Kategorie: / Dom

Decorations.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Decorations.pl
5 / 5 2019-03-15

wszystko super. Polecam

5 / 5 2019-02-18

To co wybrałam, bardzo mi odpowiadało. Nie było " żadnej ściemy". Jestem zadowolona

5 / 5 2019-02-10

Bardzo dobry kontakt. Szybka dostawa i towar bardzo dobrej jakości. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-01

Polecam!

2019-01-31

łatwa wyszukiwarka, duży wybór produktów

5 / 5 2019-01-16

wszystko ok - szybko, konkretnie

5 / 5 2019-01-04

Zamówiłam pierwszy raz w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona .Polecam go serdecznie .Na pewno skorzystam z niego przy najbliższej okazji.

5 / 5 2018-12-21

Duży wybór tapet,szybka realizacja,bardzo dobry kontakt.

2018-12-19

duży wybór.

5 / 5 2018-12-14

Gorąco polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-13

Trochę długie oczekiwanie na dostawę prawie 2 tygodnie poza tym OK.

5 / 5 2018-11-09

Polecam!

5 / 5 2018-11-02

Spory wybór Dobre ceny Szybka wysyłka Duża łatwość w zamawianiu

5 / 5 2018-10-30

Wszystko ok :) polecam sprzedawcę :)

5 / 5 2018-09-30

szczerze polecam! gwarancja udanych zakupów

5 / 5 2018-09-25

Sprawna i szybką obsługa. Polecam

5 / 5 2018-09-22

Złozylam zamowienie na tapetę. Towar otrzymałam szybko, dobrej jakosci, taki jak zamówiłam. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-09-11

bardzo szybka realizacja, produkt był dostarczony w doskonałym stanie zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-09-10

Wszystko przebieglo płynie.Szybki termin realizacji w porównaniu z innymi sklepami.

5 / 5 2018-08-16

Bardzo profesjonalnie pod każdym względem!!!

5 / 5 2018-08-12

polecam

5 / 5 2018-08-05

bardzo dobry sklep, polecam

5 / 5 2018-07-22

Polecam, wszystko OK

2018-07-17

Wszystko bez zarzutu

5 / 5 2018-07-17

polecam! sprawnie, szybko i najtaniej

5 / 5 2018-07-07

Polecam ten sklep w 100%. Szybka obsługa i towar idealny z opisem.

5 / 5 2018-07-01

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Zamawiałam tapety przez tel. pani była bardzo miła, uprzejma i pomocna. Towar przyszedł bardzo fajnie zapakowany, nieuszkodzony. DZIEKUJE.

5 / 5 2018-06-11

Bardzo szybko i sprawnie,dobry kontakt,duży wybór tapet

2018-05-17

rewelacja!

5 / 5 2018-05-12

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Nie było żadnych problemów w kwestii finansowej. Towar ok. Polecam.

2018-05-10

Bardzo solidna firma, bardzo dobry jakościowo towar

2018-05-04

Długo nie przychodziła paczka, po mojej interwencji okazało się, że się chwilowo zapodziała. Na przeprosiny dostałam mały prezencik.

2018-04-30

Czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy

5 / 5 2018-04-05

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-25

Super kontakt, szybka przesyłka towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam!!!

5 / 5 2018-03-20

Towar zgodny z opisem.Dostawa zrealizowana błyskawicznie.Polecam.

5 / 5 2018-03-10

Jestem zadowolona z obsługi,mimo braku w paczce jednej pozycji-kleju do tapet,ale uznano mi reklamację bez zastrzeżeń i szybko mi go dosłano. Na pewno skorzystam jeszcze z Państwa oferty. Aleksandra z Polany

5 / 5 2018-03-02

Profesjonalnie i bezproblemowo.Polecam.

2018-03-01

Towar przyszedł po dwóch tygodniach, wynikało to z nieobecności zamówionego produktu na stanie sklepu.

5 / 5 2018-02-21

Niestety nie udało nam się zrealizować zamówienia z powodu braku towaru w magazynie, ale na pewno będziemy nadal razem współpracować i zrealizujemy nie jedno zamówienie. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Gorąco polecam i Serdecznie Pozdrawiam Sprzedającego :)

2018-02-06

Bardzo mila obsluga.

2018-01-30

Jak zawsze 100% zadowolenia

5 / 5 2018-01-26

POLECAM !!!! SZYBKO ,DOBRY KONTAKT

2018-01-08

Świetny kontakt ze sprzedawcą. Możliwość zmiany koloru tła - jest bardzo ładny efekt końcowy. Jeśli miałabym wybierać chętnie skorzystam z tego sklepu ponownie .

5 / 5 2018-01-04

Duży wybór. Umiarkowanie szybkie załatwienie sprawy. Tzn. musiałam się przypomnieć po paru dniach, bo nic się nie działo, ale zrekompensowali to ekspresową przesyłką.

2017-12-03

OK.

2 / 5 2017-12-03

Niestety z powodu pomyłki musiałam anulować zamówienie. Wysłałam maila wyjaśniającego, na którego zaraz dostałam odpowiedź, że opłata zostanie zwrócona na moje konto. Niestety, pomimo kolejego maila i telefonu nie odzyskałam pieniędzy, choć miął prawie miesiąc. Zdecydowanie nie polecam kupowania w tym sklepie!

5 / 5 2017-11-30

Profesjonalna obsługa. Świetne tapety. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-11-28

OK

5 / 5 2017-11-27

Pozytywna

5 / 5 2017-11-13

Bardzo profesjonalne i szybkie załatwienie sprawy bardzo dobry kontakt @ .

5 / 5 2017-11-11

Polecam

5 / 5 2017-10-14

Szybko, sprawnie, bez jakiegokolwiek problemu.

2017-10-10

dobry sklepik

5 / 5 2017-10-06

Decorations.pl: duży wybór artykułów, szybka realizacja zamówienia, osoba pakująca towar bardzo zadbała aby się nie uszkodził, bo dawno nie dostałam przesyłki z taka ilością "opatuliny" :-)

5 / 5 2017-10-03

Rewelacyjny kontakt, profesjonalne doradztwo, błyskawiczna przesyłka i oczywiście towar cudowny, polecam kupującym.

5 / 5 2017-09-26

Jestem bardzo zadowolona. dostępnośc nawet w sobotę.Miła,kompetentna obsługa.Szybka dostawa.Rewelacja.Polecam.Beata

5 / 5 2017-09-24

Polecam usługi.

5 / 5 2017-09-23

Witam, Dosc dlugi czas oczekiwania na dostawe, kolor jaki został dostarczony roznil się nieznacznie od tego jaki był widoczny w ofercie, poza tym obsluga rzetelna, otrzymałam szybkie odpowiedzi na wszelkie zapytania i wątpliwości.

2017-09-07

Warto

2017-09-04

Ogolnie, jesli chodzi o produkt, wszystko w porzadku. Towar zgodny z zamowieniem w 100%. Niestety, troche gorzej to wyglada, jesli chodzi o czas dostawy. Mialo wszystko dotrzec max.do dwoch tygodni, a zrobily sie rowne trzy tygodnie. Podobno przesylka szla z Niemiec i tam cos nie zagralo. Byc moze.. Czasami, na niektore sprawy nie ma sie wplywu.

2017-08-16

Przejrzysta oferta, duży wybór, miły kontakt

5 / 5 2017-08-09

Polecam w 100%.

2017-07-11

dobra obsługa, świetny wybór

2017-07-01

Produkt wysłany po umówionym telefonicznie terminie (telefonistka od Was dała się uprosić o to aby towar był wysłany we wtorek a niestety wysłany był w czwartek.

5 / 5 2017-06-09

Rewelacja. Polecam

5 / 5 2017-06-04

Sklep godny polecenia na 100%. Doskonały kontakt, szybka wysyłka, zaufanie do klienta. Ze swojej strony dziękuję, a innym klientom zdecydowanie polecam. Oczywiście towar w 100% zgodny z opisem i b.dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-05-28

wszystko super.,.,polecam

5 / 5 2017-05-28

Witam,jestem zadowolona pod każdym względem! Pozdrawiam i życzę powodzenia w Nowym Roku! Moinika

5 / 5 2017-05-20

Szybko, sprawnie, bez zaliczki, ceny konkurencyjne. Gorąco polecam.

2017-05-16

pozytywnie

5 / 5 2017-05-12

wszystko w jak najlepszym porządku! Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-04-21

Bardzo profesjonalna i miła obsługa.terminowo i rzetelnie.polecam!

2017-04-20

Ogromny wybór wzorów i kolorów. Fachowa obsługa. Co prawda, nastąpiły delikatne opóźnienia, jednak realizacja zamówienia przebiegła bez większych trudności.

5 / 5 2017-04-16

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-04-05

OK

2017-03-28

Zakupy bezproblemowe, chociaż trochę długi czas oczekiwania na towar. Ale o tym zostałam wcześniej uprzedzona przez obsługę sklepu.

5 / 5 2017-03-28

Wszystko ok

Rzetelne opinie o Decorations.pl

Decorations.pl

Siedziba
Pruszcz Gdański

WWW
http://www.decorations.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 773-00-48

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie