Kategorie: / Sport

Dadelo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.81
opinie o Dadelo.pl
5 / 5 2019-03-09

byloo ok

5 / 5 2019-03-08

Wysoki poziom obsługi .

5 / 5 2019-03-07

Zamówienie i realizacjia ok polecam jak najbardziej .Towar zamówiony tak ja trzeba jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2019-02-18

Wszystko dobrze, sprawnie poszło Polecam

5 / 5 2019-02-12

JAK ZAWSZE SZYBKO ,MIŁO I BARDZO PROFESJONALNIE. JAK DLA MNIE SKLEP NR. 1 W SIECI. POLECAM

5 / 5 2019-02-09

Wszystko jest jak należy.

4 / 5 2019-02-05

Mogę polecić ten sklep

5 / 5 2019-02-04

wszystko dobrze , przesyłka szybko dotarła kurier dpd....

5 / 5 2019-01-23

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2019-01-17

szybko sprawnie i przyjemnie

4 / 5 2019-01-13

Realizacja zamówionych towarów bez żadnych zastrzeżeń.Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-01-09

Towar zgodny ze specyfikacją. Zadawalająca jakość pokrowca.

5 / 5 2019-01-08

wszystko ok

5 / 5 2019-01-08

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-03

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-02

Super !!!!!!

4 / 5 2018-11-18

Szybko i zgodnie z opisem.Polecam.

5 / 5 2018-11-13

Polecam każdemu twn sklep jest dobrze wyposażony oraz posiada profesjonalną obsługę.

5 / 5 2018-11-10

Polecam

5 / 5 2018-10-29

SUPER !!!

5 / 5 2018-10-24

Zamówienie 858936 Bardzo sprawna realizacja zamówienia . towar zgodny. wszystko ok -polecam

5 / 5 2018-10-16

Zamówienie złożone w czwartek po 15 już w piątek przed południem czekało na odbiór z paczkomatu.

2 / 5 2018-10-12

Dobry sklep ale tylko do czasu reklamacji lub zwrotu, nie polecam

5 / 5 2018-10-09

Fajny rower ,niedrogi dobrze wyposażony.Polecam.

5 / 5 2018-10-09

POLECAM

5 / 5 2018-10-08

Polecam

5 / 5 2018-10-06

Polecam

5 / 5 2018-10-06

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-10-06

Dobra oferta, szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem, cena ok

5 / 5 2018-10-03

Bez zarzutu, polecam

5 / 5 2018-09-30

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Dobra cena zakupu. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-09-26

Super dziękuję szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-08-29

Profesjonalna obsługa ,transakcja przebiegła perfekcyjnie.

4 / 5 2018-08-29

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-08-15

Bardzo fajny, profesjonalny sklep z szerokim asortymentem i miłym podejściem do klienta. Szybka realizacja zamówień

4 / 5 2018-08-13

Wszystko odbyło się sprawnie

5 / 5 2018-07-22

Udane zakupy, szybka dostawa. Polecam

4 / 5 2018-07-07

Profesjonalna obsługa, doradzili fachowo.

5 / 5 2018-07-07

profesjonalnie i szybko.

4 / 5 2018-07-01

Towar zgodny z opisem, komunikacja bez zastrzeżeń,

5 / 5 2018-06-13

Szybko, sprawnie , polecam.

5 / 5 2018-05-23

ProfesjonalnA obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie,polecam.

5 / 5 2018-05-16

Wszystko było w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-05-10

Błyskawiczna transakcja, błyskawiczna dostawa - towar całkowicie zgodny z opisem. To już kolejne zakupy w tym sklepie (dadelo - wczesniej Cyklotur) Polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-08

tranzakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2018-05-05

transakcja przebiegła błyskawicznie a towar był zgodny z przedstawionym w ofercie

4 / 5 2018-04-11

Proces zakupu bardzo dobry, szybka wysyłka . Polecam.

5 / 5 2018-04-11

IDEALNIE

5 / 5 2018-04-09

Polecam

5 / 5 2018-04-08

Wszystko tak jak powinno być!

5 / 5 2018-03-20

Błyskawiczna realizacja. Wszystko zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2018-03-16

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-03-13

Wszystko ok.

5 / 5 2018-03-06

wszystko było OK

5 / 5 2018-02-16

Polecam kupiłem to co chciałem

4 / 5 2018-02-09

Polecam.

5 / 5 2018-02-08

Szybko, sprawnie, rewelacja

5 / 5 2018-01-23

Szybka obsługa. Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-12-20

Szybko i sprawnie. Dobra cena.

5 / 5 2017-11-29

Profesjonalna obsługa polecam.

4 / 5 2017-11-26

sklep ok.

4 / 5 2017-11-13

Szybka i fachowa obsługa

5 / 5 2017-11-08

Szybko, szczegółowe opisy części

5 / 5 2017-11-01

Wysoki poziom obsługi .

5 / 5 2017-10-31

Dobra i szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-10-30

okej.

5 / 5 2017-10-29

wszystko jak trzeba , polecam

5 / 5 2017-10-27

Zakup bez problemów.

5 / 5 2017-10-05

Szybka dostawa i świetne produkty. Jestem bardzo zadowolona!

5 / 5 2017-09-27

Torba na kierownicę Roswheel spełnia moje oczekiwania, w której zmieści się cyfrówka itp przedmioty przydające się w trakcie wycieczki rowerowej. Zdecydowanie polecam Sprzedawcę oraz torbę/sakwę na kierownicę :)

5 / 5 2017-09-26

Szybka i profesjonalna obsługa.Polecam !

5 / 5 2017-09-12

Na stronie podane są terminy realizacji zamówienia dla każdego produktu. Zgodnie z tym przewidywany termin dostawy miałem 27.08.2018 poniedziałek a przyszło w piątek 24.08.2018, a więc przed terminem. Kurier rano przysyła sms, że będzie dzisiaj np. między 15.00 a 16.00. Bardzo fajne rozwiązanie. Jedyny problem, że godzinę się spóźnił.

5 / 5 2017-09-10

Szybka profesjonalna firma! Produkty 100% jakości. Polecam

5 / 5 2017-07-30

No coz jedynie brak wypracowanych za czasów cyklotur zniżek Reszta bez zarzutów

5 / 5 2017-07-25

Przesyłka bardzo dobrze zapakowana bardzo szybko dostawa jestem zadowolony i polecam sklep

5 / 5 2017-06-30

ok.super

5 / 5 2017-06-27

Wszystko w porządku. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam

3 / 5 2017-06-27

Sklep to jakiś dropshop. Wysyła hurtownia. Wszystko sprawnie ale nie otrzymałem dotąd dowodu zakupu oprócz kwitku wydania z magazynu. Czekam.

5 / 5 2017-06-17

Towar, który otrzymałem jest naprawdę dobrej jakości i zgodny z opisem asortymentu na stronie Sprzedającego. Nie było najmniejszego problemu z opóźnieniami w dostawie. Przesyłka dotarła kompletna i zamówiona zawartością. Polecam tego Sprzedającego.

5 / 5 2017-06-05

Super!

5 / 5 2017-04-30

Polecam

5 / 5 2017-04-29

Profesonalna, bardzo miła obsługa, kontakt bez problemu. Zamówienie dotarło bardzo szybko, co było dla mnie ważne, bo wyjeżdżałam. Serdecznie polecam :)

5 / 5 2017-04-19

Wszystko super

5 / 5 2017-04-02

Łatwo, szybko i przyjemnie. Polecam!

Rzetelne opinie o Dadelo.pl

Dadelo.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
https://www.dadelo.pl/

Email
[email protected]delo.pl

Telefon
525822222

Komórka
-

Infolinia
525822222

Logowanie