Kategorie: / Książki

Czytam.pl Opinie Klientów

4.92/5.00 - ilość ocen: 133
opinie o Czytam.pl
5 / 5 2022-03-15

Nie polecam

Przyszły inne ćwiczenia nisz powinni

5 / 5 2019-03-25

Polecam!

5 / 5 2019-03-23

Wszystko super

5 / 5 2019-03-18

Super!

5 / 5 2019-03-17

Polecam.

5 / 5 2019-03-10

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2019-03-09

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

2019-03-08

Szybciutko i sprawnie.

5 / 5 2019-02-07

Wszystko w jak najlepszym pożądku, bardzo szybka realizacja zamówienia i dostawa

5 / 5 2019-01-31

Najlepszy sklep ! Szybko, sprawnie, w dobrej cenie.

5 / 5 2019-01-29

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

2 / 5 2019-01-28

Nie polecam. W paczce brakuje 8 ksiazek, wartosci prawie 200zl. Komunikacja tragiczna.

5 / 5 2019-01-27

Polecam zakupy w tym sklepie

2019-01-24

Solidnie,sprawnie,niedrogo

5 / 5 2019-01-20

CAŁKIEM SPRAWNIE, TOWAR OK ,POLECAM :-)

2019-01-16

Książka dotarła w stanie nienaruszonym- a to najważniejsze

5 / 5 2019-01-12

Sprawna obsługa, szybka reakcja na prośbę (przesyłka dotarła na czas, za co gorąco dziękuję). Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2019-01-10

Szybko i przyjemnie

5 / 5 2019-01-05

Polecam

5 / 5 2018-12-31

wszystko super

5 / 5 2018-12-25

:) polecam

5 / 5 2018-12-18

Wszystko super, polecam!

5 / 5 2018-12-14

Bardzo szybko i profesjonalnie zapakowane. Polecam.

5 / 5 2018-12-12

Zamówiłam kilka książek i zabawek przed świętami z myślą o prezentach pod choinkę. Miałam nadzieję na szybką dostawę. Zamówienie złożyłam w nocy 18/19 grudnia, wyszło na to, że trochę późno. Opakowane było porządnie, cena niezła. Przyda się na kolejne okazje :)

5 / 5 2018-12-07

wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-12-04

Obsługa doskonała , sprawnie i szybko . Polecam

5 / 5 2018-12-03

Szybko to mało powiedziane, bardzo sprawnie i taniej już chyba się nie da. Bardzo dobrze zabezpieczona książeczka. Polecam

5 / 5 2018-11-26

Super super super :) świetna książka, przyszła mega szybko. Polecam :)

5 / 5 2018-11-23

Bardzo profesjonalny sklep, będę polecać innym

5 / 5 2018-11-19

Konkurencyjne ceny, szybka dostawa. Zapakowane tak, że nawet gdyby stado słoni przebiegło po paczce, to książki by nie ucierpiały.

5 / 5 2018-11-16

Bardzo dziękuję super książki

5 / 5 2018-11-14

wszystko ok

5 / 5 2018-11-14

Świetna obsługa, jako stały klient polecam każdemu.

5 / 5 2018-10-31

Nawet w okresie przedświątecznym udało się szybko dostać przesyłkę. Polecam!

5 / 5 2018-10-29

Polecam wszystkim zamówienie składane 3 dni przed świętami a odbiór na następny dzień.

2018-10-24

Bardzo dobra obsługa. Tempo realizacji ekspresowe, pomimo tego że było przed świętami!

5 / 5 2018-10-05

Cała transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. Wszystko załatwione szybko i profesjonalnie.

2018-09-23

Sklep przeciętny jednak częstsze zakupy robiłabym w innym

5 / 5 2018-09-06

Bardzo szybka wysyłka, atrakcyjne ceny. Polecam!

5 / 5 2018-09-04

Świetna księgarnia, szybka realizacja zamówień

1 / 5 2018-09-02

Książki zamówiłam 3 grudnia,do tej pory ani widu ani słychu. Dzwoniłam wczoraj na infolinię i tak szczerze , to pan nie bardzo potrafił powiedzieć, gdzie są książki.Tragedia, pierwszy i ostatni raz.Zamawiam często również w innej księgarni,tam książki są za dwa dni. Zawsze.Tu już minęło 10dni i dalej nie wiadomo, jak długo jeszcze to potrwa.

2018-08-24

Wszystko w najlepszym porządku!!!

5 / 5 2018-08-24

profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-08-21

wszystko ok

5 / 5 2018-08-19

Najlepsza księgarnia internetowa! Tanio, szybko, bezproblemowo.

5 / 5 2018-08-13

Polecam!

2018-08-09

W poniedziałek wieczorem złożyłem zamówienie, we wtorek było już wysłane, w środę odebrałem paczkę. Wielkie brawa, ponieważ był to okres przed świąteczny.

2018-08-06

przesyłka się zagubiła, dotarła w inne miejsce niż miała być.dotarła w sobotę rano , poniedziałek święto, pozostały dwa dni na odbiór.

5 / 5 2018-08-04

Świetna obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2018-08-03

Wszystko bylo dobrze szybka wysylka

5 / 5 2018-08-01

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-01

Polecam

5 / 5 2018-07-31

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-27

Super.

5 / 5 2018-07-24

Super, bezproblemowo. Przesyłka szybko doszła mimo, że zamówiona 2 dni przed świętami Bożego Narodzenia.

5 / 5 2018-07-21

Polecam!

2018-07-21

Sklep godny polecenia .

2018-07-16

Wszystko poszło sprawnie. Brak zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-14

polecam

5 / 5 2018-07-13

Rewleacyjnie szybkie tempo realizacji zamówienia zwłaszcza, że zakup był dokonywany w okresie przedświątecznym.

2018-07-13

Witam, Przed dwoma dniami odbierałem zamówienie w sklepie stacjonarnym firmy Czytam.pl w Poznaniu przy Unii Lubelskiej . Muszę z przykrością stwierdzić, że nie była to dla mnie miła wizyta ze względu na dwie zasiadające w punkcie odbioru panie. Przez to że nie miałem numeru zamówienia, jednak wszystkie już tak przez co bezproblemowo panie mogły sprawdzić numer zamówienia , dane owe panie potrakowtowaly mnie protekcjonalnie, a wręcz na mnie krzyczały. Jednakże mam dla tych pan kilka złotych rad, które powinny wykorzystać , aby życie było dla nich prostsze : -jeżeli przerasta je praca z ludźmi powinny zmienić zawód na inny -jako ze najwyraźniej panie nie lubią obsługi z użyciem komputera, proponuje, aby panie posługiwały się narzędziami bardziej do nich przystosowanymi, np: młotkiem lub śrubokrętem. - i co najważniejsze panie powinny zmienić nastawienie do życia , ponieważ zbyt wysokie stężeniem hormonu stresu związanego z obsługą klientów może doprowadzić do wielu nieprzyjemnych chorób , zwłaszcza psychicznych Pozdrowiam Zatroskany klient

5 / 5 2018-07-11

Szybko, sprawnie i profesjonalnie!

5 / 5 2018-07-11

Transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2018-07-11

Polecam

2018-07-09

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-07-06

profesjonalnie. Rewelacyjnie szybko.

5 / 5 2018-07-05

polecam

2018-07-01

pozytywnie oceniam

2018-06-27

Świetna księgarnią i najlepsze ceny!

5 / 5 2018-06-07

Bardzo szybka dostawa przed świętami. Polecam!

5 / 5 2018-06-06

Książkę zamówiłem w środę wieczorem a w piątek rano była już u mnie w domu. Bardzo szybka wysyłka, niskie ceny i wzorowa obsługa. Polecam

2018-06-05

jak zwykle fantastycznie

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa

5 / 5 2018-05-21

Jestem miło zaskoczona tak profesjonalnym podejściem do klienta. Wszystko szybko sprawnie na medal :) Polecam !

5 / 5 2018-05-20

Polecam Bardzo szybka wysyłka!

5 / 5 2018-05-15

wszystko cudownie, szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-05-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-10

Sprawna obsługa, konkurencyjne ceny, polecam!

5 / 5 2018-05-05

wszystko ok , szybka obsługa , dobrze zapakowane , prezent trafiony

2018-05-04

Dziękuję , skorzystam jeszcze nie raz.

5 / 5 2018-05-03

zrobiłam po raz kolejny zamówienie w tym sklepie i wszystko przebiega bardzo sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-05-01

To było moje drugie zamówienie, oba z odbiorem osobistym, za pierwszym razem wszystko było ok, za drugim niestety już nie. Po pierwsze, punkt odbioru osobistego nie dysponuje żadną reklamówką, w którą można zapakować zamówienie - rzeczy z zamówienia nie są zapakowane w żaden karton ani opakowanie. Po drugie, zamawiałam kilka artykułów papierniczych wśród których znajdowały się dwa takie same notatniki A4 w kratkę, cena była naprawdę niewielka, niestety na stronie internetowej nie napisano, że niska cena wiąże się z fatalnym stanem produktu - oba artykuły miały bardzo sfatygowane okładki. Co do obsługi nie mogę mieć zastrzeżeń, wszystko załatwione szybko i bez problemu.

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalne podejście do klienta. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-04-19

Świetna obsługa, szybka dostawa, bardzo dobre ceny - naprawdę polecam! Stanisław Szydło

5 / 5 2018-04-18

Jestem zadowolona!

2018-04-16

Transakcja przebiegła sprawnie.

5 / 5 2018-04-16

Jestem bardzo zadowolona z zakupów przez czytam.pl. Szybka realizacja zamówienia, odbiór sprawny, polecam

5 / 5 2018-04-14

Serdecznie polecam czytam.pl. Zamówiłam grę koło południa a następnego dnia była u mnie. Extra szybka realizacja.

5 / 5 2018-04-02

Szybko i bezproblemowo otrzymałem swoją przesyłkę. Polecam.

2018-04-02

Pełna profeska

5 / 5 2018-03-31

brak jakichkolwiek zastrzeżeń. sprawnie, szybko i dobrze

5 / 5 2018-03-30

Bardzo dużo produktów w przystępnych cenach. Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-03-24

Bardzo przyjemne zakupy :) Aktywność czytam.pl na portalu facebook jest naprawdę trafionym pomysłem. Z ogromnym przekonaniem polecam ten sklep. Pozdrawiam.

2018-03-24

Kupiłem książkę na prezent.. Pomijam stan tekturowego opakowania, to nie musi być estetyczne - wewnętrzne skrzydełko było całkowicie nienaruszone. ALE.. okładka książki była porysowana (jakby czymś ostrym). Wniosek jest taki, że kompletując to zamówienie mieliście państwo wiedzę o tym, że książka ma wadę fizyczną. Czy wezmę udział w procedurze reklamacyjnej? NIE. Nie mam na to czasu. Po prostu nigdy więcej nie zaufam tej księgarni, ani jej nie polecę.

5 / 5 2018-03-20

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam !!

2018-03-14

Jeszcze się nie zawiodłam. A na plus są płatności on line :)

2018-03-11

książki w stanie idealnym

5 / 5 2018-03-02

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2018-02-28

Szybko, niezbyt drogo i uprzejmie. Polecam

2018-02-27

Książki tanie, wszystko zgodne z opisami, nieuszkodzone, do tego zamawiane przed świętami a nie było najmniejszego problemu z dostawą.

5 / 5 2018-02-26

Jest ok

5 / 5 2018-02-23

Towar zgodny z opisem. Wszystko poszlo sprawnie i szybko:) bylam na biezaco informowana jaki jest status mojej przesylki co jest ogromnym plusem. Polecam!

5 / 5 2018-02-17

Szybka i sprawna obsługa. Bardzo dziękuję i życzę dalszych sukcesów.

5 / 5 2018-02-10

Super

2018-02-07

Współpracuję z firmą od lat i zawsze wszystko jest na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-01-30

Jestem zadowolona z zakupów, na pewno jeszcze tu wrócę.

5 / 5 2018-01-23

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.Przede wszystkim ceny są konkurencyjne.Polecam

5 / 5 2018-01-23

Profesjonalnie I szybko. Jak najbardziej polecam.

2018-01-16

Dopytujcie co powinno wchodzić w skład zestawu który kupujecie !! Kupiłam ANNABELL-Sypialnia - zestaw zawartością różni się od tych sprzedawanych przez konkurencję. Na stronie czytam.pl nie ma żadnej informacji nt sprzedawanego produktu i tym samym co wchodzi w skład zestawu. Producent ten sam co u konkurencji - różnica w cenie. Nie otrzymam brakujących elementów bo wg sklepu czytam.pl producent ich nie przewiduje w zestawie - ale u konkurencji przewiduje??? Myślę, jestem przekonana, że czytam.pl z pełną świadomością nie załącza opisów - z czegoś niższa cena musi wynikać - szkoda, że tak naprawdę oszukane pozostaje dziecko :((

5 / 5 2018-01-12

Polecam!!!

5 / 5 2018-01-06

Polecam jak najbardziej. Szybka realizacja zamówienia. Miła obsługa podczas odbioru zamowienia.

5 / 5 2018-01-04

Duży asortyment, ceny przystępne, jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-03

Polecam

5 / 5 2018-01-01

to już kolejne zakupy w czytam.pl - szczerze polecam!

5 / 5 2017-12-26

mega ! wszystko super ! POLECAM

5 / 5 2017-12-21

Naprawdę super! :-) polecam! Wiem że to nie są ostatnie moje zakupy tutaj :-)!!!

5 / 5 2017-12-20

Paczka dotarła szybko i bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-12-19

Bardzo profesjonalnie. Polecam

2017-12-15

Bez zarzutów, ogromny plus za zakładki:)

5 / 5 2017-12-13

Wszystko przebiegło pomyślnie. Szybka wysyłka, miła obsługa, towar dobrze zapakowany, wszystko w porządku. :) Polecam

5 / 5 2017-12-12

Naprawde super

5 / 5 2017-12-11

Jestem bardzo zadowolona Szybka przesyłka i wszystko zgodne z zakupem Godne polecenia

5 / 5 2017-12-07

super i ok

5 / 5 2017-12-06

Polecam

5 / 5 2017-11-21

Szybka i przyjemna

5 / 5 2017-11-17

Wszystko sprawnie, szybko, polecam!

5 / 5 2017-11-08

Polecam ze względu na szeroką ofertę, przystępne ceny, bardzo profesjonalną obsługę oraz szybkość realizacji zamówienia nawet w okresie przedświątecznym.

5 / 5 2017-10-19

Polecam zakup książek bardzo duży wybór i dobrej cenie

2017-10-13

4,5/5

2017-10-12

Super, sprawnie polecam

5 / 5 2017-10-09

Jestem zadowolona, szybka dostawa i polecam wszystkim

5 / 5 2017-10-01

Polecam super książki. Kasia

2017-10-01

........

5 / 5 2017-09-20

W tak intensywnym okresie przedświątecznym zaskakująco szybko otrzymałem przesyłkę! Polecam!

5 / 5 2017-09-20

wszystko super i na czas :) Dziękuję :)

5 / 5 2017-09-16

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-09-12

książki w dobrej cenie, polecam wszystkim

5 / 5 2017-09-06

Polecam. Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-09-05

Solidny sprzedawca, wysyłka szybka, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-08-03

Jak zawsze, bezproblemowo i szybko.

2017-08-02

Właśnie składam kolejne zamówienie :)

5 / 5 2017-07-29

polecam serdecznie ekspresowo nawet w gorącym okresie przedświątecznym

2017-07-23

Świetnie

5 / 5 2017-07-23

Bardzo serdecznie polecam. Szybko i bez problemów :D

5 / 5 2017-07-22

Mimo przedświątecznego okresu, przesyłka wysłana w trybie ekspresowym. Polecam.

5 / 5 2017-07-21

Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-07-08

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa pomimo tego, że składałam zamówienie tuż przed świętami. Zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo!

5 / 5 2017-07-08

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-06-29

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam :-)

5 / 5 2017-06-28

wszystko ok

5 / 5 2017-06-22

ok polecam

5 / 5 2017-06-22

Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-12

polecam.

2017-06-10

Ekspresowa przesyłka, przejrzysta strona, łatwo zrealizowałem swoje zamówienie. Miłą niespodzianką była dodatkowa zakładka z bardzo ciekawą oprawą graficzną. Będę polecał wszystkim.

2 / 5 2017-06-09

Stanowczo nie polecam! Czas realizacji miał być 2-3 dni. Niestety, zamówienie złożone w zeszłym tygodniu, do dziś, czyli czwartku, nie zostało nawet przekazane kurierowi z Inpostu. Wszystkie zamówione przeze mnie pozycje były i są dostępne, jednak nikomu nie chce się ich do mnie wysłać. Dzwoniłam do Inpostu i powiedziano mi, że nawet jeśli dzisiaj przekażą z tej księgarni paczkę ich kurierowi (co też nie jest oczywiści pewne), to dostanę ją najszybciej w przyszłym tygodniu, może w poniedziałek. Żałuję bardzo, że zrobiłam już przelew, bo 2-3 dni już zrobiło się 10 dni, a nie wiadomo czy nie będzie więcej. Szkoda, że nie wybrałam innej księgarni internetowej z praktycznie identycznymi cenami i całkowitą dostępnością asortymentu. Pech! Dodzwonienie się do nich też graniczy z cudem, chyba że ktoś lubi za każdym razem czekać na połączenie po 10 minut minimum :(

5 / 5 2017-06-01

Jak zawsze profesjonalnie . Polecam !

5 / 5 2017-05-25

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-05-24

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2017-05-24

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2017-05-01

Szybko i tanio, mimo iż mieszkam w UK na książki czekam max 5 dni. Gorąco Polecam! + Polskie ceny książek gdzie za bajeczki dla dziecka płace po kilka pensów.

5 / 5 2017-04-26

Super asortyment i szybka realizacja zamówienia :) Polecam! :)

5 / 5 2017-04-26

Super sklep szybka wysyłka książki dotarły bez uszkodzeń dobrze zapakowane

5 / 5 2017-04-25

Profesjonalna obsługa. Szybka i przyjemna transakcja. Gorąco polecam.

2017-04-10

Dobry poziom obsługi. Odbierałem sam, więc brak opinii o opakowaniu. Byłbym wdzięczny w przyszłości za ograniczenie się do komunikacji z klientem tylko poprzez email, a nie telefon, ew. tylko telefon a nie email. Pozdrawiam! Przy wysyłce opinii żądanie oceny o jakości zapakowania, które przy odbiorze indywidualnym nie jest zasadne! Aby opinia "poszła" zaznaczyłem jedną gwiazdkę, co nie odpowiada rzeczywistości - patrz wyżej...

2017-04-05

Księgarnia godna polecenia. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Dodatkowym atutem dla mnie jest możliwość osobistego odebrania zamówionych pozycji.

5 / 5 2017-04-05

Super, wszystko bez zarzutu

Rzetelne opinie o Czytam.pl

Czytam.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.czytam.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 651 44 95

Komórka
-

Infolinia
61 651 44 95

Logowanie