Kategorie: / Pozostałe

Dekolo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.84
opinie o Dekolo.pl
5 / 5 2019-03-24

POLECAM

5 / 5 2019-02-26

gorąco polecam ; - )

5 / 5 2019-02-23

Super sklep polecam

5 / 5 2019-02-10

Szybka dostawa, towar dobrze spakowany, ogolnie wszystko w porzadku , tylko chcialabym dodac ze FLIZELINA 50CM/9M BORDO - to wg mnie nie jest kolor bordowy, bardziej bym okreslila go jako czerwony

5 / 5 2019-01-30

Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2019-01-24

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-23

super serwis

5 / 5 2019-01-12

Polecam szybka realizacja

5 / 5 2019-01-10

Dziękuję bardzo :-)

5 / 5 2018-12-31

Super, wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-12-24

Gorąco polecam!!

5 / 5 2018-12-12

Po raz kolejny jestem mega zadowolona z szybkości oraz obsługi , polecam Dekolo

5 / 5 2018-12-11

Produkty dobrej jakości, w super cenie polecam serdecznie.

5 / 5 2018-12-09

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-21

Jestem bardzo zadowolona z jakości i wyboru wstążek oraz za expresową wysyłkę.

5 / 5 2018-11-19

wszystko super, polecam

5 / 5 2018-11-15

Polecam miła i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-11-10

Cieszę się, że nawiązałam z wami kontakt, usługa bardzo sprawna. dziękuję.

5 / 5 2018-11-10

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-11-07

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-06

Profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam wszystkim kupującym :)

5 / 5 2018-11-05

Wszystko zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-24

Ok......

5 / 5 2018-10-17

Ekspresowa wysyłka, wszystko zgodne z ofertą. Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-12

Super wszystko ok.

5 / 5 2018-10-07

Polecam każdemu. Jestem zadowolona, produkty wysokiej jakosci

4 / 5 2018-10-01

polecam

5 / 5 2018-09-28

Wszystko ok

4 / 5 2018-09-25

Polecam

5 / 5 2018-09-24

Materiały dobrej jakości. Szybka dostawa zgodna z zamówieniem.

4 / 5 2018-09-20

Transakcja szybką i przyjemna

5 / 5 2018-09-19

Zawsze jestem zadowolona z zakupów. Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-09-17

Profesjonalna obsluga. Polecam, konkurencyjne ceny, produkty warte zakupu, jakość super :)

4 / 5 2018-09-12

Papier formatu A4 przycinany z większych arkuszy, niestety widocznie. Dorzucony gratis. Ogólny rozrachunek na plus.

5 / 5 2018-09-09

Profesjonalna obsługa. Z całą pewnością polecam.

5 / 5 2018-09-06

Super

5 / 5 2018-09-06

Bardzo dobra

5 / 5 2018-08-26

super

5 / 5 2018-08-25

Super profesjonalny

5 / 5 2018-08-07

jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-05

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam ten sklep znajomym

5 / 5 2018-07-30

Polecam gorąco

5 / 5 2018-07-29

Polecam zakupy w tym sklepie . Szybka dostawa.

5 / 5 2018-07-26

Polecam

5 / 5 2018-07-26

Super wszystko zgodnie z opisem wysoka jakość produktów

5 / 5 2018-07-25

za każdym razem wszystko jest w najlepszym porządku

5 / 5 2018-07-24

Towar dobrej jakości, wszystko w jak najlepszym porządku

4 / 5 2018-07-23

Z całego zamówienia nie zgadzają się jedynie satynowe wstążki a raczej ich kolory.

5 / 5 2018-07-19

Polecam!

5 / 5 2018-07-19

polecam

5 / 5 2018-07-13

Polecam !

5 / 5 2018-07-07

super obsługa polecam

5 / 5 2018-06-26

Super obsługa z pełnym kontaktem na każdym etapie transakcji. Błyskawiczna wysyłka towaru, nawet przy skomplikowanym zamówieniu. Polecam!!!

5 / 5 2018-06-25

Szybko

5 / 5 2018-06-19

okokok

5 / 5 2018-06-18

Profesjonalna obsługa klienta. Polecam

4 / 5 2018-06-16

ok jest sklep

5 / 5 2018-05-31

wszystko ok

4 / 5 2018-05-29

Bardzo dobry sklep. Duży wybór towaru, ceny ok.

5 / 5 2018-05-22

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-05-18

Rewelacja ☺☺☺☺

5 / 5 2018-05-15

wszystko w porządku

5 / 5 2018-05-12

Szybko i solidnie

4 / 5 2018-04-28

Transakcja przebiegła bez zarzutu. Obsługa profesjonalna. W przypadku opóźnienia zamówienia lub braku jakiegokolwiek produktu Panie kontaktują się z Klientem. Mam tylko zastrzeżenie co do rozbieżności niektórych produktów. Inne kolory filcu na stronie, a inne w zamówieniu: nie było kolorystyki na której mi zależało. Poza tym polecam zakupy w dekolo.pl.

5 / 5 2018-04-18

Polecam wszystkim zainteresowanym profesjonalną obsługą!

5 / 5 2018-04-14

Polecam sprzedającego. Towar w 100% najwyższej jakości. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-04-14

Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo, polecam.

5 / 5 2018-04-12

za każdym razem wszystko jest w najlepszym porządku

5 / 5 2018-04-11

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-07

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-04-05

Polecam

5 / 5 2018-04-03

polecam

5 / 5 2018-04-01

Jestem bardzo zadowolona z jakosci i wyglądu zamówionych przedmiotów. Paczka dotarła w ciagu 2 dni. Polecam

5 / 5 2018-03-29

Moja ocena obsługi na piątkę

4 / 5 2018-03-24

Profesjonalna obsługa. Szybko dostarczone zamówienie

5 / 5 2018-03-21

Polecam

5 / 5 2018-03-16

Wszystko ok. Produkty zgodne z opisem.Miła niespodzianka od firmy. Polecam

2018-03-10

Zamówienie złożyłam w czwartek wieczorem ... przelew został zaksięgowany w piątek rano ... a towar dotarł w czwartek niemal tydzień później

5 / 5 2018-03-09

Bardzo rzetelna firma. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-03-05

Super

3 / 5 2018-03-03

Kurier rzucający paczką- skandal. Towar całe szczęście doszedł w całości.

5 / 5 2018-02-28

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-02-27

super

4 / 5 2018-02-22

Progesjona obsługa

5 / 5 2018-02-18

polecam

5 / 5 2018-02-14

100%

5 / 5 2018-02-07

Super sklep

5 / 5 2018-02-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-29

Profesjonaliści!!! Zdecydowanie polecam Dekolo. Z każdym moim zakupem są najlepsi. Tanio, szybko, solidnie. Tylko Dekolo.

5 / 5 2018-01-19

Polecam sklep Dekolo. Duży wybór, dobre ceny, szybka dostawa.

5 / 5 2018-01-11

Polecam.

5 / 5 2018-01-06

Zlecenie zostało zrealizowane bardzo szybko. Polecam

5 / 5 2018-01-04

Polecam zakupy w tym sklepie, duży wybór i dobra jakość oferowanych produktów. Profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2018-01-03

super

5 / 5 2018-01-02

Bardzo dobra

5 / 5 2017-12-22

Polecam serdecznie !!!!!!!!!

5 / 5 2017-12-20

Jestem bardzo zadowolona z produktów które zakupiłam.Płaciłam przelewem w przeciągu dwóch dni roboczych miałam paczkę w domu.Polecam

5 / 5 2017-12-15

Super

5 / 5 2017-12-13

Super

4 / 5 2017-12-13

Profesjonalna obsługa,polecam zakupy w tym sklepie. Szybka transakcja.

5 / 5 2017-12-06

Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-12-04

Sklep godny polecenia.

4 / 5 2017-12-03

Profesjonalna obsluga

4 / 5 2017-12-03

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-11-29

Szybka obsługa, produkty wysokiej jakości

4 / 5 2017-11-21

Jestem zadowolona, bez żadnych komplikacji przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie.

5 / 5 2017-11-19

To już kolejne zamówienie, z każdego w pełni usatysfakcjonowana

5 / 5 2017-11-11

Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam!

5 / 5 2017-11-05

Szybko, sprawnie i jak zawsze na czas. Polecam.

5 / 5 2017-11-03

Polecam!

5 / 5 2017-10-30

polecam!!!!

5 / 5 2017-10-26

Polecam

5 / 5 2017-10-23

jestem zadowolona

4 / 5 2017-10-23

jestem zadowolona z obsługi i asortymentu

5 / 5 2017-10-06

Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę. Chętnie polecę go moim znajomym.

5 / 5 2017-09-11

Szybko sprawnie i tanio. Polecam

5 / 5 2017-08-31

transakcja bez zarzutu

5 / 5 2017-08-23

Paczka była u mnie na 2 dziń od zamowienia.Tani koszt przesylki a do tego otrzymalam 10zl rabat i kolejn na przyszle zakupy, towar zgodny z opisem a na dodatek dostalam fajny gratis ktory byl mega niespodzianka, a tulipany jak żywe

5 / 5 2017-08-18

100% zadowolenia, zamówię tutaj jeszcze nieraz :) pozdrawiam

5 / 5 2017-07-30

Skutecznie

5 / 5 2017-07-21

Super realizacja

4 / 5 2017-07-20

Wszystko ok poza tym ze dwa styropianowe kogutki mialy polamane grzebienie...

5 / 5 2017-07-12

Wszystko super!!!

4 / 5 2017-07-08

Poza tym że karton był rozklejony, to wszystko było ok

5 / 5 2017-06-30

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-06-18

Szybka,profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-06-16

Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-06-15

Wszystko dobrze

5 / 5 2017-06-08

Profesjonalna obsługa klienta wszystko dobrze zapakowane szybka wysyłka polecam

5 / 5 2017-06-04

Towar wysłany w dniu zamówienia .Pełna satysfakcja z zakupów.

5 / 5 2017-05-23

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-05-22

Profesjonalna obsuga. Szybka przesylka. Polecam

5 / 5 2017-05-08

Polecam

5 / 5 2017-05-03

Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów i profesjonalizmu obsługi

5 / 5 2017-05-02

Wspaniałe materiały do prac .

5 / 5 2017-04-21

Szybko, sprawnie i bez problemów

5 / 5 2017-04-15

Ok......

5 / 5 2017-04-07

To mój kolejny z rzędu zakup w tym sklepie. polecam!!!

5 / 5 2017-04-06

Szybka , profesjonalna obsługa. Wiem, że towar zamówiony będzie dobrej jakości. Polecam ten sklep niezdecydowanym. Warto.

5 / 5 2017-04-01

Profesjonalna obsługa! Polecam Jakość towaru bardzo dobra :)

4 / 5 2017-03-29

Dobre zakupy.

5 / 5 2017-03-27

Bardzo miła obsługa, towar zgodny z opisem, jak dla mnie rewelacyjne ceny ,szybka dostawa. Polecam

Rzetelne opinie o Dekolo.pl

Dekolo.pl

Siedziba
Bielawy

WWW
http://dekolo.pl

Email
[email protected]

Telefon
602-292-254

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie