Kategorie: / Przemysł i produkcja / Transport i logistyka

Dejw.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Dejw.pl
5 / 5 2019-03-24

szybko i sprawnie, piloty do bramy w super cenie, chętnie polecę dalej

5 / 5 2019-03-17

Perfekcyjne podejście do klienta, błyskawiczny kontakt, oferowane usługi i produkty na jak najwyższym poziomie. polecam każdemu, kto ceni sobie profesjonalizm!!!!

5 / 5 2019-03-12

Serdecznie polecam. Z takimi firmami warto współpracować. Obsługa zna się na rzeczy i bardzo dobrze doradza swoim klientom jak i znajduje nowe ciekawe rozwiązania. Potrzebowałem kilku urządzeń do 2 parkingów w Spółce w której pracuję. DEJW jako jedyna firma spełniła wszystkie wymagania mojego szefa :) Zaczynając od projektu, przez produkcję urządzeń, wgranie oprogramowania, montażu i uruchomienia całego systemu parkingowego. Firmę DEJW poleciła mi koleżanka jeszcze z czasów podstawówki, która korzysta z systemów parkingowych DEJW od kilku lat i jest w pełni zadowolona. POLECAM!

5 / 5 2019-03-04

Jestem zachwycona! Rewelacyjna obsługą. Konkurencyjna firma. Z pewnością polecę was dalej.

5 / 5 2019-02-22

Gorąco polecam.

4 / 5 2019-01-15

Zakupiłam szlaban w sklepie internetowym i jestem zadowolona. Dobra cena fachowa i miła obsługa, szybka dostawa. Odbierają telefony i pomagają po zakupie polecam.

5 / 5 2019-01-07

Super obsługa!

5 / 5 2018-12-29

Swietna obsluga,wysokiej jakosci sprzet i bardzo korzystne ceny. Polecam

4 / 5 2018-12-12

zakupiłem w sklepie automat do bramy, obsługa miła, nawet mi doradzali, towar dostępny transakcja bez zarzutu polecam.

5 / 5 2018-12-09

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości wykonanego produktu,polecam tę firmę wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-12-06

wszystko wporzadku polecam

5 / 5 2018-12-05

Wszystko zgodnie z umową, solidnie i konkretnie.

5 / 5 2018-11-26

Miałem okazję kilkukrotnie korzystać z urządzeń tej firmy i za każdym razem obsługa była bardzo sprawna i szybka. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-11-18

Polecam! Realizacja mojego zamówienia poprzez Sklep internetowy przebiegła bardzo sprawnie, towar w 100% zgodny z zamówieniem, miła i pomocna obsługa, ceny przystępne, ogólnie na plus!

5 / 5 2018-11-08

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam gorąco tę firmę!!! Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja - jeszcze raz polecam

5 / 5 2018-10-30

Również polecam.

5 / 5 2018-10-23

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-10-22

Zakupiłem w Sklepie DEJW najpierw napęd do bramy skrzydłowej, a później chciałem uzupełnić go o różne akcesoria. Wszystko znalazłem w sklepie DEJW w dobrej cenie, a nawet jeśli była nieco wyższa nic w innych Sklepach to miła obsługa, profesjonalne doradztwo rekompensuje ewentualną różnicę w cenie. W każdej chwili można do nich zadzwonić i poprosić o poradę. Wysyłka towaru była nieco opóźniona, ale zostałem o tym wcześniej poinformowany więc miałem tego świadomość. Ogólnie polecam - moje zakupy były udane i jeśli będę jeszcze kiedyś potrzebować czegoś z tej branży to na pewno skorzystam z usług DEJW.

5 / 5 2018-09-02

Godni polecenia

5 / 5 2018-08-29

Polecam.

5 / 5 2018-08-19

Pozytywna

5 / 5 2018-08-14

Polecam!!! Zrobiłem zakupy poprzez sklep Internetowy i cała transakcja przebiegła bez problemu, na czas i w dobrej cenie.

5 / 5 2018-08-09

Dobry kontakt z firmą, polecam :)

5 / 5 2018-08-06

Polecam ten sklep! Jestem z niego bardzo zadowolona!:-)

5 / 5 2018-07-31

Łał rewelacja

5 / 5 2018-07-29

Zakup akcesoriów do szlabanu - cała transakcja przebiegła bez żadnych problemów, pomoc telefoniczna przy montażu bardzo przydatna.

5 / 5 2018-07-26

Polecam! Rzetelna firma!

5 / 5 2018-07-16

Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta, urządzenia dobrze wykonane.

5 / 5 2018-07-02

Transakcja przebiegła wzorowo. Statusy transakcji przysyłane mailem. Dodatkowy kontakt telefoniczny ze strony sklepu. Towar oczywiście zgodny z zamówieniem. Polecam :)

5 / 5 2018-06-27

Polecam. Wszystko sprawnie,szybko i rzetelnie. Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-06-27

Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-06-25

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości wykonanego produktu,polecam tę firmę.

5 / 5 2018-06-18

Polecam! Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-06-11

Polecam każdemu kto ceni sobie profesjonalizm w każdym wydaniu!!!!

5 / 5 2018-06-07

Pełna satysfakcja i miła obsługa. Interesy z taką firmą to czysta przyjemność!

5 / 5 2018-05-23

Zdecydowanie polecam tak rzetelną firmę. Zamówienie zrealizowane szybko, bardzo fachowa obsługa!

5 / 5 2018-05-03

Jestem bardzo zadowolona z usług. Z chęcią polecę was moim znajomym.

5 / 5 2018-05-03

No lepiej trafić nie mogłem

5 / 5 2018-04-30

Jestem bardzo zadowolona z obsługi tej firmy. Godna polecenia !

5 / 5 2018-04-29

Gablota bardzo dobrej jakości, ekspresowa wysylka i mily kontakt z obsluga mojego zamówienia

5 / 5 2018-04-17

Polecam!

5 / 5 2018-04-04

Zakupiłam urządzenia przez Sklep internetowy, bardzo szybka realizacja, miła obsługa i dobry kontakt z Klientem.

5 / 5 2018-03-24

Bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2018-03-17

Polecam, wszystko ok.

5 / 5 2018-02-24

Gorąco polecam!!!!

5 / 5 2018-02-21

Jak dla mnie rewelacja !!!

4 / 5 2018-02-20

Polecam, szczególnie ze względu na szeroki zakres świadczonych usług i możliwość dostosowania urządzeń do wymagań klienta.

5 / 5 2018-02-19

Bardzo fachowa i konkretna obsługa..polecam na 100%

5 / 5 2018-02-12

Polecam wszystkim tą firmę. Rzetelna, kompetentna i miła obsługa klienta. Zakupiony towar wolny od wad i zgodny z opisem. Jeszcze raz jak najbardziej polecam!!!

5 / 5 2018-01-27

Polecam szczerze firmę DEJW

5 / 5 2018-01-05

Polecam firmę DEJW za sprawną i szybką realizację zamówienia.

5 / 5 2017-12-30

Produkt jak w opisie,zapakowany porządnie więc przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie. Polecam, jestem ogolnie zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-12-11

Jestem zadowolony z ich usług. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-11-20

Polecam!

5 / 5 2017-10-17

Polecam usługi tej Firmy :)

4 / 5 2017-10-16

Dobra obsługa oferta mogła by być nieco bogatsza ale poza tym ok

5 / 5 2017-10-14

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji, bardzo fachowa pomoc w wyborze odpowiedniego napędu do bramy. Będę polecać.

5 / 5 2017-10-09

Sklep prowadzony na najwyższym poziomie. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-10-07

Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-10-06

Serdecznie polecam produkty firmy Dejw, jestem bardzo mile zaskoczona podejściem do Klienta i całym procesem zakupu. Zakupion blokady parkingowe przed budynek naszej firmy świetnie się sprawdzają. Mogę polecić - blokada ML7 STOP

5 / 5 2017-10-02

Podoba mi się podejście do klienta . Miła, kompleksowa obsługa, a produkty godne polecenia. Fachowe doradztwo i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-09-28

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-09-18

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę DEJW. Świetny kontakt z obsługą sklepu, szybki czas realizacj, bardzo dobre ceny.

5 / 5 2017-09-16

ZAMÓWILIŚMY CAŁY SYSTEM PARKINGOWY W FIRMIE ,,DEJW,, ZAMONTOWANY ZOSTAŁ W TERMINIE ,FUNKCJONUJE POPRAWNIE PO ROKU UŻYTKOWANIA,DROBNE PROPRAWKI WYKONYWANE SĄ PO UZGODNIENIU ,SYSTEM DZIAŁA W RUCHU CIĄGŁYM NA PARKINGU LOTNISKO WROCŁAW ,,POD ŻYRAFĄ,, . POLECAMY PRODUCENTA I WYKONAWCĘ FIRMĘ ,,DEJW,,

5 / 5 2017-09-16

Rewelacyjna obsluga

5 / 5 2017-09-10

100 % zgodnie z umową

5 / 5 2017-08-30

Rewelacja, rzetelna firma. Godni polecenia!

1 / 5 2017-08-30

Fatalne podejście do klienta. Brak odpowiedzi na reklamacje. Lekceważenie i całkowity brak profesjonalizmu. NIE POLECAM!

4 / 5 2017-08-12

Pozytywna

5 / 5 2017-07-30

Fantastyczna obsługa

5 / 5 2017-06-25

Zakupiliśmy w sumie 3szt. szlabanów ręcznych produkcji DEJW juz jakiś czas temu i jak narazie działają niezawodnie. Są proste w obsłudze, stabilne i wykonane z dbałością. Cena przystępna, łatwy montaż, szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-06-10

Gorąco polecam sklep.Niskie ceny, fachowa obsługa, ekspresowa wysyłka. Usługa na wysokim poziomie.

4 / 5 2017-06-04

Dokonałem zakupu transakcja i obsługa bezproblemowa, mogę polecić tę firmę.

5 / 5 2017-05-25

szybka i bezproblemowa dostawa. Towar najlepszej jakości.

5 / 5 2017-05-23

Szybko sprawnie fachowo. Polecam

5 / 5 2017-05-12

Zakupiona odbojnica świetnie się sprawdza, polecam wszystkim produkty tej firmy.

5 / 5 2017-04-19

Bardzo porządna firma z fachową i konkretną obsługą klienta. Szczerze polecam!

5 / 5 2017-04-10

Z ogromną przyjemnością pragnę polecić firmę DEJW ze wzgledu na mila obsluge, fachową pomoc i bardzo szybką realizacje zamowienia. Produkty sprawdzaja sie w 100%.

5 / 5 2017-04-04

Polecam!!!

Rzetelne opinie o Dejw.pl

Dejw.pl

Siedziba
Limanowa

WWW
http://www.dejw.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie