Kategorie: / Handel / Odzież i obuwie / Reklama i Marketing / Usługi

Decorres.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 31
opinie o Decorres.pl
5 / 5 2019-03-03

Bardzo dobry kontakt, bardzo dobra jakoś. Polecam

5 / 5 2018-12-29

Poleca,bardzo dobra informacja o produktach i szybka realizacja .

2018-12-23

Wszystko było by okej tylko okres oczekiwania był zbyt długi.

5 / 5 2018-09-29

Bardzo fajny kontakt z klientem, pomocna obsługa. Jakość produktu super. Polecamy i będziemy korzystać :) Pozdrawiam, [dane osobowe]

5 / 5 2018-09-23

Pełen profesjonalizm, znakomity kontakt. Fachowe doradztwo w zakresie doboru odzieży. Bardzo dobra jakość zaproponowanego asortymentu. Znakowanie bardzo ładne i trwałe.

2018-09-02

Bardzo miły Pan:)

5 / 5 2018-08-16

Polecam. Bardzo dobry kontakt. Świetna robota. Towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-07-23

Bardzo dobry kontakt, super podejście do tematu. Jakość produktów rewelacyjna.

5 / 5 2018-07-09

ok

5 / 5 2018-07-06

Bardzo polecam :D Świetny kontakt i obsługa klienta przez telefon i mailowo, fachowe doradztwo :)

5 / 5 2018-06-08

Bardzo dobry kontakt. Towar pierwszej jakosci choc samemu trzeba powyciagac wystajace niteczki (no ale to nie problem) Uczciwie polecam i dalej bede wspolpraowal

5 / 5 2018-05-30

Bardzo dobry kontakt. Towar pierwszej jakości. Profesjonalne podejście. Świetnie przedstawiona oferta. Pomoc przy wyborze odpowiednich produktów. Szybka realizacja zamówień. Hafty wykonane rewelacyjnie. Polecam tą firmę, wszystko rzetelnie omówione i dopracowane przed wykonaniem usługi (łącznie z dostawą). Mam nadzieje że jeszcze nie raz będę korzystał z usług firmy DECORRES. :-)

5 / 5 2018-03-16

Serdecznie polecam, super kontakt ze sprzedawcą. Pełen profesjonalizm !

5 / 5 2018-03-13

Rodzaj oraz jakość materiału zgodna z opisem. Komunikacja, wykonanie usługi oraz czas realizacji na dobrym poziomie. Mimo małego zamówienia jestem zadowolony z wykonanej usługi

5 / 5 2018-03-10

Zleciliśmy do haftu kilkanaście koszulek z małym logiem , efekt wyszedł bardzo ładny , koszulki jakościowo bardzo dobre do tego kontakt mailowy błyskawiczny za każdym razem. Szczerze polecam !

5 / 5 2018-03-06

Wszystko OK

5 / 5 2018-02-08

Polecam!!!

5 / 5 2018-01-07

Wszystko przebiegło idealnie. Polecam

5 / 5 2018-01-02

Szybki i bezproblemowy kontakt :-) jak najbardziej POLECAM

2017-12-18

Solidnie, zgodnie z zamówieniem, bez opóźnień, w przyszłości skorzystam z jej usług.

2017-12-15

Ekipa SPEED-BUSTER Polska chyli czoła i bez wątpienia poleca odzież z haftem firmy Decorres. Jakość ponad oczekiwanej, terminy i obsługa najwyższych lotów. Jesteśmy w stałej współpracy.

5 / 5 2017-12-09

Wszystko super. Gorąco polecam.

2017-12-08

Bardzo solidna firma.

5 / 5 2017-11-18

Jestem bardzo zadowolona z tej firmy, dobry kontakt i obsluga na najwyzszym poziomie. Hafty wykonane rewelacyjnie. Polecam 100%!

5 / 5 2017-10-29

Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów :)

5 / 5 2017-10-03

Super kontakt. Oczywisicie polary ten super jakości P o l e c a m !!!!!!!

5 / 5 2017-09-30

Zaufanie, zaangażowanie, dbałość o każdy szczegół, świetna współpraca, którą nie zamierzam kończyć. Polecam bez żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-09-29

Super kontakt i obsługa

5 / 5 2017-09-07

Wszystko OK

5 / 5 2017-09-03

Polecam tą firmę Wszystko rzetelnie omówione i dopracowane przed wykonaniem usługi Profesjonalizm w pełnej krasie

5 / 5 2017-07-21

Świetny kontakt, wysoki poziom oferowanych usług i produktów, terminowość. Polecam

5 / 5 2017-06-27

Bardzo dobra komunikacja, świetnie przedstawiona oferta, terminowe i estetyczne wykonanie, Polecam

5 / 5 2017-06-15

Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór, dbałość o klientów.

5 / 5 2017-05-21

Polecam

5 / 5 2017-04-19

Rzetelne podejście do klienta i profesjonalizm. POLECAM

5 / 5 2017-04-16

Decorres to bezkonkurencyjna Firma. Możecie się spodziewać najlepszych materiałów, zdobień na najwyższym poziomie, sprawnej komunikacji (nawet w porach wieczornych), szybkiej realizacji zamówień i pomocy przy wyborze odpowiednich produktów. Oszczędźcie szukania bo lepszej nie znajdziecie i skorzystajcie z szerokiej oferty! Zapraszam.

Rzetelne opinie o Decorres.pl

Decorres.pl

Siedziba
-

WWW
http://decorres.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie