Kategorie: / Dom

Dasbad.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Dasbad.pl
2019-02-15

Absolutnie doskonała obsługa i fantastyczny kontakt z Panią Małgosią, najlepszym fachowcem w branży:) Serdecznie dziękujemy za doradztwo, cierpliwość, dyspozycyjność, stały kontakt, za miłe rozmowy:) Zostawiła Pani swoją cegiełkę w Domu Tkacza. Jeszcze raz ślicznie dziękujemy i pozostajemy w kontakcie rzecz jasna :)

5 / 5 2018-08-23

Rewelacyjna cena, szybka realizacja, bardzo dobry kontakt - pełna informacja o statusie realizacji. Zamówiłem umywalkę Alessi, w innych miejscach 3-4 tygodnie i dużo drożej, a w Dasbad było 2 tygodnie. Polecam

5 / 5 2018-08-03

Z przyjemnością chce polecić ten sklep wszystkim zainteresowanym kupnem ekskluzywnej łazienki. Produkty są najwyższej jakości a obsługa profesjonalna i rzetelna. Przesyłka należycie zapakowana i dostarczona w terminie. Z czystym sumieniem wystawiam najwyższą ocenę.

5 / 5 2018-06-21

Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię.Transakcja została przeprowadzona w sposób profesjonalny,szybko i bez żadnych komplikacji. Bardzo udana tranzakcja

5 / 5 2018-04-16

profesjonalny wybór

5 / 5 2018-04-04

mimo opóźnień z przesyłką.polecam ten sklep,towar świetnej jakości w dobrej cenie, znakomity kontakt

5 / 5 2018-03-09

Sklep godny polecenia w 100%! Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Transakcja została przeprowadzona w sposób profesjonalny i bez żadnych komplikacji.

5 / 5 2018-01-29

Rewelacyjny kontakt. Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam!

2017-12-06

Zdecydowanie polecam. Obsługę uważam za ponad-standardową. Po wysłaniu zapytania dotyczącego ceramiki i armatury łazienkowej otrzymałam nie tylko wycenę, ale również propozycje artykułów, które powinnam zakupić, aby moć wszystko dobrze zamontować. Miło rozmawiać z osobą, która nie tylko "podaje towar z półki", ale ma wiedzę o tym, co sprzedaje, potrafi doradzić i wyjaśnić techniczne sprawy. Towar dotarł bez żadnych uszkodzeń i dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2017-11-28

Polecam zakupy w sklepie dasbad Polska. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Oferty przygotowywane szybko. Mam nadzieję na dalszą współpracę! Gorąco polecam.

5 / 5 2017-10-25

Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo uczciwy sprzedawca. Polecam.

5 / 5 2017-10-03

WSzystko zgodnie z zamówieniem. Pełna informacjana każdym kroku. Polecam

5 / 5 2017-09-29

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Dasbad. Moje doświadczenia z przebiegu współpracy z sklepem dasbad - sa więcej niż zadowalające. Współpraca przebiegała wzorowo - na miejscu sa takie określenia jak rzetelność i rzeczywista troska o klienta oraz przestrzeganie terminów.

5 / 5 2017-08-14

B.dobry kontakt,miła obsługa, konkurencyjne ceny,PROFESJONALIZM-POLECAM!

2017-05-29

Fachowa obsługa, wszystko przyszło na czas.

Rzetelne opinie o Dasbad.pl

Dasbad.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://dasbad.pl

Email
[email protected]

Telefon
0 602 268 288

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie