Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

DeeZee.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o DeeZee.pl
5 / 5 2019-03-25

Kolejne udane zakupy w tym sklepie. Bardzo sprawna i szybka obsługa. Atrakcyjny towar bardzo dobrej jakości. Wygodne metody płatności. Szybka dostawa. Przystępne ceny. Same pozytywy. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-03-21

Szybka wysyłka, wszystko doskonale zapakowane. Towar doskonałej jakości. Polecam

5 / 5 2019-03-19

Buty cudowne

5 / 5 2019-03-18

Szybka i sprawna obsługa klienta. Buciki śliczne :)

5 / 5 2019-03-12

Bardzooo polecam zakupy w DeeZee

5 / 5 2019-03-10

wszystko super, zamówienie zgodne z opisem, szybka wysyłka

5 / 5 2019-03-07

Super :)

5 / 5 2019-03-07

Szybka realizacja zamówienia, wszystko ok.

5 / 5 2019-02-28

Sklep rewelacja! Zakupy lepsze od seksu! Świat już nie będzie taki sam!

5 / 5 2019-02-14

Profesjonalna obsługa Świetny towar Polecam sklep

5 / 5 2019-02-04

Super buciki. Ekspresowa przesyłka. Polecam

5 / 5 2019-01-29

Z całego serca polecam!

5 / 5 2019-01-26

Obsługa na najwyższym poziomie, buciki śliczne ☺️

5 / 5 2019-01-25

Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-24

Towar dokładnie taki jak w opisie. Polecam!

5 / 5 2019-01-21

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-16

Wszystko super, szybka przesyłka :)

5 / 5 2019-01-14

Wszystko szybko sprawnie i bez problemów. Buty śliczne. Zgodne z opisem.

5 / 5 2019-01-10

super sklep szybka obsługa wszystko czytelnie i szybko super polecam wszystkim

5 / 5 2018-12-31

Wszystko super! Polecam!

5 / 5 2018-12-30

Super buty,polecam,przesyłka eksresowa.

5 / 5 2018-12-29

CUDOWNY SKLEP!!!WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE SIĘ ODBYWA,NAWET REKLAMACJE.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA,SERDECZNIE POLECAM!!!!!!

5 / 5 2018-12-29

Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-12-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-22

polecam,wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-12-21

Szybki i buty piękne, polecam

1 / 5 2018-12-21

Buty dotarły bardzo szybko, świetnie zapakowane, zgodne z opisem. Polecam :)

5 / 5 2018-12-17

Super szybka wysyłka miła obsługa i przepiękne buty

5 / 5 2018-12-13

Gorąco polecam

5 / 5 2018-12-13

Super szybka wysyłka. Buciki identyczne z tymi oferowanymi na zdjęciach. Polecam.

5 / 5 2018-12-11

Polecam!

5 / 5 2018-12-10

szybka i profesjonalna dostawa nawet nie spodziewałam się , że buty dotrą tak szybko . Dziękuje bardzo sklepowi dee zee , wszystkim polecam !

5 / 5 2018-12-04

PRODUKT ZGODNY Z MOIMI OCZEKIWANIAMI . SUPERRRRR.

5 / 5 2018-12-04

Wszystko Ok.Polecam.

5 / 5 2018-11-29

Wszystko zgodne z opisem, buty mega wygodne!

2018-11-29

Polecam w 100%

5 / 5 2018-11-23

Profesjonalna obsługa .Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-22

Bardzo dobra obsluga szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-11-13

Białe buty sportowe Leopard Superpower - polecam w 100%, realizacja zamówienia "od ręki".

5 / 5 2018-11-04

Ekspresowa przesyłka, na prawdę nie spodziewałam się, że można aż tak szybko wysłać towar. Towar zgodny z opisem, oby dobrze się nosiły ;)

5 / 5 2018-11-02

polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-01

Piękne!!Dopasowane i ....wygodne. Takie lubię.

5 / 5 2018-10-31

Jestem bardzo zadowolona. Szybka obsługa i profesjonalne podejście.

5 / 5 2018-10-28

Wszystko w jak najlepszym porzasku. Polecam

5 / 5 2018-10-27

Zawsze jestem zadowolona. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Odpowiedzi na pytania i rozwiązywanie problemów bardzo szybko. Samo obuwie extra!!! Polecam każdemu.

5 / 5 2018-10-23

przesyłka zgodna z zamówieniem, bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-10-21

Buty dotarły bardzo szybko, świetnie zapakowane, zgodne z opisem. Polecam :)

5 / 5 2018-10-15

Pełen profesjonalizm, znakomity kontakt. Towar 100% jak w opisie, dobrej jakości. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-10-14

Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu, buty są cudowne!❤️

5 / 5 2018-10-13

Świetne buty! Pięknie się prezentują na nodze

5 / 5 2018-10-12

Profesjonalna obsługa. Produkt zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-10

fantastyczny sklep, kupuję buty sobie i córkom od lat, nigdy się nie zawiodłam na DeeZee przesyłka zawsze szybko i profesjonalnie szpilki są idealnie wyprofilowane, noga się nie chwieje

5 / 5 2018-10-09

Polecam

5 / 5 2018-10-07

Towar zgodny z zamówienie. Bardzo wygodne buty. Expresowa przesyłka

5 / 5 2018-09-17

Jak zawsze świetnie! Uwielbiam ten sklep, jest to jeden z mich ulubionych sklepów internetowych z obuwiem ;)

5 / 5 2018-09-10

Zakupy idealne, błyskawiczna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-09-07

Szybka przesyłka, towar zgodny z zdjęciami ze strony. Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-09-07

Buty piękne, wysyłka ekspresowa, jestem stałą klientką

5 / 5 2018-09-04

Świetny sklep, duży wybór obuwia - i do tego naprawdę dobrego jeśli chodzi o jakość. Często tu wracam i tak zostanie jeszcze przez dłuuuugi czas ;)

4 / 5 2018-09-02

Bardzo szybka wysyłka. Wszystko sprawnie i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-01

Buciki śliczne, ładnie wykończone, szybka dostawa - jestem zadowolona jak zawsze :)

5 / 5 2018-08-28

Buty są cudowne

5 / 5 2018-08-24

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Profesjonalne podejście do klienta. Buty świetnej jakości. Zachęcam wszystkich do sprawdzenia :-)

5 / 5 2018-08-22

Bardzo polecam! Buty śliczne, dziekuje

5 / 5 2018-08-20

Sklep godny polecenia buty piekne jak na zdjęciu z expresowa przesyłką.

5 / 5 2018-08-13

super botki . zgrabnie wyglądają na stopie , numer zgodny z podanym . polecam .

5 / 5 2018-08-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupu pomimo ze kupilam rozmiar mniejsze dobrze sie noszą

5 / 5 2018-08-10

super sklep szybka obsługa wszystko czytelnie i szybko super polecam wszystkim

5 / 5 2018-08-09

Jesteście najlepsi. Kolejne buty zakupione u Was są cudne

5 / 5 2018-08-07

Bardzo polecam!

5 / 5 2018-08-06

Polecam,super buty:)

5 / 5 2018-08-04

Produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-08-03

Przesyłka przyszła bardzo szybko, buty są piękne, jestem bardzo zadowolona. DeeZee jest zdecydowanie moim faworytem, jeśli chodzi o buty. Polecam!

5 / 5 2018-07-24

Produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-07-23

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie !

5 / 5 2018-07-21

Profesjonalna obsługa, buty zgodne z opisem, zapakowane profesjonalnie

5 / 5 2018-07-20

Szybka realizacja zamówienia. Buty idealnie takie, jak na zdjęciach. Bardzo wygodne. Polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-07-20

profesjonalna obsługa szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-10

REWELACJA !!!

5 / 5 2018-06-19

Sklep rewelacja. Pełen profesjonalizm i ekspresowo zrealizowane zamówienie. Towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-06-19

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-14

Buty śliczne. Były u mnie następnego dnia. Polecam

5 / 5 2018-06-13

Profesjonalna obsługa Świetny towar Polecam sklep

5 / 5 2018-06-11

Zamówione botki przyszły bardzo szybko,w pięknym kartoniku,o wszystkim byłam informowana drogą mailową! Polecam!

5 / 5 2018-06-10

Jestem bardzo zadowolona. Polecam

1 / 5 2018-06-01

Sprawna obsługa. ładne i wygodne buty.

5 / 5 2018-05-29

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-05-27

Super buciki. Ekspresowa przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-05-19

Polecam sklep

4 / 5 2018-05-19

bardzo szybka wysyłka. buciki dośc wysokie ale wygladaja ładnie.

5 / 5 2018-05-08

wszystko w najlepszym porządku, to mój kolejny zakup

5 / 5 2018-05-06

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-05-03

Buty syper.mega szybka.dostawa!POLECAM W100%

5 / 5 2018-05-01

Najlepszy sklep z butami

5 / 5 2018-04-29

Śniegowce bardzo ładne. Mam rozmiar 37 czasami kupuje 38 i śniegowce zakupiłam w rozmiarze 38.

5 / 5 2018-04-29

Bardzo ładne kozaki!Przesyłka expresowa!

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalna obsługa pod każdym względem

5 / 5 2018-04-25

Polecam :)

5 / 5 2018-04-24

Buty syper.mega szybka.dostawa!POLECAM W100%

5 / 5 2018-04-20

Butki piękne, kolor i rozmiar się zgadzają :) Przesyła ekspresowa! Polecam :D

5 / 5 2018-04-19

Buty zgodne z opisem bardzo wygodne .Polecam

5 / 5 2018-04-12

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-04

Najlepszy sklep na świecie ;-)

5 / 5 2018-04-03

Szybko, sprawnie, fachowo:)

5 / 5 2018-03-27

szczerze polecam realizacja zamówienia błyskawiczna bez problemów z zwrotami.

5 / 5 2018-03-25

Polecam

4 / 5 2018-03-20

Wszystko super. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-03-20

Super szybka wysyłka,łatwość zamówienia

4 / 5 2018-03-11

Jestem zadowolona z zakupow

5 / 5 2018-03-10

Super buciki,polecam

5 / 5 2018-03-07

Profesjonalny sklep, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam :)

5 / 5 2018-03-07

Buty są cudowne

5 / 5 2018-03-06

Super!!!!

5 / 5 2018-03-05

ekspresowa przesyłka, buty zgodne z opisem, wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-03-04

SZYBKO, ŁATWO I PRZYJEMNIE :-)

5 / 5 2018-03-04

bardzo rzetelna obsługa

5 / 5 2018-03-03

Z calego serca polecm,szybka realizacja zamowienia...napewno jeszcze wroce.

5 / 5 2018-02-25

Jestem zadowolona z butów są zgodne z opisem, a wysyłka bardzo szybka.

5 / 5 2018-02-23

Bardzo dobry sklep z obuwiem. Buty bardzo dobrej jakości

5 / 5 2018-02-22

Szybka obsługa, ekspresowa wysyłka, a butki fantastyczne! Gorąco polecam, na pewno skorzystam ponownie

5 / 5 2018-02-19

Sklep jak najbardziej godny polecenia

5 / 5 2018-02-15

Według mnie super sklep, kontakt i obsługa na najwyższym poziomie. Wszystko przebiega bezproblemowo i w super szybkim tempie. Polecam zdecydowanie.

5 / 5 2018-02-12

Skorzystałam z promocji ale mimo to buciki są super

5 / 5 2018-02-08

Polecam, produkty bardzo dobre i szybka dostawa :-)

5 / 5 2018-02-08

Sklep mega, buciki śliczne, wysyłka ekspresowa - uwielbiam tam robić zakupy ;)

5 / 5 2018-02-08

Polecam! szybko, fachowo

5 / 5 2018-02-06

Wszystko Ok.Polecam.

5 / 5 2018-02-05

Wszystko przebiegło bez problemu. Rozmiary się zgadzają. Na pewno skorzystam jeszcze raz. Polecam

5 / 5 2018-02-04

Jak zawsze zadowolona

5 / 5 2018-01-25

Polecam

5 / 5 2018-01-22

Mega zadowolona z pewnością jeszcze nie raz kupię buty. 100% zadiwolenue

5 / 5 2018-01-21

Polecam

5 / 5 2018-01-20

Szybka wysyłka i rewelacyjne buty. Polecam

5 / 5 2018-01-19

REWELACJA !!!

5 / 5 2018-01-06

Serdecznie polecam , buciki przepiękne , a wysyłka mega szybka !

5 / 5 2018-01-06

Bardzo szybka wysyłka, buty fajne jakościowo. Polecam.

5 / 5 2018-01-01

Bardzo miły kontakt i profesjonalna obsługa .Tutaj zakupy to przyjemność.

5 / 5 2017-12-30

Buty rewelacyjne, rozmiar w punkt! Promocyjna cena niesamowicie obniżona. Gorąco polecam sklep!

2017-12-26

Sprzedawca podaje nieprawdziwe dane odnośnie rozmiaru. W romiarach buta 37 podana jest wkłądka 24. To jest nieprawda. Wkładka ma rozmiar 23. Nie polecam.

4 / 5 2017-12-25

Szybko, sprawnie towar zgodny z opisem, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-24

Wszystko na bardzo wysokim poziomie

5 / 5 2017-12-23

Jak zawsze superszybko. Bardzo lubię buty z DeeZee. Dobra cena dostosowana do jakości. Bardzo wygodne.

5 / 5 2017-12-20

5 gwiazdek mówi samo za siebie,extra buty ,szybka dostawa . Gorąco polecam

5 / 5 2017-12-11

Ciekawy asortyment, każdy ma możliwość znaleźć obuwie dla siebie. Czas dostawy szybki, paczka elegancko zapakowana, polecam.

2017-12-10

Sprzedawca podaje nieprawdziwe dane odnośnie rozmiaru. W romiarach buta 37 podana jest wkłądka 24. To jest nieprawda. Wkładka ma rozmiar 23. Nie polecam.

4 / 5 2017-12-10

Bardzo szybka dostawa - buty otrzymałam zaraz na drugi dzień od zamówienia. Pudełko było trochę pogniecione, ale to prawdopodobnie zasługa kuriera. A buty - idealne!

5 / 5 2017-12-09

Bardzo sprawnie.

5 / 5 2017-12-08

Godne polecenia!

5 / 5 2017-12-07

Jestem bardzo zadowolona. Butki śliczne, mięciutkie, wygodne. Chciałabym jeszcze granatowe ale nie ma rozmiaru. Co do rozmiaru to trzeba brać numer większe. Pasują idealnie. Polecam.

5 / 5 2017-12-06

Polecam sklep

5 / 5 2017-12-04

Profesjonalna obsługa. Bardzo wyznał transakcja. Dzień wcześniej zamówiłam i na drugi dzień już było. Polecam jak najbardziej ;)

5 / 5 2017-11-30

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-11-30

Polecam ,zakup doskonały

5 / 5 2017-11-29

super sklep

5 / 5 2017-11-29

Polecam wszystkim! Szybka realizacja zamówienia. Super kontakt z zespołem.

5 / 5 2017-11-22

Produkty zgodne z opisem. Cenne są też opinie klientów

5 / 5 2017-11-22

super sklep

5 / 5 2017-11-21

Polecam wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2017-11-19

Zakupy idealne, błyskawiczna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-11-18

Profesjonalna obduobs jak nsjbnajbard polecam ten sklep

5 / 5 2017-11-18

Polecam 100%

5 / 5 2017-11-11

**** gwiazdek daje! Kolejne zakupy, kolejne na promocji, szybko i bez problemów.

5 / 5 2017-11-07

Expresowa wysyłka, a buty REWELACJA! Super wykonanie, rozmiar 38 - w punkt. Naprawdę pięknie się prezentują na nodze :) Polecam!

5 / 5 2017-10-31

Szybka i sprawna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2017-10-30

Wszystko super. Polecam sklep.

5 / 5 2017-10-30

Super ! :)

5 / 5 2017-10-29

Piękne!!Dopasowane i ....wygodne. Takie lubię.

5 / 5 2017-10-27

Super buty, wyglądają tak samo na zdjęciu :)

5 / 5 2017-10-26

**** gwiazdek daje! Kolejne zakupy, kolejne na promocji, szybko i bez problemów.

5 / 5 2017-10-24

Super szybka obsługa, polecam

5 / 5 2017-10-24

Super obsługa ,buty piękne jak na zdjęciu bardzo wygodne.Realizacja szybsza niż zamówienie.Dziękuję i pozdrawiam .

5 / 5 2017-10-16

Super buty

5 / 5 2017-10-13

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-10

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-08

Świetne buty wszystko zgodne z opisem szybką dostawa

5 / 5 2017-10-07

Jestem bardzo zadowolona z produktu oraz obslugi.

5 / 5 2017-10-06

Szybko i profesjonalnie buty cudowne :)

5 / 5 2017-09-26

Jestem bardzo zadowolona, ekspresowa dostawa.

5 / 5 2017-09-25

Polecam!

5 / 5 2017-09-24

gorąco polecam. Szybka dostawa, pełna kontrola przebiegu zamówienia i dostawy. Towar bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-23

Expresowa wysyłka, a buty REWELACJA! Super wykonanie, rozmiar 38 - w punkt. Naprawdę pięknie się prezentują na nodze :) Polecam!

5 / 5 2017-09-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Buciki tak jak w opisie i na zdjęciach. Szybko , sprawnie na temat. Polecam bez cienia wątpliwości

5 / 5 2017-09-18

Bardzo szybka obsługa, buty ładne, rozmiar odpiwiedni

5 / 5 2017-09-17

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-12

Gorąco polecam, szybka wysyłka i super butki

5 / 5 2017-09-11

Sklep bez zarzutu z bardzo dobrym jakościowo towarem. Polecam

5 / 5 2017-09-11

Jestem zadowolona , polecam

5 / 5 2017-09-08

Szybka wysyłka, buty jak na zdjęciu. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-09-07

Polecam

5 / 5 2017-08-27

Butki piękne, kolor i rozmiar się zgadzają :) Przesyła ekspresowa! Polecam :D

5 / 5 2017-08-23

Bardzo dobra obslug, szybka dostawa, genialny produkt, zdecydowanie polecam ;)

5 / 5 2017-08-20

polecam,wszystko profesjonalnie

5 / 5 2017-08-20

Buty są boskie :) i bardzo wygodne pomimo wysokiej szpilki, przetańczyłem w nich całą noc :)

4 / 5 2017-08-20

Jestem bardzo zadowolona z zakupów :)

5 / 5 2017-08-20

Gorąco polecam. Buty piękne, zgodne z opisem i zdjęciem. W załączeniu zapasowe fleki.

5 / 5 2017-08-18

Buty jak zwykle piękne, ślicznie zapakowane, bardzo wygodne. Realizacja expresowa i bezproblemowa, polecam z całego serducha.

5 / 5 2017-08-15

Najlepszy sklep na świecie ;-)

5 / 5 2017-08-11

Zamówiłam w czwartek a w piatek rano paczka u mnie! Bardzi polecam

5 / 5 2017-08-03

przesyłka bardzo szybka, buty rewelacyjne, rozmiar idealny! polecam

5 / 5 2017-08-03

Bardzo ładne buty i bardzo profesjonalna obsługa

Rzetelne opinie o DeeZee.pl

DeeZee.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.deezee.pl

Email
[email protected]

Telefon
534 644 447

Komórka
-

Infolinia
534 644 447

Logowanie