 2017-08-19

W tym dniu dokonałem 3 zakupów: szczoteczki, sprzęt RTV i kurtka. Za kurtką czekam nadal ... sprzęt doszedł w sobotę a szczoteczki natychmiast - idealnie, tanio - POLECAM!!!!

5 / 5 2017-08-18

polecam, pełen profesjonalizm, pomocni w przypadku problemów z pocztą polską, długo oczekiwałam na produkt, ale to z winy poczty polskiej, a nie sklepu

5 / 5 2017-08-12

Witam wszystkich!Sklep Czyste -zeby to miła i niezwykle profesjonalna obsluga.Wspaniały kontakt z panem Maciejem.Zaproponowano mi zamiennie bez podwyzszania ceny {wplaconej nizszej kwoty] produkt o wiele drozszy z natychmiastowa jego realizacja.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.Produkt swietnie zapakowany.W załaczeniu dołączona instrukcja po polsku Dziekuje bardzo .Polecam ten sklep

5 / 5 2017-06-30

Szybko i sprawnie otrzymałam zamówiony towar

5 / 5 2017-06-12

Sprawna i szybka obsługa.

2017-06-10

Dlaczego nie można płacić kartą VISA?

2017-05-23

Wszystko szybo i sprawnie.

2017-05-14

SZEROKI ASORTYMENT, PRZEJRZYSTA STRONA, DOBRE CENY

2017-05-01

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-04-10

Bardzo szybko załatwiona sprawa, dostawa bez zarzutu. Godne polecenia

2017-03-29

Sklep godny polecenia. Brak zastrzeżeń do realizacji zamówienia,

Rzetelne opinie o Czyste-zeby.pl

Czyste-zeby.pl

Siedziba
Juszczyn

WWW
http://www.czyste-zeby.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie