Kategorie:

Decoplanet.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.73
opinie o Decoplanet.pl
2019-02-21

TL;DR: Zamówienie przyszło, jakość dobra. Długo trzeba czekać na towar. Dłuższa wersja: Największy minus, dłuuuuuuugi czas oczekiwania na dostawę - trzy tygodnie ponad planowany czas. Już myślałem, że to jakiś przekręt i utopiłem bardzo dużo pieniędzy. Drugi minus to informacje podawane przez pracowników co do czasu realizacji - bardzo słabe. Na szczęście nadrobili ceną (ostatecznie wyszło kilkaset złotych taniej niż proponował w "zaprzyjaźnionej" firmie aranżator wnętrz i to mimo, że zamówiłem z montażem). Jakość docenił nawet aranżator i poprosił o kontakt. Czy zamówiłbym jeszcze raz? Raczej tak, ale dużo wcześniej niż podają na stronie.

2 / 5 2019-01-16

Witam, Mimo miłych rozmów i sympatycznych e-mail, produkt (czyli nadruk na plexi, źle wykonany, zacieki kolorów). Droga usługa źle wykonana. W przypadku prośby o doradzenie, jak to można poprawić, komisja ekspertów firmy orzekła że to wina kleju. Szkoda, że klej polecany też został zakupiony o firmy Decoplanet.pl. Podsumowując niedbale wydrukowali, a winę zgonili na klienta. Następne projekty będziemy realizować gdzie indziej. Nie polecam duże ryzyko i pieniądze.

1 / 5 2018-09-04

Oszuści. Fatalny kontakt, nie ma ani towaru ani zawrotu pieniędzy (ponad 1200 zł). Pani z infolinii kłamie, co tydzień wymyśla inną bajkę usprawiedliwiając brak dostawy. Sprawa skierowana do sądu.

5 / 5 2018-08-17

Niestety firma krzak , strona internetowa super ale nie oczekujcie ze dostaniecie to co zamówiliście , 4 miesiące po zamówieniu nie dostałem ani faktury ani towaru ( mimo ze opłaciłem proformę) jutro sprawa trafia do urzędu skarbowego- oszustwo podatkowe i do windykacji( adwokata)

5 / 5 2018-05-19

Fototapeta zamówiona w poniedziałek. Dostarczona w piątek - trochę długo jak na standardy sklepu internetowego. Towar zgodny z opisem. Nie mogę potwierdzić pozostałych opinii - poziom obsługi dobry, a może to kwestia, że z moim zamówieniem było wszystko OK. W przyszłym miesiącu będę zamawiać szkło do kuchnii to zobaczymy jak tym razem się potoczy.

2 / 5 2018-03-30

Nie polecam usług tej firmy. Nie odbierają telefonu ani nie odowiadaja na meile. Przelew został zrobiony na około 1200 zł brak dostawy. zamówienie zrobione i w pełni zaakceptowane 17.12.18 do tej pory brak dostawy a Pani zapewniała mnie że czas realizacji 4 tyg + do 7 dni dostawa Sprawa zostanie zgłoszona na policję o możliwym popełnieniu przestępstwa wyłudzenia pieniędzy.

2018-01-31

Firma krzak,oszuści ,fatalny kontakt . Czekam już 2 miesiące na towar,który miał być dostarczony po 2 tygodniach i nie mogę się doprosić ani towaru ani zwrotu pieniędzy.Omijajcie tę firmę z daleka.

5 / 5 2018-01-23

Miła i profesjonalna obsługa. Zmówienie zgodne z opisem, świetne wykonanie. Niestety czas oczekiwania trochę długi, ale warto. Polecam! :)

5 / 5 2017-11-12

Jestem zadowolony i to bardzo. Efekt WOW osiągnięty - wszyscy znajomi są pod wrażeniem, a ja w końcu co pół roku nie muszę malować kuchni

2017-11-09

Bardzo miła obsługa i kompetentny serwis! Firma godna polecenia!

2017-11-03

Długi czas oczekiwania na panel kuchenny, za pierwszym razem dwa tygodnie. Jeden z paneli przypadkowo upadł na ziemię, a sprzedający nie raczył uprzedzić, że to tak kruchy materiał - na szczęście udało się dodrukować tylko jeden uszkodzony panel, ale musiałam czekać kolejne dwa tygodnie... Bezsensu.

1 / 5 2017-10-18

Widzę ze firma nie realizuje zleceń pobiera tylko wpłaty ,nie chce dokonać zwrotu ani wykonać należycie usługi. Trzeba to będzie z nimi załatwić inaczej skoro polubownie się nie da. Omijajcie oszustów z daleka. Jacek

5 / 5 2017-10-11

jestem bardzo zadowolona. szybka realizacja zamówienia!!! profesjonalna obsługa... Pani Ala bardzo pomocna i rzetelnie podchodziła do zamówienia.... także gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-06-04

Już poleciłam znajomym. Mój obraz jest super, mam namiastkę NYC. Polecam też innym, nieznajomym. Osoba do kontaktu P.Alicja bardzo wyrozumiała i cierpliwa. Zmieniałam kilka razy format i było elegancko, grzecznie, profesjonalnie.

5 / 5 2017-05-06

Zamówiłam panel szklany. Świetne wykonanie, niesamowicie będzie prezentował się w kuchni. Do tego obsługa miła i profesjonalna. Polecam!

Rzetelne opinie o Decoplanet.pl

Decoplanet.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.decoplanet.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie