Kategorie: / Sport

damelo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o damelo.pl
5 / 5 2019-03-21

Pełen profesjonalizm w każdym aspekcie. Kontakt bardzo miły. Na pewno ponownie dokonam zakupu w tym sklepie. Polecam wszystkim w 100%.

2018-12-02

Ok.

2018-11-29

Sklep fantastyczny, wszystkie artykuły w jednym miejscu. Bez opłat mogłam spakować prezent!

2018-10-26

Bez zarzutu

5 / 5 2018-10-18

Towar zgodny z opisem, starannie zapakowany i zabezpieczony. Szybka wysyłka zamówienia. Sprzedają oryginalne i modne produkty.

5 / 5 2018-10-03

Szybka wysylka, swietne produkty. Dbalosc o detale (telefon w celu doprecyzowania szczegolow). Polecam. I dodatkowa "gwiazdka" za poczucie humoru sprzedajacego. :)

5 / 5 2018-09-27

Fantastyczny sklep, wszystko na swoim miejscu. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-08-02

Szeroki asortyment, produkty w 100% oryginalne, darmowa dostawa i 30 dni na zwrot. Polecam.

5 / 5 2018-07-23

Szybka realizacja zamówienie to bardzo ważne. Produkt świetny jakościowo. Kontakt ze sprzedawcą dobry. Polecam

5 / 5 2018-06-07

Polecam sklep! Zamówienie choć bardzo duże zostało zrealizowane szybko i bez zarzutu.

5 / 5 2018-05-28

Towar świetny jakościowo, obsługa miła i szybka, a ceny zadowalające. Polecam

5 / 5 2018-05-14

Bardzo przyjemnie i szybko przeprowadzona transakcja, wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-04-11

Jestem ogromnie zadowolona z zakupu :) Naprawdę świetny kontakt oraz rady w doborze produktu. Najchętniej, to bym wszystko kupiła ze sklepu Damelo, ponieważ mają cudowne rzeczy. Polecam :)

5 / 5 2018-04-04

Bardzo fajny sklep. Miła obsługa. Towar dotarł szybko i w niskiej cenie. Jakość towaru świetna

5 / 5 2018-02-01

Profesjonalny kontakt, szybka wysyłka, produkty wysokiej jakości. 10/10 :)

5 / 5 2017-11-20

Super obsluga super podejscie fo klienta jestem jak najbardziej na TAK

5 / 5 2017-11-10

Damelo to świetny sklep, gdzie dbają o klienta i jego dobro jest dla firmy najważniejsze. Zamówienie doszło szybko, polecam wszystkim zainteresowanym!

5 / 5 2017-11-07

Szybka obsługa, pozytywne wrażenia sklepu Damelo ;)

5 / 5 2017-11-01

Szybka obsługa i realizacja, towar zgodny z opisem Polecam wszystkim zainteresowanym!

5 / 5 2017-10-02

Szeroki asortyment towaru, oryginalne wzornictwo. Polecam.

5 / 5 2017-09-30

Świetny sklep. Towar dobry jakościowo. Polecam każdemu!

5 / 5 2017-09-30

Polecam wszystkim, wszystko przebiegło pomyślnie. Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.

2017-09-19

Sklepów z takim asortymentem jest bardzo mało, a tutaj można znaleźć wszystko, co związane jest ze sportem. Dobra jakość produktów i przystępne ceny.

2017-09-16

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-18

Sklep zdecydowanie godny polecenia. Profesjonalne produkty wysokiej jakości, w niskich cenach. Super ! 10/10 :)

5 / 5 2017-07-16

Szybka wysyłka, produkty starannie zapakowane, miła obsługa, 10/10 !

5 / 5 2017-06-30

Super sklep. Przeglądając stronę znalazłam różowy rower który mimo moich 23 lat musiałam kupić. Na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolona, nic się z nim nie dzieje i bardzo płynnie jeździ. Dzwoniąc do sklepu dostałam kilka ważnych wskazówek więc myślę, że posłuży mi wiele lat.

5 / 5 2017-05-20

Świetny kontakt z klientem, szybka realizacja, jestem w pełni zadowolona

2017-05-17

Bardzo szeroki asortyment towaru dodatkowo dobra jakość produktów i przystępne ceny.

5 / 5 2017-04-03

polecam w 100%

Rzetelne opinie o damelo.pl

damelo.pl

Siedziba
-

WWW
http://damelo.pl

Email
[email protected]

Telefon
508297173

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie