Kategorie: / Biuro / Dom / Dla Dzieci

Decorit.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.84
opinie o Decorit.pl
5 / 5 2019-03-22

Szczerze polecam! Przesyłka dotarła do mnie następnego dnia po dokonaniu zamówienia.

5 / 5 2019-03-20

Błyskawiczna dostawa towaru, towar jak w opisie, polecam

5 / 5 2019-03-20

Super

5 / 5 2019-03-17

Jestem zadowolona. Polecam tą firmę.Dziękuję.

5 / 5 2019-03-17

Materiał spełnia moje oczekiwania. Chciałem dać zarobić tapicerowi...... ale nie miał takiego materiału.

5 / 5 2019-03-15

Super

4 / 5 2019-02-19

Wszystko ok.Polecam.

5 / 5 2019-02-06

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2019-01-31

Bardzo ładny dywan ekspresowa wysyłka

4 / 5 2019-01-28

Profesjonalny sprzedawca. Polecam

5 / 5 2019-01-27

.......

5 / 5 2019-01-26

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2019-01-26

Polecam rzetelna firma

5 / 5 2018-12-26

wszystko ok

5 / 5 2018-12-26

Polecam zakupy w tym sklepie szybko i solidnie

4 / 5 2018-12-25

Polecam, jestem zadowolona z zakupu.....

5 / 5 2018-12-21

Ok super

5 / 5 2018-12-15

Polecam!

5 / 5 2018-12-08

POLECAM!

5 / 5 2018-12-06

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-05

Polecam

5 / 5 2018-12-05

Wszystko w najlepszym porządku!

4 / 5 2018-12-04

polecam

5 / 5 2018-11-29

Polecam firmę

5 / 5 2018-11-28

Wszystko w porządku towar dotarł bez problemów. Zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-23

Polecam zakupy w tym sklepie.

1 / 5 2018-11-23

Kolejny juz chyba 10 raz ten sklep wysyla mi spam wyludzajac opinie i to pomimo faktu iz nie jestem zadowolony z zakupionych dywanow. DYWANY SA BEZNADZIEJNEJ JAKOSCI. KOLTUNIA SIE I SA NARAZONE NA ZABRUDZENIA. PO UPRANIU NADAJA SIE NA WYCIERACZKE. Jesli chcesz miec ladny dywan zapomnij o zakupach w tym sklepie. Paczka szla bardzo dlugo. Zero odpowiedzi na maile (takze te dotyczace niekonczacego sie spamu). ZDECYDOWANIE NIE POLECAM ZAKUPOW w sklepie DECORIT. To byly moje najgorsze zakupy w zyciu.

5 / 5 2018-11-21

Polecam Zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-13

Polecam jak najbardziej .Super towar i przyjemna obsługa.

5 / 5 2018-11-07

w porządku

5 / 5 2018-10-28

profesjonalna i szybka obsługa mimo podanego w regulaminie sklepu długiego czasu realizacji

5 / 5 2018-10-19

Polecam te sklep, Szeroki asortyment, szybka dostawa.

5 / 5 2018-10-17

Polecam

5 / 5 2018-10-05

Profesjonalna obsluga. Szybko i bezpiecznie. Polecam.

5 / 5 2018-09-29

Po prostu - polecam!

5 / 5 2018-09-16

Polecam

5 / 5 2018-09-13

wszystko poszło pięknie, ładnie i sprawnie, kontakt telefoniczny również okazał się przyjemny i bardzo pomocny

5 / 5 2018-09-12

polecam

5 / 5 2018-09-05

towar zgodny z opisem, dobry kontakt, szybka realizacja.

5 / 5 2018-08-22

Polecam

5 / 5 2018-08-20

wszystko przebiegło sprawnie.

5 / 5 2018-08-10

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam

5 / 5 2018-08-03

bardzo dobra

5 / 5 2018-08-01

Szybko i elegancko

5 / 5 2018-07-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-15

Materiał najwyższej jakości,polecam!!!

5 / 5 2018-07-14

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2018-07-12

Bardzo fajny sklep. Duży wybór towaru. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-07-01

Super ! Bardzo dobra jakość , bardzi dobry kontakt , szybka dostawa .

4 / 5 2018-06-25

Materiały zamówione odpowiadają moim wymaganiom bardzo ładnie się prezentują.polecam zakupy

5 / 5 2018-06-20

Polecam

5 / 5 2018-06-15

polecam

5 / 5 2018-06-03

Świetny kontakt, szybka przesyłka polecam!!! :)

5 / 5 2018-06-02

profesjonalna i przyjazna obsługa, transakcja przebiegła bez problemów

5 / 5 2018-05-31

Wielki pozytyw ;-)

5 / 5 2018-05-28

Polecam

5 / 5 2018-05-28

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-21

profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2018-05-17

polecam

5 / 5 2018-05-11

Polecam szybko sprawnie ,miła obsługa

5 / 5 2018-05-08

polecam

5 / 5 2018-05-01

Polecam.

5 / 5 2018-04-30

Profesjonalna obsługa.Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-04-25

Wszystko w porządku; dziękuję za sprawną transakcję

5 / 5 2018-04-10

Polecam zakupy w tym sklepie transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bez problemu

5 / 5 2018-04-06

Wszystko przebiegło pomyslnie szybko -próbki zgodne z materiałem

5 / 5 2018-04-05

zadowolona polecam!

5 / 5 2018-03-20

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem

5 / 5 2018-03-15

Wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem :)

4 / 5 2018-03-13

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów w decorit.pl. Bardzo dobry kontakt,towar dobrze zabezpieczony.Polecamy serdecznie. Dziękuję. Danuta F.

5 / 5 2018-03-09

Polecam

5 / 5 2018-03-01

Polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2018-02-28

polecam serdecznie.

5 / 5 2018-02-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-17

Zamówiony towar dotarł szybko, dobrze zapakowany, taki jak zamówiony.

5 / 5 2018-02-14

polecam!

5 / 5 2018-02-02

Dobra jakość towaru i szybka obsługa:) Polecam

2018-01-29

Nie zamierzałem wystawiać opinii, ale sklep ten od 7 miesięcy spamuje mnie prośbami o opinię. Próba nawiązania kontaktu ze sklepem w celu rozwiązania tej sytuacji była nieskuteczna - nikt nie odpowiada na maila.

5 / 5 2018-01-29

Super

4 / 5 2018-01-20

super

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalna obsługa, wszystko w porządku. polecam

4 / 5 2018-01-11

Piękny dywan, który nadał pokojowy wyjątkowy charakter :)

5 / 5 2018-01-05

Super

5 / 5 2018-01-05

Polecam sprzedającego :)

5 / 5 2018-01-01

Dywaniki pięknie się prezentują, jestem bardzo zadowolona, polecam!!!

5 / 5 2017-12-28

Super polecam

5 / 5 2017-12-26

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-20

Bardzo dobra obsługa klienta wręcz niespotykana w dzisiejszym biegu życiowym

5 / 5 2017-12-18

Polecam

4 / 5 2017-12-16

Nękanie klienta prośbą o wystawienie opini.

5 / 5 2017-12-13

Materiał dobrej jakości, bardzo ładny, dobrze się szyje. Obsługa sprawna. Polecam

5 / 5 2017-12-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-07

polecam

4 / 5 2017-12-05

Jestem zadowolony z transakcji

5 / 5 2017-12-04

Polecam! Wszystko ok

4 / 5 2017-12-03

Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-11-30

Profesjonalna obsługa.Dziekuje i polecam

5 / 5 2017-11-26

Profesjonalna obsługa wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów - polecam

4 / 5 2017-11-23

Bardzo dobrej jakości tkanina

4 / 5 2017-11-18

wszystko przebiegło ok,polecam

5 / 5 2017-11-14

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-02

Szeroki wybór materiałów i dodatków od prostych do najbardziej szykownych stylizacji. Kanapa po tapicerowaniu idealnie wkomponowana we wnętrze salonu. Dziękujemy za czas poświęcony wyborowi tkaniny!

5 / 5 2017-10-26

Transakcja szybka. TowR zgodny z opisem Polecam

5 / 5 2017-10-25

Wszystko przebiegło pomyślnie

5 / 5 2017-10-20

Polecam

5 / 5 2017-10-15

Już drugi raz korzystałem z usług DECORIT.I znow się nie zawiodłem.Szybko i sprawnie.Polecam innym tego kontrahenta.

5 / 5 2017-10-08

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-09-29

uchwyty przepiękne,wysyłka bardzo sprawna Polecam

5 / 5 2017-09-26

Dobra i szybka obsługa

5 / 5 2017-09-19

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-15

ok :))

5 / 5 2017-09-05

Jest ok

5 / 5 2017-08-30

Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-08-22

Polecam gorąco.

5 / 5 2017-08-21

Profesjonalna obsługa wszystko OK

5 / 5 2017-08-17

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-16

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalna obsługa z szybką przesyłką.

4 / 5 2017-08-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-13

Transakcja przebiegła szybko ! rewelacja !

5 / 5 2017-08-09

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-07-29

Szybko zgodnie z opisem

5 / 5 2017-07-18

Profesjonalna obsługa.Zakupiony dywan jest cudowny.Polecam znajomym.

5 / 5 2017-07-09

Bardzo dobry service...

5 / 5 2017-07-01

Super dywan. Jestem mile zaskoczona... tak jak na zdjęciu..

5 / 5 2017-06-29

plecam

5 / 5 2017-06-22

Pełen profesjonalizm. Solidny sprzedawca

5 / 5 2017-06-21

Obsługa profesjonalna

4 / 5 2017-06-12

Spoko

5 / 5 2017-06-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-30

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-05-28

Wszystko wporządku Polecam

5 / 5 2017-05-22

Polecam

4 / 5 2017-05-12

Listwy przypodłogowe bardzo, ale to bardzo ładne. Na pewno jeszcze zamówię u tego sprzedawcy. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję!

5 / 5 2017-05-08

Jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2017-04-23

Profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2017-04-20

bardzo zadowolony

5 / 5 2017-04-18

Super

5 / 5 2017-03-31

Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2017-03-26

Profesjonalny sklep.

Rzetelne opinie o Decorit.pl

Decorit.pl

Siedziba
Białystok

WWW
https://decorit.pl/

Email
[email protected]

Telefon
85 850 50 22

Komórka
665 151 380

Infolinia
-

Logowanie