Kategorie: / Dom

Deco-wall.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.57
opinie o Deco-wall.pl
2018-10-27

OK!

2018-09-17

Transakcja przebiegła w sposób płynny, bez żadnych zastrzeżeń. Bardzo miła jest możliwość sprawdzenia na jakim etapie jest nasze zamówienie.

2018-07-20

Komunikacja oraz realizacja i transport godne polecenia.

2 / 5 2018-03-11

Przesyłkę otrzymałam po 8 dniach. Wysyłka nastąpiła w 5 dniu roboczym. Jakość towaru pozostawia wiele do życzenia. Szablony malarskie bardzo trudno umieścić na ścianie, gdyż folia zabezpieczająca jest bardzo mocno przyklejona do naklejki. Podczas odrywania tejże foli odrywa się również naklejka od ściany. Przy większych wzorach powoduje to przesuwanie elementów. Jakość jednorazowego "szablonu" kompletnie nie jest adekwatna do ceny. Nie polecam produktów (szablonów malarskich) ze względu na jakość oraz sklepu za bardzo wolną wysyłkę przy przedpłacie.

5 / 5 2018-02-22

dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa, produkt w pełni zgodny z zamówieniem. GORĄCO POLECAM!

2017-12-20

Bardzo dobra jakość obsługi. Błyskawiczna dostawa, doskonały produkt, instrukcja obsługi. Chętnie wrócę do tego sklepu chcąc zmienić wygląd innych pomieszczeń

2017-12-19

solidny sklep warty polecenia

5 / 5 2017-12-15

żetelny bez ściemy,polecam bo ja jeszcze skożystam

2017-12-08

Towar zgodny z opisem. Wszystko odbyło się bardzo sprawnie.

2017-09-16

Towar zgodny z opisem, dobrze spakowany, dołączona wyczerpująca instrukcja, materiał dobrej jakości.

5 / 5 2017-08-30

Świetny i profesjonalny sklep! POLECAM !!!! Szybka wysyłka, dobry kontakt mailowy, pełnowartościowy towar !

5 / 5 2017-08-21

Miła obsługa, towar dobrze zapakowany. Polecam

5 / 5 2017-08-01

Wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, szybciutka przesyłka. PolecaM!!!

5 / 5 2017-07-24

Polecam !

2017-07-22

Duże rozmiary bardzo niewygodnie się przykleja. Poza tym do swojej naklejki welurowej rozm.E pień drzewa był sztukowany i ta część wygląda jakby była z innej części weluru, odznacza się, jest w ciemniejszym odcieniu. Pisałam o dostarczenie produktu popołudniu, ale nie uwzględniono mojej uwagi.

Rzetelne opinie o Deco-wall.pl

Deco-wall.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.deco-wall.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 722 04 82

Komórka
-

Infolinia
32 722 04 82

Logowanie