Kategorie:

Danvera.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.00
opinie o Danvera.pl
1 / 5 2018-11-30

Kobiety kochane, udało mi się dowiedzieć, że sklep Danvera nie istnieje. Otóż właściciel firmy zamknął działalność i odsprzedał stronę internetową nowym właścicielom. Jak napisałam do nich mejla to mi odpisali że nie przejęli zobowiązań, ale wspominka o policji podziałała i mam swoją sukienkę w domu. Teraz nazywa się to www.butikalexandria.pl , próbujcie może i Wam się uda. Powodzenia :)

2018-11-22

Zamówienie nie zostało w pełni zrealizowane. Zamawiałam sukienkę i żakiet a przyszła tylko sukienka. Maile reklamacyjne pozostają bez odpowiedzi. Do sklepu nie można się dodzwonić a więc zwrotu pieniędzy czy też dosłania brakującego żakietu nie otrzymałam.

2018-10-27

Niestety i ja zostałam oszukana. Zapłaciłam przelewem za zamówione rzeczy, nie otrzymałam kompletnego zamówienia, a o zwrocie pieniędzy ( pomimo obietnicy zwrotnego przelewu) nie ma mowy. Kolejne próby kontaktu ze sklepem pozostają bez powodzenia.. Zalecam omijanie tego sklepu z daleka.

2018-10-16

Od września czekam na zwrot za sukienki, zmówiłam pościel w listopadzie i w grudniu dotarła, jednak zupełnie inna niż zamawiałam. Teraz zero pieniędzy, zero odpowiedzi, strony już nie ma. Został nam pozew zbiorowy. Kto się dołączy?

2018-10-03

Potwierdzam, sklep nie reaguje na żadne wiadomości od klientów. Przysłali mi sukienkę, której nie zamawiałam i nie ma żadnego kontaktu z nimi. Mogę ją wyrzucić lub odesłać im na swój koszt.

2018-05-31

Odesłałam sukienke 4 grudnia i zero odzewu.Na telefony i maile nikt nie odpowiada!!!

5 / 5 2018-05-01

Dołączam się do niezadowolonych klientek. Do tej pory byłam zadowolona z usług, kupiłam kilka sukienek. Problemy zaczęły się przy zwrocie. Potwierdzenie zwrotu dostałam w sierpniu do tej pory nie zwrócono kosztów. Brak kontaktu ze sklepem, na maile odpowiadają sporadycznie o interwencji w księgowości, która nic nie wnosi. Po ostatnim zamówieniu czekam na kompensatę, przysłano zły rozmiar i mieli odesłać prawidłowy. Ciekawe czy się doczekam.

1 / 5 2018-04-27

18.12.2017 odesłałam towar, do dnia dzisiejszego brak odzewu, telefon wyłączony, na email nie odpowiadają kasy też nie oddali a najgorsze że w międzyczasie złożyłam kolejne zamówienie. Widzę ze stronę internetową tez chyba zlikwidowali. Skoro jest nas tyle oszukanych może warto pomyśleć o jakimś wspólnym zgłoszeniu na policję?

2018-03-08

Ja tez nie otrzymałam zamówienia z dnia 16.12. ani zwrotu pieniędzy za zamówienie. Strona nie istnieje. Ale teraz jest nowy właścicieli nowa nazwa (tak jak pisała Teresa). O dziwo ale moje konto w "nowym" sklepie istnieje. Nie odpisują na meile. trudno odzyskać pieniądze za zwrócone sukienki lub w przypadku rezygnacji z zamówienia (bo np.po miesiącu piszą, że brak materiału). Czekałam ponad pół roku, w końcu zamówiłam inne sukienki.

2018-03-07

Ja również zostałam oszukana przez ten sklep.Zapłaciłam za towar przelewem do tej pory nie otrzymałam towaru.Nie odpowiadają na e-maile,kontakt telefoniczny niemożliwy.

2017-12-26

I ja czuję się oszukana! Część towaru otrzymałam, resztę miałam mieć dosłaną w drugiej przesyłce. Ponad miesiąc temu kupiłam... do dziś nie mam ani odpowiedzi na zapytania, ani towaru. Strona zlikwidowana.

2 / 5 2017-12-16

I ja zostałam oszukana przez ten sklep, zamówiłam sukienki z tej strony, lecz byłam z nich niezadowolona więc odesłałam je (wartość 200zł )i do dnia dzisiejszego mimo dwukrotnej interwencji UOKIKu pieniędzy nie zwrócono, a to już ponad rok minął. Stanowczo nie polecam. Zostałam oszukana jak wiele innych osób

2017-11-15

Towar wróciłam 26 października 2017, do chwili obecnej nie otrzymałam zwrotu ponad 70 zł. Telefoniczny kontakt z firmą jest właściwie niemożliwy, a e-maile pozostają bez odpowiedzi. Kwota, która mi przysługuje nie jest zbyt wysoka - jednak chodzi o zasady i brak uczciwości sprzedającego. W innych komentarzach czytam że interwencja UOKIKu również nie pomaga. W tej sytuacji chyba zasadne byłoby złożenie zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa.

1 / 5 2017-08-14

Jetem kolejną oszukaną osobą, na szczęście kupiłam tylko jedną sukienkę, choć planowałam większe zakupy. Sukienka okazała się wielką pomyłką w każdym aspekcie, więc poinformowałam o zwrocie i odesłałam ją. Pomimo wysłania około setki emaili, Od sierpnia totalny brak kontaktu(co dziwniejsze przed zakupem dopytywałam o parę szczegółów i kontakt był bardzo dobry. Pieniędzy nadal nie odzyskałam. Podejrzewam, że są to zaplanowane działania. Wysłać byle co a klientka jak zwróci to siedzieć cicho. Dzięki takim działaniom mają kasę i towar. Czuję się zwyczajnie okradziona. OMIJAĆ TEN PSEUDO SKLEP.

2 / 5 2017-07-28

NIE POLECAM, SZKODA NERWÓW! OMIJAJCIE Z DALEKA!! Zamówiłam sukienkę 18 maja 2017, zwrot 30.05.2017, do tej pory (17 październik 2017) zero odpowiedzi ze strony sklepu, o zwrocie pieniędzy nie wspominając... zgłaszam sprawę do uokik'u

Rzetelne opinie o Danvera.pl

Danvera.pl

Siedziba
Gołdap

WWW
http://danvera.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie