Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Telefony / Dom

Dcfoto.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.94
opinie o Dcfoto.pl
5 / 5 2019-03-24

Polecam

5 / 5 2019-03-20

profesjonalnie

2019-03-14

Wyraziłem zainteresowanie produktem kiedy go jeszcze nie było, sklep poinformował mnie o jego dostępności - bardzo fajne zachowanie

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalny sklep fotograficzny o bardzo szerokim asortymencie

5 / 5 2019-03-08

Super ! Super ! Super ! Nic więcej nie dodam !

2019-03-08

Bardzo miła i błyskawiczna obsługa. Natychmiast po zakupie sprzedawca skontaktował się ze mną w celu poinformowania w jakiej postaci wysyła przesyłkę.

2019-03-01

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2019-02-23

Bardzo szybka dostawa. Dobry kontak ze sprzedawcą. Polecam.

5 / 5 2019-02-21

Najmilsza i najbardziej profesjonalna obsługa klienta z jaką się spotkałam. Rzetelność i ogromna wiedza Sprzedającego. Towar wysyłany szybko. Doskonale zabezpieczony. Zgodny z opisem. Doradztwo na najwyższym poziomie. POLECAM!!!

5 / 5 2019-02-15

Są ok

5 / 5 2019-02-11

Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywną opinię dla sklepu Dcfoto z Gliwic, gdzie dokonałem zakupów sprzętu fotograficznego.Sprzedawca wykazał się bardzo dużą wiedzą n/t sprzedawanego towaru oraz wysoką kulturą osobistą co należy również podkreślić..W przyszłości zamierzam dokonywać u niego kolejnych zakupów, czego polecam profesjonalistom i amatorom fotografii.

5 / 5 2019-01-28

Bardzo rzetelne podejście do klienta, pełen profesjonalizm. Zawsze można liczyć na fachowe doradztwo w sprawach zakupu.

5 / 5 2019-01-21

bardzo pozytywna,kompetencja,uczciwość i szybkość załatwiania spraw - to cechy,które chciałoby się spotykać wszędzie

2019-01-05

oki

5 / 5 2018-12-21

Pozytywna

5 / 5 2018-12-16

Przede wszystkim sklep wyróżnia się rewelacyjną, fachową i szybką obsługą, do tego szybka realizacja zamówień i duży asortyment

5 / 5 2018-12-05

polecam

5 / 5 2018-11-28

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-11-25

Rewelacja. Rzetelna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-11-13

Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka! POLECAM!!!

5 / 5 2018-11-10

BARDZO POZYTYWNA

5 / 5 2018-11-02

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem

2018-11-01

Baaardzo solidnie. Duża odpowiedzialność za zamówienie i świetny kontakt z klientem :) (Sprzedawca upewnił się co do mojego zamówienia - ilości przeze mnie zamawianej). Moje doświadczenie z tym sklepem jest jak najbardziej pozytywne

5 / 5 2018-10-28

Dobry kontakt. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zmówienia.

5 / 5 2018-10-17

Fachowa obsługa. Polecam!

2018-10-11

Bardzo dobry kontakt na każdym etapie zakupu. Rewelacyjnie zapakowany filtr. Myślę, że można było po opakowaniu przejechać samochodem i nic by się nie stało z samym filtrem.

5 / 5 2018-09-25

Jestem zadowolony, wszystko przebiegło pomyślnie.

5 / 5 2018-09-20

Jak najbardziej polecam...

5 / 5 2018-08-18

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam.

2018-08-11

ok.

5 / 5 2018-08-03

Sklep bardzo rzetelny. Super kontakt

2018-07-26

Niemiły Pan na telefonie. Zadzwoniłem przed chęcią wydania 1200 pln, a ten traktował moje pytania jako idiotyczne. Nawet jeśli takie mółby być milszy

5 / 5 2018-07-17

Jak zwykle bezproblemowo. Szybka realizacja zamówienia, towar (filtr i akcesoria czyszczące) bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam!

2018-07-15

Rzeczowo, rzetelnie, solidnie.

5 / 5 2018-07-14

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-07-11

Super. Póki co, najlepszy sklep z jakim miałem do czynienia :)

5 / 5 2018-07-03

Bardzo pomocna, fachowa i szybka obsługa na wysokim poziomie. Świetny kontakt ze sprzedającym. Towar przychodzi zawsze zgodnie z zamówieniem.

2018-06-13

Wszystko git żadnych zastrzeżeń

2018-06-07

Świetna obsługa, bardzo konkretna informacja na temat towaru i wysyłki, ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-05-23

Wdzystko ok

2018-05-23

Perfekcja w każdym aspekcie

5 / 5 2018-05-21

Super sklep, towar wysłany expresowo , zapakowany super. Bardzo gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-12

Wszystko super, szybko i sprawnie, wzorowy kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2018-04-27

wszystko w porządku, polecam

5 / 5 2018-04-21

Sklep godny polecenia - bardzo dobre ceny, świetny kontakt ze sprzedawcą (nie tylko handlowiec ale i pasjonat), potrafi doskonale doradzić jeżeli klient ma wątpliwości, chętnie udziela wyczerpujących odpowiedzi na zadawane pytania, bardzo miły, niezdecydowanym rzetelnie doradzi, szybka wysyłka, towar zapakowany bardzo starannie aby nie uległ uszkodzeniu w transporcie. Gorąco polecam

2018-04-14

Bardzo dobry sklep

2018-04-03

Wszystko w najlepszym porządku zamówienie oraz wcześniejsza rezerwacja na najwyższym poziomie. Kontakt na bieżąco. Rewelacja

5 / 5 2018-03-30

Pierwszy raz zamawiałem produkt i jestem zadowolony z obsługi i terminu przesyłki. Pierwsze wrażenie pozytywne.

5 / 5 2018-03-03

To nasz kolejny udany zakup w sklepie DCFOTO. Fachowa wiedza i pomoc w wyborze sprzętu jest na najwyższym poziomie. Wspaniały kontakt telefoniczny. POLECAMY!!!

5 / 5 2018-02-21

Sklep SUPER . Dobry kontakt i szybka wysyłka towaru . Polecam jak najbardziej !

2018-02-14

Wszystko poszło bez najmniejszych problemów

5 / 5 2018-02-13

Miła i błyskawiczna obsługa, sprawna wysłka. Polecam!

2018-02-12

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie

5 / 5 2018-02-04

Szczerze polecam.

2018-01-23

Fajne

5 / 5 2017-12-28

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Bardzo dobrej jakości zdjęcia oferowanego do sprzedaży przedmiotu.

5 / 5 2017-12-15

Profesjonalne doradztwo. Niskie ceny. Szeroki asortyment, Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-11

Polecam jak najbardziej!

5 / 5 2017-12-10

Profesjonalny sprzedawca. Polecam gorąco!

5 / 5 2017-12-10

Wszystko jak należy,szybko i solidnie

5 / 5 2017-12-06

Bardzo uprzejma, zdecydowana obsługa, szybkość realizacji jest miłym zaskoczeniem, wszystko na czas. Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-06

Sklep bardzo przyjazny , polecam. Bardzo miła obsługa. Klient to rzeczywiście pan tego sklepu!

5 / 5 2017-12-03

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-11-03

Super obsługa. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-10-14

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-14

Bardzo profesjonalna transakcja. Doskonała obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-09-29

Miła i rzetelna obsługa. Paczka przyszła zgodnie z obiecanym terminem kiedy zależało mi na czasie. Polecam.

5 / 5 2017-09-28

Super kontakt, szybka przesyłka, zle wpisalam adres - moj błąd ale Pan sam od razu zadzwonił dopytać dokładniej i wyjaśnić. Polecam!

2017-09-15

Bardzo dobry kontakt

5 / 5 2017-09-11

Błyskawiczna wysyłka, wszystkie cztery przedmioty dostępne od ręki, co nie jest regułą w innych sklepach. Polecam z czystym sumieniem.

2017-08-27

gitarra gra:)

5 / 5 2017-08-18

Gorąco polecam !!! Szybka bez problemowa przesyłka, profesjonalne podejście i doradztwo .

5 / 5 2017-08-10

Polecam sklep z zakupów jestem zadowolony

5 / 5 2017-08-03

polecam

5 / 5 2017-07-31

Szybko,profesjonalnie,fachowo.Poleccam!

5 / 5 2017-07-18

ok

2017-07-15

Sklep godny polecenia !

5 / 5 2017-07-10

Wszystko OK. Szybka wysyłka

1 / 5 2017-07-05

Sklep ma problemy z wysyłką towarów firmą znajdującym się poza granicami polski. Kontakt z panem Zdzisław [dane osobowe] jest na niskim poziomie. Trzeba się upominać o odpowiedzi na zadawane pytania i co za tym idzie tracić czas. Zostałem zapewniony że otrzymam odpowiedź na możliwość realizacji mojego zamówienia we wtorek a faktycznie otrzymałem w piątek i to tylko dlatego że się upomniałem. Niestety mam negatywne doświadczenia z sklepem. Bardzo nieprzyjemna obsługa klienta.

5 / 5 2017-07-01

Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-06-25

komunikacja ze sklepem i jakość obsługi rewelacyjna, bardzo polecam !

2017-06-18

Naprawdę dobry sprzęt za tę cenę

5 / 5 2017-05-31

Bardzo profesjonalna obsługa, polecam gorąco.

2017-05-10

Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z tym sklepem. Zakupiony towar odpowiada moim oczekiwaniom i sprawdza się w użyciu.

5 / 5 2017-05-06

SZybko, po linii i na bazie.

2017-04-28

Bardzo serdecznie polecam ten sklep. Naprawdę indywidualne podejście do klienta i wyjątkowa intuicyjność sprzedającego, aby wyjść oczekiwaniom klienta naprzeciw. Fachowa wiedza, przyjazne podejście i pasja, to cechy, które pomagają w wyborze rozwiązania optymalnego.

5 / 5 2017-04-20

polecam

5 / 5 2017-04-13

Bardzo dobra i fachowa obsługa, szybka realizacja.

5 / 5 2017-04-10

Polecam z całego serca!

2017-04-02

Wszystko jak nalezy

Rzetelne opinie o Dcfoto.pl

Dcfoto.pl

Siedziba
Gliwice

WWW
http://www.dcfoto.pl

Email
[email protected]

Telefon
032 231 00 51

Komórka
500 373 583 500 373 829

Infolinia
-

Logowanie