Kategorie: / Pozostałe

Decoteam24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.00
opinie o Decoteam24.pl
1 / 5 2018-12-27

DNO i 10 metrów MUŁU Ze względu iż wasza aukcja zawierała istotne błędy w opisie i wprowadzała w błąd kupujących zmuszony byłem odesłać coś czego nie zamawiałem. Poniosłem koszty zwrotu Właściciel zgodnie z poprzednimi negatywnymi ocenami jest zwykłym który rozłącza się podczas rozmowy. NIC się nie zmieniło do tej pory. Chcesz kupić to licz się z tym iż jeśli coś pójdzie nie tak przy kupnie to z właścicielem nie ma co dyskutować. Może ma pan problemy emocjonalne ze sobą ??

2 / 5 2018-06-27

Zamówiłem w sklepie dwie rolety bambusowe pod wymiar, tak mi się przynajmniej wydawało. Sklep przesłał mi jedną roletę prawidłową, a druga w innym rozmiarze, który kompletnie nie współgrał z wymiarami mojego balkonu. Kontaktowałem się ze sklepem kilkakrotnie, prosząc o przysłanie kuriera, odebranie przesyłki, i przysłanie prawidłowej, a Oni zaproponowali mi bezczelnie, abym sobie tę roletę docioł (sic!), dodatkowo stwierdzili, że tamtego wymiaru nie było to przesłali inny - gratuluję alternatywnego profesjonalizmu. Nie po to zamawiam w sklepie towar na wymiar, żeby potem to sobie docinać, ciekawe czy uchwyty na rolecie też mam sobie poprzesuwać? (brak takiej możliwości). Po kolejnych próbach kontaktu z firmą, nabrali wody w usta i nie odpisują na maile. W tej chwili musiałem kupić 2 rolety w innym sklepie, bo tylko jednej nie zawieszę, a nie mogłem znaleźć drugiej, o prawidłowym rozmiarze z tego sameg typu. Sklepu absolutnie nie polecam, zostałem z dwoma niepotrzebnymi roletami i dużym niesmakiem do sklepów internetowych.

1 / 5 2018-06-23

Zamówiłem żagiel przeciwsłoneczny na wymiar,dostawa trwała kilka dni. Otrzymany towar to: pognieciony, brudny, krzywo uszyty i nie trzymający wymiaru kawałek...Kontakt 0, próba zwrotu 0, próba reklamacji 0. Omijać i czytać wszystkie zwłaszcza negatywne opinie.

5 / 5 2018-03-25

Sklep wykazał się totalną ingorancją i żenującym poziomem obsługi. nie radzę nikomu dokonywać w nim zakupów ponieważ najpierw przysyłają towar, który nie odpowiada zamówieniu, a potem w obliczu złożonej reklamacji z żądaniem zwrotu gotówki za towar niezgodny z zamówieniem przestają odpowiadać na jakiekolwiek maile i telefony. To nie jest profesjonalny sklep!

1 / 5 2018-01-22

Decoteam24.pl to faktycznie DNO. Zamówiłam parasol. Okazał się niedziałający. Dzwoniłam z informacją, że nie otwiera się. kazano mi otwierać go do góry nogami. Wysłałam maila ze zdjęciem czy końcówka od parasola powinna być taka krzywa. Nie odpowiedzieli mi więc od razu odesłałam im. Dziś przysłali maila z informacją, że nie uznają reklamacji, bo parasol jest uszkodzony. Przysłali mi nawet zdjęcia parasola. Wiem, że to nie jest ten sam parasol bo tak przy transporcie nie uszkodziłby się. Zapewne takiego oszustwa tak nie zostawię. NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE BO STRACICIE I KASĘ I NERWY I TOWAR!

2 / 5 2017-08-22

OBSŁUGA TOTALNE DNO. Zamówiłam dwie rolety, wysłali jedną po 5 dniach, drugą po 25 telefonach dosłali... z popsutym mechanizmem koralikowym i w dodatku bez niezbędnych rzepów. OBSŁUGA TOTALNE DNO. Zero samokrytyki, facet w dodatku ściemnia, że ich kurier nie ma możliwości wysyłania paczek do doręczenia na sobotę ... Hmm ciekawe co GLS na to?? i w dodatku każe mi czekać na dosłanie brakujących i zepsutych części kolejne 4 dni!!! TOTALNE ZERO, DNO, KOMPLETNA IGNORANCJA, ZERO SAMOKRYTYKI... ale z tego co widzę moja opinia to tylko kropla w negatywach krążąca po internecie na ich temat. Żałuję, że nie sprawdziłam tego przed złożeniem zamówienia... NIKOMU, NIGDY NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017-07-16

totalne dno. Zamówiłem żagiel PRESTIGE 5x5 m, ponoć wodoodporny. Cieknie gdzie się da - na całej powierzchni. W firmie nikt nie odbiera telefonów. Raz udało mi się zamienić słowo z kimś... ale zbył mnie ... miałem wysłać zdjęcia... Wysłałem.... i nic. Koniec dyskusji. Sprzedają buble !

2017-07-01

Uwaga na tę "Firmę" - wysyła towar niezgodny z zamówieniem i unika naprawy/wymiany towaru. W rozmowie telefonicznej, po przekonaniu przedstawiciela tej "firmy" że jednak powinien usunąć wady i sugestii że powinni zapłacić za transport w obie strony, osoba ta zakończyła obcesowo rozmowę. Wokulski przewraca się w grobie...

Rzetelne opinie o Decoteam24.pl

Decoteam24.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.decoteam24.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie