Kategorie: / Sport

Decathlon.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Decathlon.pl
5 / 5 2022-03-22

fajne wiosenne kurtki

polecam kurteczki na wiosne bardzo fajne również z polarkiem.

5 / 5 2019-03-19

Odzież sportowa dobrej jakości. Transakcja przebiegła bez problemowo i szybko.

5 / 5 2019-03-17

Profesjonalna obsluga, blyskawiczna wysylka towar swietny

3 / 5 2019-03-14

Ok.jest ok.

5 / 5 2019-03-11

Polecam wszystkim

5 / 5 2019-03-11

Super, polecam :)

5 / 5 2019-03-10

Rewelacja.Wspaniała obsługa,paczka dotarła w tempie ekspresowym.Szczerze polecam.Jakość usług najwyższa.

5 / 5 2019-03-10

Polecam

5 / 5 2019-03-08

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-03-06

Wszystko w porządku, sugeruję jednak kierować się rozmiarem francuskim. Ja wybrałam rozmiar M i okazał się za duży .

5 / 5 2019-03-04

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2019-03-04

Super jak zawsze wszystko

5 / 5 2019-03-03

Szybko i sprawnie. Bez zarzutu.

4 / 5 2019-03-03

Jestem zadowolona

5 / 5 2019-03-02

Sprawnie i szybko

5 / 5 2019-02-26

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-21

Godne polecenia

5 / 5 2019-02-17

Błyskawiczna dostawa...polecam

5 / 5 2019-02-13

Super sklep

5 / 5 2019-02-12

Polecam

5 / 5 2019-02-11

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła szybko. Polecam ten sklep

5 / 5 2019-02-10

Szybko sprawnie polecam skorzystam ponownie

3 / 5 2019-02-09

Długi termin realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-01-30

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-27

Polecam jak zawsze ok

5 / 5 2019-01-23

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-22

SUPER . Polecam

5 / 5 2019-01-21

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-01-20

Jak zawsze super obsługa. Gorąco polecam

5 / 5 2019-01-14

Polecam

4 / 5 2019-01-13

ok

5 / 5 2019-01-12

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-01-09

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-01-07

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-01-05

Polecam

4 / 5 2019-01-03

Wszystko ok, tylko czas oczekiwania się trochę wydłużył.

5 / 5 2018-12-31

Super sklep polecam

5 / 5 2018-12-27

Ffffffcxff

5 / 5 2018-12-26

Zamawiam, dostaję informację e-mail i już mam. Proste

4 / 5 2018-12-21

Jest ok

5 / 5 2018-12-19

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-17

Profesjonalne podejscie do klienta. Bardzo dobra jakosc produktow. Wspanialy kontakt

5 / 5 2018-12-17

Jest bardzo dobrze.

5 / 5 2018-12-12

Polecam

3 / 5 2018-12-09

Sklep polecam natomiast firmę fedex która przesyłki dostarcza odradzam bo to porażka

5 / 5 2018-12-06

Super, polecam

5 / 5 2018-12-04

WSZYSTKO TAK JAK BYĆ POWINNO

4 / 5 2018-12-03

ok

5 / 5 2018-11-30

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-11-24

Bajka ^^

4 / 5 2018-11-23

Zakupy w sklepie internetowym super, szybka wysyłka. Jakość dobra

3 / 5 2018-11-22

Przesyłka została nadana dopiero piątego dnia roboczego po dokonaniu zakupu

5 / 5 2018-11-18

Polecam

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalne podejscie do klienta. Bardzo dobra jakosc produktow. Wspanialy kontakt

5 / 5 2018-11-18

Często kupuje w decathlon nie

5 / 5 2018-11-14

Wszystko w porządku, sugeruję jednak kierować się rozmiarem francuskim. Ja wybrałam rozmiar M i okazał się za duży .

5 / 5 2018-11-11

Super

5 / 5 2018-10-26

Dobra obsługa , szybko realizują zamówienia klient jest dobrze informowany o zamówieniu

5 / 5 2018-10-24

Jak najbardziej pozytywnie.

5 / 5 2018-10-23

Jak zawsze super obsługa. Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-21

Jestem zadowolony z przesyłki jak i z czasu dostawy

4 / 5 2018-10-21

Obsługa szybka, wysyłka również, towar zgodny z zamowieniem

5 / 5 2018-10-19

Jak zawsze wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-10-17

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-16

Super

5 / 5 2018-10-13

Est ok!!

5 / 5 2018-10-12

Dobra obsługa , szybko realizują zamówienia klient jest dobrze informowany o zamówieniu

4 / 5 2018-10-06

Jestem zadowolony z zakupionego towaru

5 / 5 2018-10-01

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-30

Polecam jak najbardziej!!

5 / 5 2018-09-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-27

Super

5 / 5 2018-09-26

Profesjonalizm polecam

5 / 5 2018-09-23

Dobra robota. Polecam

5 / 5 2018-09-22

Szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-09-22

Okejo

5 / 5 2018-09-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-09-20

Polecam

5 / 5 2018-09-20

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-09-11

To już 3cia para tych butów. Rewelacyjne.

5 / 5 2018-09-07

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-07

Super

3 / 5 2018-08-28

Długi termin realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-08-25

Super obsługa, sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-08-22

Okejo

4 / 5 2018-08-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-22

Profesjonalna obsługa, polecam.

4 / 5 2018-08-21

W porządku

4 / 5 2018-08-19

towar zamawiany niezgodny z opisem na stronie - skład tkaniny - dostałam bawełnę plus inne a pisało wiskoza i inne

4 / 5 2018-08-18

.....

5 / 5 2018-08-14

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-08-11

Polecam ten sklep zdecydowanie.

5 / 5 2018-08-11

Super

5 / 5 2018-08-08

Towar zgodny z opisem.Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-05

Polecam sklep, wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-08-03

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-26

Polecam zakupy.szybka realizacja.dobra jakość towaru.

4 / 5 2018-07-24

Polecam

5 / 5 2018-07-21

Polecam

5 / 5 2018-07-21

Od dawna kupuję w Decathlonie i nigdy nie miałem uwag - ani do jakości, ani do obsługi.

5 / 5 2018-07-18

SUPER . Polecam

5 / 5 2018-07-16

Polecam.

5 / 5 2018-07-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-10

brak zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-10

Szybko dostarczine zgodnie z zamowieniem, super

4 / 5 2018-06-30

Towar zgodny z opisem , szybka realizacja

5 / 5 2018-06-30

Bardzo szybko otrzymałam zamówione produkty! Zaraz na drugi dzień

5 / 5 2018-06-29

Wszystko na plus super jestem zadowolona

5 / 5 2018-06-22

jestem, zadowolona

5 / 5 2018-06-21

Zadowolenie z zakupu w 100%

5 / 5 2018-06-20

Wysoka kultura osobista szybki termin dostawy

5 / 5 2018-06-19

Profesjonalna obsługa klienta

4 / 5 2018-06-19

Polecam

5 / 5 2018-06-13

Polecam zakupy w Decathlon

5 / 5 2018-06-12

Bajka ^^

4 / 5 2018-06-12

Jestem zadowolony z zakupionego towaru

5 / 5 2018-06-09

Polecam

5 / 5 2018-06-07

Polecam sklep.

5 / 5 2018-06-06

Sprzęt zapakowany aż za bardzo dobrze pod względem zabezpieczeń:) Zgodny z ofertą

5 / 5 2018-06-02

Zadowolony

5 / 5 2018-05-31

Wszystko w jak najlepszym porządku, jak zawsze!

5 / 5 2018-05-28

Szybko dostawa, towar super

5 / 5 2018-05-21

polecam,super zakupy i dostawa

5 / 5 2018-05-20

Polecam

5 / 5 2018-05-17

Wszystko szybko i sprawnie. Towar wysokiej jakości.

5 / 5 2018-05-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-05-12

Polecam zakupy.szybka realizacja.dobra jakość towaru.

4 / 5 2018-05-12

Wszystko ok, poza czasem oczekiwania na zamówienie, dokładnie tydzień.

5 / 5 2018-05-01

Super

4 / 5 2018-04-22

Najlepszy sklep

5 / 5 2018-04-19

Profesjonalne podejscie do klienta. Bardzo dobra jakosc produktow. Wspanialy kontakt

5 / 5 2018-04-16

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-16

Godne polecenia.

5 / 5 2018-04-15

dobrze ok

5 / 5 2018-04-13

Wszystko fajno

5 / 5 2018-04-13

Transakcja ok, polecam

5 / 5 2018-04-12

Rewelacja.Wspaniała obsługa,paczka dotarła w tempie ekspresowym.Szczerze polecam.Jakość usług najwyższa.

5 / 5 2018-04-07

Jestem jak zawsze zadowolona

5 / 5 2018-04-05

Jak zawsze szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-04-05

Mega wypas.

5 / 5 2018-04-03

Wszystko super, jak zawsze zresztą!

5 / 5 2018-03-30

Polecam

4 / 5 2018-03-27

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-24

Polecam zakupy w Decathlon

4 / 5 2018-03-22

Polecam

5 / 5 2018-03-14

Jakość koszulek jest taka jak ich cena. Ogólnie polecam

5 / 5 2018-03-10

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-03-07

Polecam

4 / 5 2018-03-02

ok

5 / 5 2018-03-01

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-28

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-27

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła szybko. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-02-27

Towar zgodny z opisem.Szybka i profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-02-24

Poza pomylonym zamówieniem wszystko przebiegło dobrze

5 / 5 2018-02-24

Dzięki

3 / 5 2018-02-23

Przesyłka została nadana dopiero piątego dnia roboczego po dokonaniu zakupu

5 / 5 2018-02-22

Jest super

4 / 5 2018-02-18

spoko

3 / 5 2018-02-17

Długi termin realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-02-16

Super sklep

5 / 5 2018-02-14

Spoko

4 / 5 2018-02-13

wszystko o.k

5 / 5 2018-02-13

Szybka realizacja i dostawa towaru,który spełnia wszystkie opisywane na stronie sklepu parametry. Polecam tego sprzedającego :)

5 / 5 2018-02-10

Profesjonalna obsługa szybka realizacja

5 / 5 2018-01-30

Ok wszystko

5 / 5 2018-01-29

Profesjonalna obsługa .POLECAM

5 / 5 2018-01-27

Super

5 / 5 2018-01-24

Jestem zadowolony z przesyłki jak i z czasu dostawy

5 / 5 2018-01-24

Polecam jak zawsze ok

5 / 5 2018-01-23

Bez żadnych problemów. Szybko i do tego darmowa wysyłka.

5 / 5 2018-01-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-17

Wszystko Oki szybko i sprawnie

5 / 5 2018-01-16

Wszystko w jak najlepszym porządku, jak zawsze!

5 / 5 2018-01-15

Zamawiam, dostaję informację e-mail i już mam. Proste

5 / 5 2018-01-12

Jak najbardziej polecam

4 / 5 2018-01-09

Ok. Nie mam zastrzeżen polecam alleggrowicza

3 / 5 2018-01-07

Ok.jest ok.

5 / 5 2018-01-07

Szybko dostawa, towar super

4 / 5 2018-01-03

Najniższa cena

5 / 5 2018-01-02

Jestem zadowolony z przesyłki jak i z czasu dostawy

5 / 5 2018-01-02

WSzyszko ok

5 / 5 2017-12-23

Szybko i solidnie, standardowo świetna obsługa za każdym razem

5 / 5 2017-12-23

Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-12-22

Zadowolony

5 / 5 2017-12-21

Super

5 / 5 2017-12-19

Polecam

5 / 5 2017-12-15

Jest super

5 / 5 2017-12-15

Profesjonalna obsługa. Z butów ja zawsze jestem zadowolona

5 / 5 2017-12-15

Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-12-14

Polecam zawsze i wszystkim :)

3 / 5 2017-12-12

Ok.jest ok.

5 / 5 2017-12-09

B. dobre ceny, duży wybór, jakość i szybkość wysyłki.

5 / 5 2017-12-09

Jestem zadowolona

4 / 5 2017-12-07

Poza pomylonym zamówieniem wszystko przebiegło dobrze

5 / 5 2017-12-02

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-11-30

Profesjonalną obsługa,bardzo szybkie dostarczenie przesyłki. Polecam

4 / 5 2017-11-27

Wszystko ok

2 / 5 2017-11-27

Nie polecam, bo wysługują się myśliwym.

4 / 5 2017-11-20

Ok. Nie mam zastrzeżen polecam alleggrowicza

5 / 5 2017-11-18

Wszystko OK

Rzetelne opinie o Decathlon.pl

Decathlon.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://decathlon.pl

Email
[email protected]

Telefon
800 808 007

Komórka
-

Infolinia
800 808 007

Logowanie