Kategorie: / Dom

Decodesign.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Decodesign.com.pl
4 / 5 2019-03-14

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-12

Polecam

4 / 5 2019-02-27

Zamówienie doszło jednak na stronie widnieje zapis że wysyłka następuje do 24 h od złożenia zamówienia. Termin ten nie jest dotrzymywaniu niemniej przesyłkę otrzymałam w miarę sprawnie. Grzyby nie zapis (również w mailu po złożeniu zamówienia), że przesyłka będzie wysłała a maksymalnie do 24 h nie miałabym zastrzeżeń , jednak jeśli firma przyjęła taką formę reklamy powinna się z tego wywiązywać :)

5 / 5 2019-02-23

Zamówienie doszło do mnie bardzo szybko, rolety dzień/noc w dobrym stanie i firmowym opakowaniu. Zostały szybko założone na okna, na których pięknie się prezentują. Na bank zamówię kolejne rolety. POLECAM

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalna obsługa, ekspresowa dostawa. Polecam

4 / 5 2019-01-23

to moje pierwsze zakupy w tym sklepie, ale wszystko okazało się w jak najlepszym w porządku, planuję kolejne zakupy

5 / 5 2019-01-18

Dobre ceny i darmowa przesyłka

5 / 5 2019-01-01

Wszystko przebiegło bezproblemowo!!

5 / 5 2018-12-30

Niezbędne informacje dostępne na stronie sklepu. Możliwość zakupu rolety wg rozmiaru na zamówienie bez dodatkowej opłaty. Jedna roleta została zrealizowana właśnie w szerokości na zamówienie. Bardzo dobra i przydatna instrukcja montażu rolety w pdf i na wideo. Towar dostarczony na 2. dzień po dokonaniu zapłaty tj. uznania przelewu na rachunku sprzedawcy. Towar w pełni zgodny z zamówieniem, kompletny. Wysoka jakość wyrobu. Przesyłka bardzo solidnie zapakowana. Tak, polecam sklep.

5 / 5 2018-12-13

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam w 100 procentach ten sklep☺

5 / 5 2018-12-11

lkjhg

5 / 5 2018-12-03

Szybka i łatwa transakcja, rolety bardzo latwe w montazu

5 / 5 2018-10-31

Produkt spełnia moje oczekiwania w 100%, dodam że była to roleta na wymiar i została idealnie wykonana. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam.

5 / 5 2018-10-19

Profesjonalne zaangażowanie w realizację mojego zamówienia, błyskawicznia wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony, indywidualne podejście do klienta i rewelacyjny kon

5 / 5 2018-10-08

szybko sprawnie bezboleśnie

5 / 5 2018-09-22

Wszystko ok.

4 / 5 2018-09-21

Bardzo polecam. Rolety bardzo fajne. Prosty montaż. Po otwarciu paczki która była bardzo starannie zapakowana zaskoczyło mnie małe opakowanie żelek. Niby nic a bardzo miło mi się zrobiło. Gorąco polecam sklep.

5 / 5 2018-09-19

Polecam

4 / 5 2018-09-15

Wszystko super, można trochę przyspieszyć dostawę, ale ogólnie 5 na 5

5 / 5 2018-09-08

Transakcja szybka i przyjemna. Wybrałam ten sklep dzięki promocji cenowej na produkt który mnie interesował.

5 / 5 2018-09-04

Wszystko super

5 / 5 2018-08-26

Polecam.Realizacja zamówienia szybka i w 100% zgodna ze zleceniem. Prosty montaż i estetyczne wykonanie.

5 / 5 2018-08-21

Polecam!!! :) :) :)

5 / 5 2018-08-07

Polecam zakupy w tym sklepie,przesyłka zgodna z opisem.Zastrzeżenia do Pani kurier tylko mam, domofon nieczynny to już ciężko na komórkę zadzwonić że stoi pod klatką w wyniku czego przesyłkę dzień później otrzymałem,ale to już sklep nie ma na to wpływu.

4 / 5 2018-08-06

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa . Jestem zadowolony. Rolety ładnie zapakowane i łatwe do instalacji bezinwazyjnej.

4 / 5 2018-08-02

Zamówiłem rolety 100% zaciemnienia. Szybka obsługa, fajne ceny, bogaty zestaw montażowy, dobry kontakt z obsługą. Jedynie sznureczek mógłby być dłuższy. Materiał rzeczywiście zaciemnia 100% ale ma dziwną przypadłość. Po rozwinięciu wygląda jakby był naciągnięty na brzegach, w efekcie przy rolce i na samym dole np. odstaje 1 cm od okna a w połowie rozciągniętego materiału, jego brzegi odstają na 2-3 cm. Przez to wpuszcza dużo światła. O dziwo po ok 2 godzinach materiał robi się idealnie równy. Po zwinięciu rano i rozwinięciu wieczorem dzieje się to samo. O ile jest to irytujące, można rolety rozwinąć wcześniej. Nie wiem czy tak mają wszystkie rolety z warstwą gumową.

5 / 5 2018-07-25

Profesjonalna obsługa, tanio, szybko i bardzo dobra jakość produktu. Polecam ten sklep z ręką na sercu.

5 / 5 2018-07-11

To nie koniec moich zakupów !!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-06-19

Wszystko przyszlo zgodnie z regulaminem na czas. Dodatkowo jeszcze otrzymalam maly prezencik, za ktory bardzo dziekuje :D

4 / 5 2018-06-12

dobra obsługa, łatwy kontakt. firma troszczy się o klienta.

3 / 5 2018-06-08

Prosiłem o dołączenie haczyków przedłużających ze względu na wywietrznik na oknie. Za haczyki zapłaciłem, ale ich nie dostałem, stąd taka opinia.

4 / 5 2018-06-04

super dostawa tylko przydałaby się wyraźniejsza instrukcja montażu. na szczęście są filmiki w necie

5 / 5 2018-05-25

Szybko i profesjonalnie. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-18

polecam , profesjonalna obsługa , szybka dostawa. pozdrawiam

5 / 5 2018-05-12

Jestem bardzo zadowolona polecam

5 / 5 2018-05-04

Rolety Dzień noc, piękne,nawet sama zamontowałam,trochę miałam trudności przy pierwszej,ale drugą poszło ekspresowo,na pewno jeszcze kiedyś tu wrócę Goroco Polecam.

4 / 5 2018-05-01

Rolety bardzo wysokiej jakości, bez żadnych zastrzeżeń. Za dostawę jedną gwiazdka mniej, ponieważ się opóźniła (awaria maszyny), ale nie zostałem powiadomiony o przczynie i sam o to dopytywałem po kilku dniach co się dzieje.

4 / 5 2018-04-25

Super roletki.polecam☺

5 / 5 2018-04-13

Towar dobrej jakości, kolor taki jak na zdjęciu. Polecam sklep.

5 / 5 2018-04-05

Profesjonalna obsługa polecam w 100%

5 / 5 2018-03-18

Towar OK

5 / 5 2018-03-16

Polecono mi ten Sklep i nie zawiodłem się. Rolety pięknie się prezentują. Obsługa profesjonalna, transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-02-23

polecam!

5 / 5 2018-02-16

Polecam

5 / 5 2018-01-26

Pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2018-01-23

Wszystko zostało spełnione w 100 % , świetny kontakt , błyskawiczna wysyłka , towar zgodny z opisem, gorąco wszystkim polecamy !!!

5 / 5 2018-01-09

Polecam

5 / 5 2018-01-07

Lepiej się nie da.

5 / 5 2018-01-06

Roleta ,którą kupiłam jest zgodna z opisem i pasuje idealnie.Polecam.

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa, klient nasz pan

5 / 5 2017-12-18

Super. Polecam

5 / 5 2017-12-08

Rolety dobrej jakości. Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Odpowiedź na wcześniejsze mailowe zapytanie błyskawiczna. Szczerze polecam!

5 / 5 2017-12-02

Rolety dostałem w obiecanym terminie, jeszcze nie zamontowalem

4 / 5 2017-11-22

Przesyłka została nadana już w dniu zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Towar bez zarzutu.

5 / 5 2017-11-15

polecam

4 / 5 2017-11-04

Zamówienie zgodne z moimi oczekiwaniami, rolety super wykonane, dopasowane do moich okien oraz zgrane kolorystycznie :) wysyłka trwała trochę dłużej jednak na pewno skorzystam jeszcze z usług deco design :)

5 / 5 2017-11-01

Szybko, tanio, profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2017-10-28

super dostawa tylko przydałaby się wyraźniejsza instrukcja montażu. na szczęście są filmiki w necie

5 / 5 2017-10-27

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-25

Super obsługa

5 / 5 2017-10-24

wszystko super :)

5 / 5 2017-10-16

wszystko ok

5 / 5 2017-09-29

Polecam.

5 / 5 2017-09-22

Rolety na wymiar dostarczone bardzo szybko, polecam ten sklep.

4 / 5 2017-09-21

Dobry

5 / 5 2017-09-15

Zakładanie rolet na początku sprawiało problem ale kiedy już ogarnęłam jak je założyć to poszło bezproblemowo Wyglądają bardzo ładnie

5 / 5 2017-09-03

Wszystko ok

4 / 5 2017-08-06

wysyłka trochę później niż 24h ale i tak jest spoko

5 / 5 2017-08-02

Bardzo przejrzysta strona internetowa, informacje o realizowanym zamówieniu przesyłane na bieżąco. Szybka realizacja i dostawa. Rolety zgodne z opisem i bardzo dobrze wykonane. Polecam!

5 / 5 2017-07-29

Polecam zakupy w sklepie, obsługę oceniam jako bardzo dobrą

4 / 5 2017-07-26

Zamówienie dostarczone na czas. Bez żadnych uszkodzeń

5 / 5 2017-07-24

Sprawnie zrealizowane zamówienie.

2017-07-19

słaba jakość produktu

5 / 5 2017-07-15

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka realizacja i świetny produkt

5 / 5 2017-07-07

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie pomimo nie stardardowych wymiarów. Rolety jakościowo rewelacja!

5 / 5 2017-07-06

Polecam. Wszystko zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-06

wszystko ok.

5 / 5 2017-06-24

jestem bardzo zadowolona szybko dokładnie na pięć plus

5 / 5 2017-06-19

Profesjonalny sklep.Polecam!

5 / 5 2017-06-17

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-06-08

jest ok

5 / 5 2017-05-31

Polecam towar godny polecenia. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-05-31

Polecam

5 / 5 2017-05-20

bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-05-13

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-09

Co z tego, ze rolety ladne. Na dwie musialem dac dodatkowe mocowania w postaci srub bo przeczuwalem ze tasma dwustronna bedzie kiepskiej jakosci. 3 roleta po tygodniu odpadla z okna. Celowo zostawilemna sprawdzenie. Niesa warte rolwty tejceny. Bo gdy spadla z okna to wygielami sie. I CO TERAZ? Masakra. Poradze sobie

5 / 5 2017-04-16

Zamówienie zgodne z opisem, transakcja szybka i bezproblemowa, polecam!

Rzetelne opinie o Decodesign.com.pl

Decodesign.com.pl

Siedziba
-

WWW
http://decodesign.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie