Kategorie: / Dla Dzieci

Daadaa.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.66
opinie o Daadaa.pl
5 / 5 2019-03-23

transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2019-03-17

Mega szybka wysyłka

5 / 5 2019-03-01

Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

2019-02-05

Wszystko OK!!

5 / 5 2019-01-30

Bardzo dobry kontakt, pomocna obsługa. Polecam

5 / 5 2019-01-26

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-15

Polecam wszystkim ten sklep.

2019-01-05

Bez problemu

5 / 5 2018-12-28

Wszystko ok. Polecam

1 / 5 2018-12-25

Nie kupujcie w tym sklepie. Jest to sklep stworzony by oszukiwać. Ludzie wpłacają pieniądze bo dostają najczęściej kody rabatowe i tyle. Nie jest to promocja na produkt a promocja na stratę całości kwoty wpłaconej. Policja nic nie może zrobić bo konta są zarejestrowane gdzieś na cyprach. NIE KUPOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2018-12-19

Ten sklep to oszustwo na tzw"kod rabatowy",które na OLX mnoży się na potęgę.Ludzie wpłacają,bo liczą na wyjątkową okazję i na tym koniec transakcji.Towar nigdy nie dochodzi.Nie ma opcji płatności przy odbiorze,ani PAYU tylko wpł.na konto(słupa). Policja powinna pudłować i publicznie pokazywać takich oszustów,bo to co się teraz dzieje w internecie i nie tylko,to "Sodoma i Gomora". Oszustwo to teraz tylko metoda agresywnego biznesu.Na Dzikim Zachodzie ludzie mieli więcej honoru i szacunku do drugiego człowieka.

5 / 5 2018-12-15

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-12-11

Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-07

Polecam, dobrze zapakowany towar.

5 / 5 2018-12-05

Szybko i przyjemnie:)

5 / 5 2018-12-04

Polecam zakupy w tym sklepie, bardzo szybka dostawa i dobre ceny.

5 / 5 2018-10-24

Wszystko spoko, szybka dostawa.

5 / 5 2018-10-17

Profesjonalnie i szybko!!

5 / 5 2018-10-10

Jestem zadowolony z zakupionego produktu oraz z obsługi sklepu.

5 / 5 2018-09-27

Super rabaty na portalu OLX. Polecam

5 / 5 2018-09-11

Szybka i przyjemna transakcja.

5 / 5 2018-09-06

Wszystko ok, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-02

Super, zero problemów przy zakupie.

5 / 5 2018-09-01

Super sklep.

2018-08-21

Bardzo konkurencyjne ceny.

5 / 5 2018-08-15

Jest ok. Polecam

5 / 5 2018-07-16

Błyskawiczna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-07-11

Mozna dorwac bardzo fajne kody rabatowe na zakupy w tym sklepie. Polecam

2018-06-23

Zero zastrzeżeń.

2018-06-11

Dobre ceny.

5 / 5 2018-06-01

Nie ma do czego się przyczepić więc polecam

1 / 5 2018-05-30

radzę uważać, ostatnie pozytywne opinie potwierdzone zakupem - grudzień 2017 - obecnie same pozytywy nie potwierdzone zakupem - wszystkie z 10 stycznia b.r. - na olx pojawiły się ogłoszenia nowych telefonów wystawione przez osoby prywatne w konkurencyjnych cenach, ale w odp na zapytanie otrzymuje się taką odpowiedź: "Dzień Dobry, jeżeli jesteś zainteresowany zakupem sprzętu w tej cenie, to zapraszam do skorzystania z oferty promocyjnej naszego partnera reklamowego DaaDaa .pl - Sklep ten obecnie rozdaje kody rabatowe dla nowych klientów z OLX. Aby skorzystać z rabatu prosimy dodać produkt do koszyka, w koszyku po prawej stronie widnieje napis: Masz kod rabatowy? Prosimy kliknąć w ten napis, a następnie wkleić kod : XYALTOLXX oraz zatwierdzić. Pozdrawiam" nie ma możliwości płatności za pobraniem w tym sklepie, myślę że to jakieś oszustwo

2018-05-24

Mega sklep i mega ceny.

2018-05-18

Moj ulubiony sklep.

2018-05-12

Kupiłam w tym sklepie całą kuchnie! Najlepsze ceny

5 / 5 2018-04-28

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-01

Mega, super promocje.

1 / 5 2018-03-18

Zostałem okradziony na 1292zl sprawa jest na policji

5 / 5 2018-03-12

Szybka dostawa, mila obsluga, dobrze zapakowany towar.

5 / 5 2018-02-23

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-16

jest ok

5 / 5 2018-01-24

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-01-14

Profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-01-10

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-01-10

Super szybka dostawa! Polecam

5 / 5 2018-01-07

Polecam wszystkim.

2018-01-06

Poleeeeecaaaam

5 / 5 2017-12-12

Polecam

5 / 5 2017-11-26

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam

2017-11-17

Najlepszy sklep

5 / 5 2017-11-17

Jak zawsze - wszystko profesjonalnie.

5 / 5 2017-11-13

Szybka i przyjemna transakcja.

2017-10-17

Jeden z lepszych sklepów.

2017-10-11

Wszystko w jak najlepszym porządku :)))

5 / 5 2017-09-28

Wszystko ok. Zero problemów

5 / 5 2017-09-08

Dostałam kod rabatowy na portalu OLX. Na początku podchodziłam do tego sklepu sceptycznie ale postanowiłam, że zaryzykuje i nie żałuje!! Super ceny! Polecam !

2017-08-04

Jeden z lepszych sklepów.

5 / 5 2017-08-01

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-07-26

Jest wszystko. ok. Odbierałem osobiście, miła obsługa. Polecam

5 / 5 2017-07-20

Jak najbardziej ok.

5 / 5 2017-07-19

Profesjonalny sklep

2017-07-12

Jest OK!

2017-07-11

Zakup bardzo udany, realizacja zamówienia sprawna.

1 / 5 2017-07-10

UWAGA to oszustwo! Wyłudzają pieniądze, sprawa o pranie brudnych pieniedzy jest prowadzona przez prokuraturę rejonową w Tarnowskich Górach. Nie wpłacajcie pieniędzy ani nie dokonujcie zwrotu nadpłat na podane numery kont.

5 / 5 2017-07-06

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-27

Jak najbardziej polecam.

2017-06-07

Sciema, uwazajcie, nie dajcie sie oszukac!!!

5 / 5 2017-05-12

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-05-02

Z całego serca polecam.

5 / 5 2017-04-29

Jak najbardziej ok.

5 / 5 2017-04-28

Polecam!

5 / 5 2017-04-14

Bardzo szybka realizacja zamowienia.

2017-04-13

Jeden z lepszych sklepow.

5 / 5 2017-04-08

Wróciłam do to sklepu po roku czasu, nadal świetna obsługa i mega szybka wysyłka.

5 / 5 2017-04-04

Polecam

Rzetelne opinie o Daadaa.pl

Daadaa.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.daadaa.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie