Kategorie: / Handel / Odzież i obuwie / Reklama i Marketing / Usługi

Decorres.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Decorres.pl
5 / 5 2019-03-03

Bardzo dobry kontakt, bardzo dobra jakoś. Polecam

5 / 5 2018-12-29

Poleca,bardzo dobra informacja o produktach i szybka realizacja .

2018-12-23

Wszystko było by okej tylko okres oczekiwania był zbyt długi.

5 / 5 2018-09-29

Bardzo fajny kontakt z klientem, pomocna obsługa. Jakość produktu super. Polecamy i będziemy korzystać :) Pozdrawiam, [dane osobowe]

5 / 5 2018-09-23

To jest bardzo profesjonalne i świetne podejście. Otrzymałem fachowe rady dotyczące doboru odzieży. Przedstawiony asortyment jest doskonałej jakości. Sposób znakowania jest bardzo ładny i trwały.

2018-09-02

Bardzo miły Pan:)

5 / 5 2018-08-16

Polecam. Bardzo dobry kontakt. Świetna robota. Towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-07-23

Bardzo dobry kontakt, super podejście do tematu. Jakość produktów rewelacyjna.

5 / 5 2018-07-09

ok

5 / 5 2018-07-06

Bardzo polecam :D Świetny kontakt i obsługa klienta przez telefon i mailowo, fachowe doradztwo :)

5 / 5 2018-06-08

Bardzo mi się udała komunikacja. Produkt jest doskonałej jakości, chociaż trzeba samemu usunąć wystające nitki (ale to nie stanowi problemu). Szczerym sercem polecam i nadal będę współpracować.

5 / 5 2018-05-30

Kontakt był bardzo dobry, towar był wysokiej jakości, firma podejść profesjonalnie. Oferta była przedstawiona świetnie, a firma pomagała w wyborze odpowiednich produktów. Realizacja zamówień była szybka, a hafty były wykonane rewelacyjnie. Polecam tę firmę, ponieważ wszystko było dokładnie omówione i dopracowane przed wykonaniem usługi, w tym dostawy. Mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł skorzystać z usług DECORRES. :-)

5 / 5 2018-03-16

Serdecznie polecam, super kontakt ze sprzedawcą. Pełen profesjonalizm !

5 / 5 2018-03-13

Charakterystyka i standard materiału jest zgodny z podanym opisem. Komunikacja, sposób realizacji i termin wykonania są zadowalające. Pomimo niewielkiego zamówienia, jestem zadowolony z usługi, która została wykonana.

5 / 5 2018-03-13

Charakterystyka oraz standard materiału jest zgodny z opisem. Komunikacja, sposób wykonania usługi oraz czas dostarczenia są satysfakcjonujące. Pomimo niewielkiego zamówienia, jestem zadowolony z jakości świadczonej usługi.

5 / 5 2018-03-10

Zamówiliśmy kilkanaście koszulek z małym logo, które zostały wyhaftowane. Efekt wychodził bardzo estetyczny, a koszulki są również wysokiej jakości. Ponadto, kontakt mailowy był błyskawiczny za każdym razem. Szczerze polecam tę usługę!

5 / 5 2018-03-10

Zamówiliśmy kilkanaście koszulek do haftowania z niewielkim logo. Rezultat wyszedł bardzo estetyczny, a koszulki są również wysokiej jakości. Ponadto, kontakt mailowy był błyskawiczny za każdym razem. Szczerze polecam tę usługę!

5 / 5 2018-03-06

Wszystko OK

5 / 5 2018-02-08

Polecam!!!

5 / 5 2018-01-07

Wszystko przebiegło idealnie. Polecam

5 / 5 2018-01-02

Szybki i bezproblemowy kontakt :-) jak najbardziej POLECAM

2017-12-18

Solidnie, zgodnie z zamówieniem, bez opóźnień, w przyszłości skorzystam z jej usług.

0 / 5 2017-12-15

Zespół SPEED-BUSTER Polska z przyjemnością rekomenduje odzież marki Decorres, która jest ozdobiona pięknymi haftami. Jakość produktów przewyższa nasze oczekiwania, a terminy realizacji zamówień oraz obsługa klienta są na najwyższym poziomie. Współpracujemy ze sobą regularnie w pełnym zadowoleniu.

0 / 5 2017-12-15

Zespół SPEED-BUSTER Polska z uznaniem poleca ubrania firmy Decorres, które ozdobione są haftem. Jakość tych ubrań przekracza oczekiwania, a terminy realizacji i obsługa klienta są na najwyższym poziomie. Jesteśmy wciąż w trwałej współpracy.

5 / 5 2017-12-09

Wszystko super. Gorąco polecam.

2017-12-08

Bardzo solidna firma.

5 / 5 2017-11-18

Jestem bardzo zadowolona z tej firmy, dobry kontakt i obsluga na najwyzszym poziomie. Hafty wykonane rewelacyjnie. Polecam 100%!

5 / 5 2017-10-29

Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów :)

5 / 5 2017-10-03

Super kontakt. Oczywisicie polary ten super jakości P o l e c a m !!!!!!!

5 / 5 2017-09-30

Zaufanie, zaangażowanie, dbałość o każdy szczegół, świetna współpraca, którą nie zamierzam kończyć. Polecam bez żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-09-29

Super kontakt i obsługa

5 / 5 2017-09-07

Wszystko OK

5 / 5 2017-09-03

Polecam tą firmę Wszystko rzetelnie omówione i dopracowane przed wykonaniem usługi Profesjonalizm w pełnej krasie

5 / 5 2017-07-21

Świetny kontakt, wysoki poziom oferowanych usług i produktów, terminowość. Polecam

5 / 5 2017-06-27

Bardzo dobra komunikacja, świetnie przedstawiona oferta, terminowe i estetyczne wykonanie, Polecam

5 / 5 2017-06-15

Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór, dbałość o klientów.

5 / 5 2017-05-21

Polecam

5 / 5 2017-04-19

Rzetelne podejście do klienta i profesjonalizm. POLECAM

5 / 5 2017-04-16

Decorres jest firmą, która nie ma żadnej konkurencji. Gwarantujemy, że otrzymacie najlepsze materiały i zdobienia na najwyższym poziomie. Nasi pracownicy są dostępni nawet wieczorami, aby zapewnić sprawna komunikację. Realizacja zamówień jest szybka, a my zawsze służymy pomocą przy wyborze odpowiednich produktów. Nie traćcie czasu na szukanie, bo lepszej firmy nie znajdziecie. Wykorzystajcie naszą szeroką ofertę! Zapraszamy.

Rzetelne opinie o Decorres.pl

Decorres.pl

Siedziba
-

WWW
http://decorres.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie