Kategorie: / Komputery i Internet

Damtox Tomasz Bołoz Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Damtox Tomasz Bołoz
5 / 5 2019-03-16

Jestem zadowolona z usług realizowany przez firmę. Zleciłam im niepozycjonowane frazy opryszczka i w bardzo szybkim czasie znalazłam się na pierwszej stronie w Google. Dodatkowo powiem, że jest to czołowa pozycja która przekłada się na znaczący wzrost pozycji na mojej stronie. Jeżeli chodzi o kontakt, to nigdy nie miałam z nimi problemów. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim firmę Damtox ponieważ na prawdę warto.

5 / 5 2019-02-18

Firma idealnie wywiązuje się z powierzonej jej usługi. Szybko, sprawnie, miły i sprawny kontakt. Polecam!

5 / 5 2018-12-25

Współpraca z firmą Damtox przebiega na najwyższym poziomie. Zleciłem firmie pozycjonowanie i był to doskonały wybór. Jestem zadowolony z jakości świadczonych usług przez firmę i wszystkim szczekającym profesjonalnej firmy polecam firmę Damtox.

5 / 5 2018-10-23

Współpraca z firmą Damtox przebiega w rewelacyjnej atmosferze. Efekty działań firmy są rewelacyjne, przynoszące zamierzone efekty. Polecam wszystkim firmę Damtox jako rzetelnego i uczciwego partnera biznesowego.

5 / 5 2018-09-22

Firmę Damtox znalazłem w internecie, stworzyli mi stronę internetową z której jestem bardzo zadowolony, inne firmy proponowały mi dużo gorsze strony za większą cenę. Co do pozycjonowania na razie nie mogę się wypowiedzieć bo dopiero od 3 dni startujemy. Polecam wszystkim.

2018-04-16

Firma Damtox wykonała dla mnie stronę internetową, następnie wykonała promocję w Google. teraz moja strona jest na pierwszej stronie w Google. Kontakt z firmą jest bardzo dobry, usługa również. Nic dodać, nic ująć! Firma godna polecenia!

5 / 5 2018-02-01

Damtox zaoferował mi hosting oraz wykonanie strony, którą do dnia dzisiejszego pozycjonuje. Jestem bardzo zadowolony z pełnego pakietu usług jakie świadczy firma. Z czystym sumieniem polecam wszystkim usługi firmy Damtox. Do szczególnego uwzględniania zasługą takie atuty jak: - wspaniały kontakt - rewelacyjna obsługa - konkurencyjne ceny - profesjonalne podejście do zlecenia Całkowity brak wad :)

2017-10-31

Polecam firmę Damtox, głównie ze względu na to, że dzięki niej stałem się w końcu widoczny w internecie. To czego poprzednie firmy nie mogły wykonać, tu uporano się w zasadzie od ręki. Dla mnie najważniejsze co za tym idzie, to to, że dzięki temu moi przyszli Klienci mogą mnie znaleźć a ja mam nadal pracę. Uważam, że jest to pierwsza firma, która spełniła moje najśmielsze oczekiwania. SERDECZNIE POLECAM. Michał R.

5 / 5 2017-10-27

Od ponad 2 lat współpracuję z firmą Damtox i jestem bardzo zadowolony.Porównywalnie niska cena i wysoka pozycja w wyszukiwarce powinna zadowolić nawet najbardziej oszczędnych.Bardzo sobie cenię współpracę z Panem Tomkiem i dlatego gorąco polecam - bo WARTO ! Immer Leszek

2017-09-15

Świetne pozycjonowanie, nawet trudne frazy weszły do 10 w ciągu kilku miesięcy, dobra i solidnie wykonana robota, serdecznie polecam. Mateusz [dane osobowe]

5 / 5 2017-09-10

Zleciłam pozycjonowanie w tej firmie i udało im się. Wcześniej inna firma nie podołała zleceniu i sceptycznie podchodziłam do realizacji usługi w firmie damtox ale się myliłam. Teraz moja strona jest na pierwszej stronie w internecie. Polecam wszystkim firmę jako profesjonalna firmę zajmującą się pozycjonowaniem.

5 / 5 2017-07-26

Zleciłem pozycjonowanie firmie Damtox i była to bardzo udana inwestycja. Początkowo nie wierzyłem w słowa o ich skuteczności, ale myliłem się. Moja strona po około dwóch miesiącach od podpisania umowy znalazła się na pierwszej stronie w Google. Zacząłem od tego momentu płacić za pozycjonowanie ale w zamian każdego dnia na moją stronę trafiają nowi klienci. Z czystym sumieniem polecam usługi firmy Damtox.

5 / 5 2017-04-30

Ze względu na fakt, iż jestem niewyobrażalnie zadowolony z usług świadczonych przez firmę Damtox, tak tez polecam wszystkim usługi firmy Damtox na łamach tego portalu. Damtox jest rzetelnym partnerem biznesowym. Polecam.

Rzetelne opinie o Damtox Tomasz Bołoz

Damtox Tomasz Bołoz

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.damtox.pl

Email
[email protected]

Telefon
504949272

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie