Kategorie: / Pozostałe

Dankor.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Dankor.pl
5 / 5 2019-03-17

Wszystko a najlepszym porządku! Towar zgodny z opisem :) Polecam. Pozdrawiam.

5 / 5 2019-03-09

SKlep posiada szeroki asortyment i bardzo dobrej jakości produkty.Uważam, że Sprzedający bardzo szybko i rzetelnie realizuje złożone zamówienia. Wszelkie informacje na temat przesyłki przekazuje na bieżąco.

5 / 5 2019-03-08

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem i dobrej jakości (rajstopy), świetny kontakt, polecam!

5 / 5 2019-03-07

Polecam zakupy w tym sklepie. Przemiła obsługa, bezproblemowy kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka oraz dostawa. Przedmioty Sprzedającego są zgodne z opisem. Transakcje w tak dogodnych warunkach są czystą przyjemnością.

2019-03-03

Miła i fachowa współpraca, kompetentna obsługa .

5 / 5 2019-02-26

Pełen profesjonalizm. szybko i zgodnie z opisem. jestem bardzo zadowolona z zakupu i szczerze polecam.

5 / 5 2019-02-23

Super sklep. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Towar wysyłany prawie natychmiast po przelaniu pieniędzy. Dwa dni po zakupie towar był już u mnie. Opis towaru zgodny z rzeczywistością. Przeprowadziłem jak na razie dwie transakcje i obie przebiegły wyśmienicie. Polecam!!

5 / 5 2019-02-14

Bardzo pozytywne wrażenia, profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka, wszystko bezproblemowo!

5 / 5 2019-02-10

Bardzo dobry sklep. Fachowa obsługa, zaangażowanie i kreatywność. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam tego sprzedawcę innym.

5 / 5 2019-02-01

Wszystko w jak najlepszym porządku. Wzorowa transakcja. Jak najbardziej polecam !!!

5 / 5 2019-01-29

Szybko i sprawnie, towar dobrej jakości

2018-12-31

Wielki pozytyw. SPrzedawca godny polecenia. Towar zgodny z opisem, doskonała jakość.

5 / 5 2018-11-17

Super rewelacyjny towar i Sprzedający, błyskawiczna wysyłka, polecam tego kontrahenta i na pewno powrócę do zakupów w tej Firmie.

5 / 5 2018-11-09

Doskonały kontakt ze sprzedawcą, przesyłka czekała na mnie, ani się obejrzałam. Bogata oferta, doskonała rozmiarówka dla wysokich. Polecam!

5 / 5 2018-10-18

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-10

Doskonały kontakt, szybka przesyłka, świetna jakość.

5 / 5 2018-08-30

Super obsługa, błyskawiczna wysyłka. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-07-18

Bardzo szybka wysyłka miła obsługa, sprzedawca bardzo pomocny w wyborze, szczerze polecam.

5 / 5 2018-07-16

Niskie ceny, fantastyczny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia - POLECAM.

5 / 5 2018-07-13

bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-07-08

Wspaniałe zakupy,towar najwyższej jakości,wysłany błyskawicznie-wszystkim gorąco POLECAM!!!

5 / 5 2018-07-02

ok

5 / 5 2018-06-25

POLECAM!!!

5 / 5 2018-06-11

Kupuje tu rajstopy już 2 raz i będę stałą klientką. Polecam

5 / 5 2018-05-26

Wszystko co najlepsze ! Esencja solidności i wzorowe partnerstwo w aukcjach ! Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu !!! GORĄCO POLECAM :))

5 / 5 2018-05-24

Wystawiam pozytywną opinię. Uprzejmość, podejście do klienta, a przede wszystkim szybka realizacja zamówienia zachwyciły mnie! :)

5 / 5 2018-04-10

POLECAM ZAMAWIAM JUZ PO RAZ KOLEJNY, PROFESJONALIZM I SZYBKA DOSTAWA!!

5 / 5 2018-03-29

Bardzo solidny sklep, profesjonalny kontakt, błyskawiczna wysyłka, wysoka jakość, świetne ceny.

2018-03-02

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2018-02-13

Bardzo dobry kontakt. Błyskawiczna wysyłka, dobre ceny i towar wysokiej jakości. Polecam serdecznie i na pewno jeszcze nie raz zrobię tu zakupy:)

2018-01-11

wszystko w należytym porządku

5 / 5 2018-01-08

Bardzo dobrej jakości produkty i szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-12-29

Bardzo mi miło dołożyć cegiełkę do puli kolejnych pozytywnych komentarzy. Szczerze polecam sprzedawcę. Dziękuję za współpracę i serdecznie POZDRAWIAM:)

5 / 5 2017-11-13

Expresowa dostawa i super kontakt ze sprzedającym, 100% pozytywu. Polecam gorąco!!!

5 / 5 2017-10-25

Sprzedawca zasługuje na 300 % pozytywnej oceny, profesjonalna obsługa, towar super , kontakt jak i wysyłka błyskawiczna . Sprzedawca na medal. Wszystkim polecam .

5 / 5 2017-10-16

Z czystym sumieniem polecam wszystkim znajomym, które potrzebują zaopatrzyć się w rajstopy. Sprzedawany towar jest najwyższej jakości, dostępny w szerokiej gamie rozmiarów i kolorów, Sprzedający bardzo uprzejmy, zawsze odpowiada na maile i telefony. Towar wysyłany jest szybko, a cała transakcja od zakupu po otrzymanie zamówienia trwa dosłownie chwilę. Wszelkie nieporozumienia załatwia na korzyść klienta, jest otwarty na sugestie i uwagi. Na pewno zrobię tu jeszcze niejedne zakupy! :)

5 / 5 2017-10-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. Solidny i miły sprzedawca. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Gorąco polecam, gdyż naprawdę warto!!!

5 / 5 2017-10-14

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam

2017-10-12

Wszystko w ja najlepszym porządku. Natychmiastowa wysyłka, świetnie zapakowana przesyłka, rewelacyjny kontakt, a ponadto wszystkie zamówione przedmioty są zgodne z opisem i oczekiwaniami :) Zdecydowanie polecam.

2017-10-12

Wzorowe transakcje...

5 / 5 2017-09-24

Miły i uczynny sprzedawca, któremu można zaufać! Więcej takich, szczerze polecam, a produkty rewelacyjne!

5 / 5 2017-09-02

Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka(towar został wysłany w sobotę). Polecam.

5 / 5 2017-08-30

mega profesjonazlizm w każdym calu. błyskawiczne odpowiedzi na zapytania kierowane do sklepu i mega szybka wysyłka. gorąco polecam. ja jeszcze skorzystam nie raz

5 / 5 2017-08-29

Bardzo profesjonalna obsługa, realizacja zamówienia szybka, świetny kontakt ze sprzedającym. Produkty wysokiej jakości, starannie wykonane. Szczerze wszystkim polecam :)

5 / 5 2017-08-27

Bardzo dobry kontakt, konkurencyjne ceny, szybka przesyłka. Polecam

2017-08-27

Uczciwy kontrahent, towar zgodny z opisem w przystępnej cenie serdecznie polecam :)

5 / 5 2017-08-25

Sklep na najwyższym poziomie. Dostawa szybka, bardzo dobry kontakt i nawet gratisy. Polecam.

5 / 5 2017-08-24

Szybka wysyłka, świetny kontakt, polecam!

5 / 5 2017-08-17

Towar w przyzwoitej cenie, porządnej jakości. Towar wysyłany szybko i jak najbardziej profesjonalnie. Polecam gorąco

5 / 5 2017-07-22

Bardzo pozytywne wrażenia, przemiły sprzedawca, szybka realizacja zamówienia i towar najwyższej jakości. Polecam.

5 / 5 2017-07-18

Towar w super jakości, szybka realizacja i miły kontakt, na prawdę Sprzedawca wart polecenia

5 / 5 2017-07-15

Polecam www.dankor.pl BEZ NAJMNIEJSZYCH zastrzezen: szybka realizacja zamowienia, towar doskonalej jakosci, mily kontakt. Nic dodac nic ujac, a wiec polecam szczerze.

2017-07-13

wszystko extra

5 / 5 2017-06-10

Jestem mile zaskoczona, wczoraj wpłaciłam pieniążki przekazem pocztowym a dzisiaj otrzymałam przesyłkę- taki sprzedawca to ZŁOTY SPRZEDAWCA, miło się robi zakupy, duży wybór za nie wielką cenę. POLECAM i ZACHĘCAM do zakupu u tego sprzedawcy.

5 / 5 2017-05-25

Bardzo uprzejmy sprzedający. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-04-30

Transakcja przebiegła wzorcowo.Wszystko szybko sprawnie,bezproblemowo. Miły i rzetelny kontakt. Gorąco polecam wszystkim kupującym

5 / 5 2017-04-26

Szybko sprawnie, towar zgodny z opisem i zdjeciem, bardzo dobry jakosciowo. Bardzo dobre ceny.

5 / 5 2017-04-22

Z przyjemnością polecam.Transakcja profesjonalna. Doskonały kontakt ze Sprzedającym.Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-04-16

Wszystko w porządku.Polecam.

5 / 5 2017-03-31

Sprzedający godny polecenia. Towar wysłany został w ekspresowym tempie i w 100% zgodny z zamówieniem. Dziękuję i polecam.

2017-03-31

Bardzo mi się podoba, nie mam żadnych uwag.

Rzetelne opinie o Dankor.pl

Dankor.pl

Siedziba
Wieluń

WWW
http://www.dankor.pl

Email
[email protected]

Telefon
601 433 815

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie