Kategorie: / Dom / Dla Dzieci / Pozostałe

Dekoprint.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Dekoprint.pl
5 / 5 2019-02-28

Wszystko super. Zamowienia szybko zrealizowane. Wysyłka również. Polecam

5 / 5 2019-02-24

Sprawna i szybka obsługa, polecam.

5 / 5 2019-02-16

Bardzo szybka realizacja zamówienia i przesył przesyłki. Dobra jakość statuetki

5 / 5 2019-02-06

Super

5 / 5 2019-02-05

Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2019-02-01

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-02-01

Udany zakup, zgodny z zamówieniem, błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2019-01-28

Profesjonalne podejście do klienta. Mega szybko wykonany projekt, po akceptacji błyskawiczna realizacja. Jakość wykonania na bardzo wysokim poziomie. (Serce z zegarkiem)

5 / 5 2019-01-28

Polecam w 100%

5 / 5 2019-01-22

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-20

Pełen profesjonalizm, polecam

5 / 5 2019-01-12

Jak najbardziej polecqm ten sklep ponieważ transakcji przebiegła bardzo szybko zapakowane bardzo ładnie wszystko zgodnie z opisem naj naj bardziej jestem na tak

4 / 5 2019-01-04

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-12-29

Polecam

4 / 5 2018-12-10

współpraca ok

5 / 5 2018-12-08

Profesjonalnie i szybko bardzo polecam.

5 / 5 2018-12-04

Super transakcja! Polecam!

5 / 5 2018-12-03

Brak minusów. Jest tak jak powinno być w każdym sklepie internetowym

5 / 5 2018-11-28

Profesjonalna obsługa klienta. Towar zgodny z zamówieniem. Wysyłka bardzo szybka.

5 / 5 2018-11-25

Projekt wykonany szybko i dokładnie. Efekt super. Przesyłka była do odbioru już następnego dnia.

5 / 5 2018-11-23

Bardzo sprawnie, mimo że zamówienie złożone już w okresie przedświątecznym. Dobra jakość wykonania zamówienia.

5 / 5 2018-10-29

Bardzo dobra

5 / 5 2018-10-15

Polecam

5 / 5 2018-10-06

Mega pozytyw ogromny !!!!

5 / 5 2018-10-01

Szybka i konkretna transakcja. Produkt w 100 proc zgodny z zamówieniem. Co głównie plusuje- czas realizacji po 2-3 dniach produkt u mnie :)

5 / 5 2018-09-29

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-09-27

Godne polecenia

5 / 5 2018-09-24

Profesjonalna obsługa. Niespotykana szybkość realizacji i dostawy. Polecam!!!

5 / 5 2018-09-19

Wszystko było OK :)

5 / 5 2018-09-11

Profesjonalne

5 / 5 2018-08-30

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-08-29

Szybkie czas realizacji, zadowalająca jakość, polecam

5 / 5 2018-08-26

POLECAM.

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-30

Transakcja profesjonalna i błyskawiczna. Wazon kryształowy jeszcze okazalszy i piękniejszy niż na zdjęciu! Złoty napis porządny.

4 / 5 2018-07-24

Profesjonalne załatwienie sprawy. Produkt odpowiednio zapakowany. Prezent trafiony i pięknie wykonany. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-21

super:)

5 / 5 2018-07-20

szybka i fachowa obsługa

4 / 5 2018-07-17

bdb i ok

4 / 5 2018-07-11

okokok

5 / 5 2018-07-10

Profesjonalna obsluga, polecam serdzecznie

5 / 5 2018-06-15

Super!

5 / 5 2018-06-07

Sklep jest przyjazny klientowi i posiada masę ciekawych gadzetów

5 / 5 2018-05-23

Gorąco polecam usługi tej firmy!

4 / 5 2018-05-17

Wszystko sprawnie i zgodne z opisem

5 / 5 2018-05-07

Profesjonalna obsługa. Polecam!

4 / 5 2018-04-29

Obsluga i czas oczekiwania perfekcyjna, ale niestety rozczarowałam sie towarem, który zamówiłam. Zdecydowanie rózni się od tego co jest prezentowane na stronie.

4 / 5 2018-04-21

Produkt słabej jakości, grawer słabo widoczny. Produkt nie jest wart tej ceny.

5 / 5 2018-03-28

Rewelacyjna

4 / 5 2018-03-26

Ekspresowa dostawa. Zamówienie zgodne Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.

5 / 5 2018-03-22

Polecam.

4 / 5 2018-03-05

Mega szybka obsługa, odpowiedź na reklamację,jakość opakowania trochę słaba.

5 / 5 2018-03-05

Profesjonalne doradztwo, sprawny kontakt mailowy i szybka wysyłka - towar na 5 z plusem! Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-03-04

Super profesjonalna obsluga expresowo dostalam towar jestem bardzo zadowolona polecam!!!

4 / 5 2018-03-03

Expresowa realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-13

Szybko sprytnie i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-02-11

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-02-10

Swietny sklep. Błyskawiczna realizacja, staly kontakt z klientem, dobrze zapakowana paczka.

5 / 5 2018-02-05

Bardzo dobra

5 / 5 2018-01-30

Bardzo szybka realizacja zamówienia i przesył przesyłki. Dobra jakość statuetki

5 / 5 2018-01-26

Zamówienie zgodne z opisem

5 / 5 2018-01-22

Profesjonalnie,szybko,wysoka jakość i zadowolenie.Polecam.

5 / 5 2018-01-19

super oferta szybka realizacja solenizantka oczarowana

5 / 5 2018-01-19

Sprawna i szybka obsługa, polecam.

5 / 5 2018-01-12

Super polecam.

5 / 5 2018-01-06

Super polecam

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-12-28

Polecam, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

3 / 5 2017-11-17

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-10-20

Ok. Niezbyt dobrze wykonane opakowanie.

5 / 5 2017-10-07

Bardzo szybka dostawa zamówienia wysoka jakość produktu polecam. AAA ++++++

4 / 5 2017-09-29

Polecam

4 / 5 2017-09-22

wszystko ok

5 / 5 2017-09-01

Elegancki prezent, mistrzowskie wykonanie, dobrze zapakowane, błyskawiczna wysyłka!

5 / 5 2017-08-13

Niesamowita obsługa - lepszej w Polsce nie spotkałem. MIło, szybko, można wszystko ustalić! Polecam!

5 / 5 2017-08-13

piękne

4 / 5 2017-08-03

Profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2017-08-03

Bardzo dziękuję i polecam wszystkim. Szybko sprawnie i bez zadnych problemów.

5 / 5 2017-08-01

POLECAM ten sklep, gwarancja dobrych zakupów!

5 / 5 2017-07-30

Super: mega szybko, sprawnie, karafka śliczna

5 / 5 2017-06-27

piękne

5 / 5 2017-06-24

POLECAM!!!!

5 / 5 2017-06-10

Szybko, sprawnie i ładnie. Kontakt doskonały.

5 / 5 2017-05-22

Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej transakcji

5 / 5 2017-05-21

polecam!

5 / 5 2017-05-16

Ogólnie wszystko ok :) bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja i dostawa. Polecam

5 / 5 2017-05-10

polecam

5 / 5 2017-05-05

Serca wyszły ładne, jedynym minusem jest to, że farba nie dochodzi do końca napisów,brak wypełnienia.

3 / 5 2017-04-09

Więcej nie skorzystam :)

5 / 5 2017-04-04

Polecam

Rzetelne opinie o Dekoprint.pl

Dekoprint.pl

Siedziba
Pabianice

WWW
http://dekoprint.pl

Email
[email protected]

Telefon
796111555

Komórka
796111555

Infolinia
796111555

Logowanie