Kategorie: / Dla Dzieci / Gry

Damizabawki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.48
opinie o Damizabawki.pl
5 / 5 2019-03-18

Sklep świetny, szybka i sprawna wysyłka. Tego samego dnia zamówienie w realizacji. Paczka na następny dzień u mnie. Bardzo dobrze zabezpieczona a do tego dzieci baaaaardzo szczęśliwe :) Na pewno skorzystam jeszcze z usług tego sklepu!!

5 / 5 2019-03-12

Jestem zadowolony, dobra cena i jakoś produktu też no i bez wychodzenia z domu z dostawą dzień po złożeniu zamówienia pod same drzwi. Polecam 100% Piotr z Sopotu

4 / 5 2019-02-20

Wszystko ok,trochę długi czas realizacji ale ogólnie polecam:))córka zachwycona:)

5 / 5 2019-02-18

Super

5 / 5 2019-02-15

Transakcja okazała się być szybka. W sklepie manfi mają duży wybór, zrobiłam zakupy za 300 zł i dostałam wysyłkę gratis. ( huraaa) Dodatkowo skorzystałam z rabatu który sklep oferuje za zapisanie się do newslettera. Przesyłka dobrze zapakowana, wszystko się zgadzało. polecam sprzedawcę :-)

1 / 5 2019-02-13

ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE! Oferuje on produkty, które w rzeczywistości są niedostępne. Wysyła fałszywe maile z numerami ponoć wysłanych przesyłek. Towar nie dochodzi do zamawiającego. Na żądanie rekompensaty proponuje 8 PLN (darmową wysyłkę) przy kolejnych zakupach (SIC!). PREZENT URODZINOWY DLA SYNKA NIE DOJECHAŁ a sklep uchyla się od odpowiedzialności za takie praktyki.

5 / 5 2019-02-12

Super

4 / 5 2019-02-11

Profesjonalna obsługa, szybka i łatwa reklamacja i zwrot towaru

5 / 5 2019-01-31

super sklep i obsluga towar najwyzszej jakosci

5 / 5 2019-01-23

Szybka wysyłka, dobry kontakt z klientem, czytelna strona internetowa, towary zgodne z opisem. Polecam!!!

1 / 5 2019-01-22

Produkty nie SA zgodne z opisem i wprowadzają w błąd. Nieuprzejmi sprzedawcy. Odpowiadają na e-mail, w bardzo niemiły sposób, ale nie odbierają telefonu. Na zastrzeżenia odnośnie towaru, odpowiedz jak się nie podoba to proszę kupować gdzieś indziej! Odnośnie wymiany, brak możliwości i nie można się dodzwonić.

5 / 5 2019-01-19

Jubilat (2-latka) zadowolony bardzo z maty Aquadoodle i naklejek Melissa and Doug. A ja bardzo zadowolona z tego, że prezent zamówiony 28.02 już 1.03. o 12 był u mnie (dzięki wielkie, bo miałam stresa zamawiając dzień przed urodzinami, ale jak zwykle daliście radę ;-))

2019-01-11

Czas oczekiwania 2 tygodnie... produkt oplacony a przyszedl mail ze zamowienie wstrzymano.

4 / 5 2019-01-10

Sklep po dwóch tygodniach od zamieszczenia opinii zwrócił mi koszty przesyłek zwrotnych i w ramach rekompensaty zaproponował przesyłkę gratis przy kolejnym zamówieniu. Uczciwe podejście do tematu.

4 / 5 2019-01-10

Wszystko przebieglo prawidlowo, mozna miec jedynie zastrzezenia do jednego z opakowani, ktore bylo porozrywane i widac ze klejone tasma plus niewielki uszkodzenie materialu kolka do plywania.

4 / 5 2018-12-28

Pracownicy sklepu są bardzo pomocni, pomimo małego uszkodzenia podczas transportu sklep stanął na wysokości zadania i zaproponował rozsądne wyjście z sytuacji. Transakcja mimo wszystko udana, liczy się zawartość zabawki a nie jej opakowanie które i tak wyrzucam do kosza.

5 / 5 2018-12-28

Super! Brak zastrzeżeń! Wszystko na najwyższym poziomie!!

5 / 5 2018-12-24

Bardzo dziękuje za pomoc i wspaniała obsługę p. Pauli! Dzięki jej zaangażowaniu dzieci dostały prezenty na czas

5 / 5 2018-12-19

Polecam zakupy w tym sklepie. Sprawnie i przyjemnie.

5 / 5 2018-12-16

Bardzo miła obsługa, zamówienie wysłane w ciągu 20 godzin, solidnie zapakowane, opis produktu też zgadza się z zamówieniem. Polecam sklep

4 / 5 2018-12-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-09

Sklep jak marzenie. Polecam wszystkim. Jakość produktów bardzo dobra, przesyłka odpowiednio zabezpieczona a do tego obsługa na wysokim poziomie

2 / 5 2018-12-08

Zakupiłem dwie zabawki u sprzedawcy na Allegro niestety żadna z zamówionych zabawek do mnie nie doszła a w przesyłce był inny towar. Sprzedawca nie odpowiada na maile, a telefony są wyłączone nie polecam sprzedawcy.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Towar dobrze zabezpieczony w transporcie. Sklep bardzo polecam.

5 / 5 2018-11-21

Wszystkie zakupy świąteczne zrobiłam w tym sklepie. Dotarły na drugi dzień. Bardzo dobrze zapakowane. :) Polecam!

5 / 5 2018-11-21

Serdecznie polecam

5 / 5 2018-11-17

Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-11-13

Polecam w 100% Bardzo szybki i miły kontakt Cena niska.

5 / 5 2018-11-10

Produkt zgodny z opisem. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-11-05

OK.POLECAM

5 / 5 2018-11-02

Polecam 100%

4 / 5 2018-10-27

Współpracuje z Panstwem od kilki miesiący i jestem b.zadowolona

4 / 5 2018-10-07

Polecam

4 / 5 2018-10-06

zamówienie nie spełniło moich oczekiwań

5 / 5 2018-10-02

Pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2018-09-28

Wszystko OK

1 / 5 2018-09-06

Niestety, po czasie się okazało,że nie mogą znaleźć zamówionego towaru z powodu przeprowadzki. Obiecali zwrot pieniędzy w ciągu 7 dni, niestety, do tej pory ich nie otrzymałem. Zakup - 12.08.2018 Anulowanie przez sklep : 14.08.2018 Obietnica zwrotu pieniędzy 15.08.2018 Wpływ na konto: brak

5 / 5 2018-09-05

ok ok ok

5 / 5 2018-09-03

zamawialem interaktywna malpke. cena konkurencyjna wzgledem innych sklepow. bardzo szybka wysylka. polecam

5 / 5 2018-08-30

Szybko i sprawnie. Bez uwag.

5 / 5 2018-08-30

Bardzo dziękuje za pomoc i wspaniała obsługę p. Pauli! Dzięki jej zaangażowaniu dzieci dostały prezenty na czas

5 / 5 2018-08-29

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-08-28

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Nie mogłam się co prawda kilkukrotnie dodzwonić pod podany na stronie numer, ale obsługa bardzo sprawie odpowiada na maile. Zabawki bardzo dobre w konkurencyjnych cenach.

5 / 5 2018-08-17

Bardzo udany zakup, pracownicy zawsze służą pomocą dzień po złożeniu zamówienia produkt był już u mnie radość dziecka nie do opisania ceny są atrakcyjne dobrze,że koleżanka mi poleciła ten sklep

5 / 5 2018-08-10

Polecam 100%

5 / 5 2018-07-30

Polecam

5 / 5 2018-07-25

Bardzo dziękuje za pomoc i wspaniała obsługę p. Pauli! Dzięki jej zaangażowaniu dzieci dostały prezenty na czas

5 / 5 2018-07-16

Gorąco polecam! Bardzo miły kontakt, zamówienie zrealizowane błyskawicznie.Zamówiony produkt zgodny z opisem doskonale zabezpieczony,opakowany. Szeroki asortyment, SUPER JAKOŚĆ, na pewno jeszcze tu wrócę!

5 / 5 2018-07-01

Rzetelny sklep. Paczka przyszła szybko. Córka cieszy się teletubisiami.

5 / 5 2018-06-20

Wzorowy sprzedawca, polecam.

5 / 5 2018-06-18

Szybko, sprawnie i kompetentnie. Goraco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-13

Szybko odpowiadaja na maile. Smialo polecam

5 / 5 2018-06-12

Pierwszy raz robiłam zakupy w sklepie i jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu. Zamówienie tego samego dnia realizowane i wysłane. Przesyła dotarła do mnie na drugi dzień. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Na pewno jeszcze wrócę do tego sklepu tym bardziej, że idą święta

4 / 5 2018-06-08

Polecam

3 / 5 2018-06-01

paczke otrzymałem w czwrtek. bez faltury w srodku.miała być wysłana nastpenego dnia mailowo. mamy juz. prawie wtorek.........

2018-05-20

Zamówienie zostało przyjęte do realizacji, a po kilku dniach dostałem automatyczną wiadomość, że anulowałem to zamówienie - gdzie liczyłem, że dotrze już do mnie przesyłka. Dopiero po mailu z zapytaniem o co chodzi dostałem informację, że nie są w stanie zrealizować zamówienia... gdyby wcześniej była taka informacja (nie wszyscy kupują przez facebook'a) to nie obiecywałbym dziecku, że zaraz dostanie prezent :(((

5 / 5 2018-05-17

Szybko,sprawnie.Polecam.

5 / 5 2018-05-15

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-05-14

Polecam.

5 / 5 2018-05-13

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-05-12

szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-05-10

Szybko i jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2018-05-01

Polecam sklep w 100%. Duży asortyment, dobre, ceny, zabawki wysokiej jakości i szybka wysyłka.

1 / 5 2018-04-29

Kupiłam ok 4miesięcy temu zabawkę samochód dla syna na allegro sam zakup przebiegł bez probelemów. Problem zaczęło się jak się samochód zepsuł, zanim wysłałam na reklamację to kontaktowałam się z producentem zabawek i dostałam informację że zostaną zwrócone pieniądze za samochód. Po wysłaniu na reklamację kontaktowałam się w jakim terminie będzie rozpatrzona reklamację dostałam info że 30 dnie pomimo że producent i sklep mają 14 dni ale czekałam spokojnie po 30 dniach nie ma żadnego kontakty ze sklepem nie zwrócili samochodu ani pieniędzy oszuści nie polecam sprzedawcy

2018-04-21

Hfrunv

2018-04-10

Ciężko wystawić opinię, jeśli transakcja nie doszła do skutku. Moje zamówienie zostało anulowane w związku z przenoszeniem sklepu. Wszystko rozumiem, ale gotowa byłam poczekać jeszcze kilka dni. Niestety nikt nie pytał mnie o zdanie. Mimo dobrego kontaktu ze sklepem mam mieszane uczucia.

1 / 5 2018-04-05

Towar niewysłany, pieniądze wciąż niezwrócone.

5 / 5 2018-04-04

Polecam. Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt.

4 / 5 2018-03-29

Zamówiłam kilka zabawek dla dziecka. Niestety paczka która do mnie dotarła nie zawierała jednej z nich. Po zgłoszeniu problemu do sklepu została ona dosłania bez żadnych kosztów w ciągu 2 dni. Pełen profesjonalizm. Polecam Iza

5 / 5 2018-03-23

Szybka i profesjonalną obsługa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-15

Wszystko w jak najlepszym porządku towar zgodny z opisem i szybko

5 / 5 2018-03-08

Wszystko super! Polecam!!!

4 / 5 2018-03-03

Odbiór osobisty,bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-02

Na pewno wrócę. Ceny konkurencyjne, wszystko sprawnie i szybko. Polecam

5 / 5 2018-02-25

Bardzo miła obsługa, różnorodny asortyment oraz szybka wysyłka to wszystko składa się na godny polecenia sklep internetowy. Polecam wszystkim rodzicom i nie tylko!

5 / 5 2018-02-23

Towar zgodny z opisem a obsługa na najwyższym poziomie. Polecam gorąco!

3 / 5 2018-02-19

Polecam

5 / 5 2018-01-28

Wszystko poszlo sprawnie I bed problem. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-25

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Ze strony sklepu wszystko super. Nie polecam tylko korzystania z InPost (ponad tydzień czekania od momentu odebrania przez nich przesyłki ze sklepu).

5 / 5 2018-01-18

wszystko ok

5 / 5 2018-01-04

Polecam miłośnikom unikatowych lalek.

4 / 5 2018-01-02

Bardzo szybko i profesjonalnie zrealizowane zamowienie

3 / 5 2017-12-16

Polecam

5 / 5 2017-11-29

Świetna i profesjonalna obsługa telefoniczna, szybka wysyłka. Z pewnością będę polecać innym!

5 / 5 2017-11-26

Super!!!

5 / 5 2017-11-15

Szybka obsługa polecam ten sklep

4 / 5 2017-11-14

Z małymi perturbacjami udało się zrealizować zamówienie. Polecam mimo wszystko.

5 / 5 2017-11-13

Sprawnie i szybko, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-11-01

Jak dla mnie ekstra. :) Zamawiałam już kilka razy i zabawki za każdym razem były u mnie już w niecałe 24h. Kontakt mailowy bardzo dobry. Raz też brałam odbiór osobisty w Gdyni i też bez wszystko bez problemu. Ogromny wybór zabawek (jak to widzi się w hurtownii na miejscu, to przyznaję, że ilość towaru na półkach robi wrażenie). Jak dla mnie na plus jest to, że zwykle wszystkie zabawki (mamy trochę dzieciaków w rodzinie i wśród znajomych) mogę kupić w 1 miejscu i mam temat z głowy. :) Ceny w zdecydowanej większości przypadków dużo niższe niż w innych sklepach (bo to jednak hurtownia :)).

4 / 5 2017-10-26

Jeśli to automat, to przepraszam, ale już oceniałem i więcej nie zamierzam. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-10-09

Zabawka doszła do mnie na drugi dzień po zamówieniu. Zapakowana dobrze. Polecam

4 / 5 2017-10-06

rewelacyjnie szybki czas realizacji zamówienia a bardzo mi zależało na tym - prezent na urodzinki

5 / 5 2017-10-05

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, super kontakt z sklepem oraz szybką odpowiedź na pytania. Bardzo bogaty asortyment. Polecam

5 / 5 2017-10-03

Bardzo dziękuje za pomoc i wspaniała obsługę p. Pauli! Dzięki jej zaangażowaniu dzieci dostały prezenty na czas

2017-10-02

Mimo, ze na stronie towar był oznaczony, że jest dostępny nie otrzymałem go.

1 / 5 2017-10-01

Brak kontaktu telefonicznego, nie można się dodzwonić do sklepu bo najprawdopodobniej telefon został odłączony. Przez kilka dni sygnał był zajęty. Poza tym towar spakowali do potężnego pudła (mimo że gabarytowo zmiesciłby się do nieduzego wąskiego pudełka) wiedząc o tym, że wybrałem przesyłkę przez paczkomat. W rezultacie paczka się niezmieściła a ja musiałem jechać specjalnie 100km by ją odebrać. Zapłaciłem za przesyłkę (nie była darmowa), poniosłem koszty związane z dojazdem (w jedną i w drugą stronę) do miejsca odbioru paczki + koszty telefoniczne (kilkukrotne 30 minutowe oczekiwanie na infolinii inpost-u). Jestem zażenowany!

4 / 5 2017-09-06

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-31

Gorąco polecam szybko sprawnie!!!!

5 / 5 2017-08-22

Polecam

5 / 5 2017-08-03

Kolejny raz pełny profesjonalizm i bardzo szybka wysyłka (w niecałe 24h zabawki były u mnie w domu)

5 / 5 2017-07-26

Super hurtownia duży wybór zabawek w dobrej cenie + bardzo miła obsługa :)

5 / 5 2017-06-30

Zamówienie złożone wczoraj, a przesyłka już dzisiaj była u mnie! Szybka przesyłka no i ceny... rewelacyjne. Dzieci zadowolone to i ja zadowolona. Pozdrawiam miłą Panią która doradziła co będzie odpowiednie dla 4 latka i 12 miesięcznej córci.

5 / 5 2017-06-30

Wszystko zgodne z opisem wysyłka szybciej niż się spodziewałam gorąco polecam

5 / 5 2017-06-12

Po raz kolejny z czystym sumieniem POLECAM.

5 / 5 2017-06-09

Profesjonalna obsługa.Bardzo szybka realizacja zamówienia.Produkt zgodny z opisem.Opakowanie bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-05-21

Bardzo dobra cena lalek barbie

5 / 5 2017-05-10

Szybka wysylka i super towar

5 / 5 2017-04-09

Transakcja przebiegała bez problemów

5 / 5 2017-04-07

Towar zgodny z ofertą. Szybko i profesjonalnie. Polecam.

1 / 5 2017-04-05

Jak wytłumaczyć dziecku, że jego zabawka nie zgodzę

5 / 5 2017-03-28

Miła obsługa doradziła mi co warto kupić dla 5 letniej księżniczki i 10 letniego wojownika. Zabawki dotarły do mnie już następnego dnia. Całość zapakowana bardzo solidnie. Sklep godny polecenia, jeszcze tu wrócę. Pozdrawiam Hania :)

5 / 5 2017-03-26

Szybko, sprawnie, pluszaki dobrej jakości:)

Rzetelne opinie o Damizabawki.pl

Damizabawki.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
https://damizabawki.pl/

Email
[email protected]

Telefon
605500601

Komórka
605500043

Infolinia
-

Logowanie