Kategorie: / Książki / Pozostałe

Czytay.pl Opinie Klientów

4.86/5.00 - ilość ocen: 22
opinie o Czytay.pl
5 / 5 2019-02-01

Zwykle nie piszę opinii, ale tym razem zrobię wyjątek, bo wyjątkowo sklep zasłużył na pochwały. Zamówienie złożone przed 11.00 tego samego dnia przed 18 przyjechał kurier z paczką. Wszystko super sprawnie i szybko. Magia? Polecam

5 / 5 2019-01-23

Pomimo wrześniowego zamieszania obsługa bardzo profesjonalna i wyrozumiała i nie było trzeba czekać w kolejce w księgarni

5 / 5 2018-12-08

Kolejne moje zakupy w tym sklepie, jak zwykle jestem bardzo zadowolona, pozdrawiam :)

5 / 5 2018-11-24

Wszystko ok, dobry i szybki kontakt ze sklepem

2 / 5 2018-11-12

Tragedia. Zamówienie złożone tydzień temu - nikt nie wie co jest, kiedy będzie. Bałagan, chaos i tłumaczenie się 'trudną sytuacją na rynku podręczników'. NAJGORSZY sklep w jakim dokonywałem zakupów a ze sklepów internetowych korzystam regularnie. NIE POLECAM omijaj z daleka. Dodatkowo odbiór w Świdnik BUMERANG to jak zakupy mięsa za PRL - niemiłe ekspedientki robiące łaskę, że raczą obsłużyć klienta, traktują klienta jak wroga. NAGANNY POZIOM OBSŁUGI. Przewracanie oczami i komentarze w przypadku zwrotu zakupionej pozycji. OMIJAM Z DALEKA

5 / 5 2018-08-23

Obsługa pierwsza klasa, gorąco polecam wszystkim. Szybko i fachowo.

5 / 5 2018-08-13

Wszystko ok

2018-07-21

Trochę się zawiodłem- wybrałem tą księgarnię, ponieważ poszukiwana przeze mnie pozycja była oznaczona jako "dostępna od zaraz" a mi zależało na czasie. "Zaraz" okazało się nadspodziewanie długie- sklep wykorzystał maksymalnie wszystkie terminy z warunków dostawy (na kompletowanie i wysyłkę towaru) i w efekcie paczka dotarła prawie po tygodniu. Oficjalnie wywiązali się z umowy, ale niesmak pozostaje.

5 / 5 2018-06-02

Wszystko ok - miła obsługa, paczka następnego dnia już u mnie.

2018-05-21

Kolejne zakupy i jak zwykle wszystko sprawnie, pozdrawiam

5 / 5 2018-05-17

Bardzo miła obsługa, szybkie odpowiedzi na e-mail, książka którą długo szukałem była u nich dostępna od ręki. Czas realizacji dość szybki... POLECAM !

5 / 5 2018-04-11

Super! Polecam wszystkim :-) podręczniki w niskich cenach, bardzo dobry kontakt ze sklepem, życzliwa obsługa. Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 2 dni.

5 / 5 2018-04-11

Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sklepem, ale produkt nie przedstawia się tak jak obiecano na stronie, zniszczoną książke. Nie po to kupuję w księgarni, zamiast używanej na allegro, żeby dostać brudną pożółkłą popisaną książkę, ale prawdopodobniej używana wyglądałaby o wiele lepiej. Jeśli książka jest w takim stanie powinno to być zaznaczone na aukcji.

5 / 5 2018-03-14

Wszystko ok wysyłka terminowa i towar się zgadza polecam

2018-02-20

potwierdzają zamówienie, najpierw przyjmują wpłatę (chodzi o podręczniki szkolne) po czym dostaję informację że zamówienie anulowane! Ręce opadają! ale się ma podręczniki na stanie albo ich nie ma i nie kasuje się za to pieniędzy. Strata czasu a w szkole nikogo nie interesuje to że dziecko nie ma podręcznika tylko jest pała w dzienniczku!

5 / 5 2018-02-20

Ekspresowa przesylka, bardzo dobry kontakt ze sklepem, profesjonalna obsluga. POLECAM!!! :)

5 / 5 2018-01-18

Szybko i profesjonalnie

2017-12-25

Wszystko w porządku - towar odebrałem w księgarni w dniu zamówienia. Przydałaby się jedynie informacja, czy książka jest w punkcie odbioru na stanie.

5 / 5 2017-11-23

W księgarni udało mi się zamówić egzemplarz książki, która nie była już dostępna w zasadzie nigdzie. Słałem zapytania e-mailowe wszędzie, gdzie można, ale nie otrzymywałem odpowiedzi. W czytay.pl na swoje zapytanie dostałem odpowiedź w 15 minut. Sprawdzili, iż posiadają dostępny jeszcze jeden egzemplarz książki w stacjonarnej księgarni i mogą mi go sprzedać poprzez sklep internetowy. Niestety musieli przy tym trochę podnieść cenę, ale była to dla mnie mała niedogodność. Zakupiłem szybko poszukiwaną książkę i już po dwóch dniach trafiła ona w moje ręce. Do tego miejsca byłem bardzo zadowolony z zakupów, naprawdę bardzo szybka obsługa i kontakt e-mail, telefon. Niestety książka (nowa) dotarła w opłakanym stanie. Kupiłem wydanie w twardej oprawie z obwolutą (za cenę ok. 55 zł z dostawą), a obwoluta książki wygląda, jakby ktoś ją wyciągnął krowie z gardła. Pełno na niej rys i małych dziurek, co wygląda, jakby książka służyła komuś za podkładkę. Ogólnie bardzo zawiodłem się na otrzymanym towarze, uważam, że sklep powinien poinformować wcześniej o takim wyglądzie książki. Zapewne w lepszym stanie i cenie - kupiłbym książkę używaną w antykwariacie czy na allegro. Dlatego sam poziom obsługi i kontaktu oceniam pozytywnie do czasu otrzymania książki, ale otrzymany towar do zdecydowany negatyw. Sumuje się to na ocenę neutralną, choć powinna być negatywna. Podciągam ocenę jedynie za szybki kontakt i za to, że naprawdę zależało mi na książce. Ale były to moje ostatnie zakupy w czytay.pl

5 / 5 2017-11-14

Wszystkie zakupy przebiegły szybko i pomyślnie!

5 / 5 2017-10-14

Wszystko ok - dobry kontakt i naprawdę szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-27

Wszsystko ok

5 / 5 2017-09-26

Tanio i bezproblemowo, polecam opcję z odbiorem towaru w księgarni!

5 / 5 2017-07-22

Wszystko w porządku, polecam

5 / 5 2017-07-14

Szybko, miło i profesjonalnie.

5 / 5 2017-06-27

Szybko i sprawnie zamówienie 20,30- powiadomienie- gotowa do odbioru 10,30 Polecam.

Rzetelne opinie o Czytay.pl

Czytay.pl

Siedziba
Olsztyn

WWW
http://www.czytay.pl

Email
[email protected]

Telefon
89 527 32 18

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie