Kategorie: / Dom / Pozostałe

Dekorta.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Dekorta.pl
5 / 5 2019-03-22

Ekspresowa przesyłka, a zakupiony obraz piękny. Polecam

5 / 5 2019-03-12

Na każdym etapie profesjonalizm. Zamówiłam stojak na drewno. Pięknie wykonany produkt. Profesjonalnie zapakowany. Miła obsługa. Bez zastanowienia daję maksa. ;-)

5 / 5 2019-02-17

Szybko, sprawnie, profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-06

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-26

Polecam

5 / 5 2019-01-24

Obraz przyszedł cały nie uszkodzony.

5 / 5 2019-01-08

bez zarzutu

5 / 5 2019-01-07

Profesjonalna obsługa,jestem bardzo zadowolona z dokonanego przeze mnie zakupu biokominka. Szczególna pochwała dla Pani ze sklepu/miła,uprzejma,profesjonalna/-dziękuję!

5 / 5 2019-01-04

Wszystko

5 / 5 2018-12-10

Mega profesjonalizm

5 / 5 2018-12-02

Transakcja zrealizowana błyskawicznie i bezproblemowo. Profesjonalna obsługa. Polecam. Jak najbardziej

5 / 5 2018-12-02

Wszystko ok - szybko i profesjonalnie

4 / 5 2018-11-08

Wszystko zgodne z zamówieniem. Obraz prezentuje się rewelacyjnie. Polecam.

5 / 5 2018-11-03

Szybka realizacja, wzorowo zabezpieczony towar. Obraz bardzo ładny, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

5 / 5 2018-10-28

Wszystko super , bez problemu wymieniono towar . Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

5 / 5 2018-10-22

Szybka realizacja zamówienia. Produkt w 100 % zgodny z opisem do tego pięknie wykonany. Z czystym sumieniem mogę polecić.

5 / 5 2018-10-21

Wszystko OK, poecam,

5 / 5 2018-10-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-14

profesjonalna obsługa super towar

5 / 5 2018-10-07

Obraz cuudny!

5 / 5 2018-10-07

Wszystko w porządku, produkt dobrej jakości. Polecam.

5 / 5 2018-09-28

5 na 5

5 / 5 2018-09-27

Profesjonalna obsługa i z miłą chęcią polecę sklep znajomym.

5 / 5 2018-09-10

Zadowolona jestem

5 / 5 2018-09-07

Super

5 / 5 2018-09-04

Wszystko super i szybko

4 / 5 2018-08-23

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-08-18

Lux super

5 / 5 2018-08-11

polecam w 100%

5 / 5 2018-07-15

Obraz jest MEGA, jestem bardzo zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-07-03

Zamówiłam obraz, który w transporcie uległ uszkodzeniu. Po telefonicznym zgłoszeniu reklamacji otrzymałam następnego dnia nowy. Rewelacyjny zakup. Polecam!!

5 / 5 2018-06-25

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-25

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, obraz dokładnie taki jak w opisie. REWELACJA!!! Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-23

Profesjonalna obsługa Paczka bardzo dobrze zabezpieczona Szybka wysyłka polecam

5 / 5 2018-06-21

Obraz super polecam

5 / 5 2018-06-09

Wysoka jakość, polecam.

5 / 5 2018-06-03

Profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep. Transakcja przebiegła szybko i bez problemu

5 / 5 2018-05-31

Wszystko na wysokim poziomie !!!!!

5 / 5 2018-05-26

Rewelacja

5 / 5 2018-05-11

pelne zadowolenie

5 / 5 2018-04-25

Polecam

5 / 5 2018-04-22

wszystko ok

5 / 5 2018-04-17

Super obraz polecam sklep.

5 / 5 2018-04-03

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, wysoka jakość, polecam

4 / 5 2018-03-06

Transakcja przebiegła pomyślnie. Obraz bardzo ładny,solidnie wykonany. Polecam

5 / 5 2018-02-25

SUPER

5 / 5 2018-02-06

polecam sklep decorta z uwagi na szybkość zamówienia, konkretne informacje i wysoką jakość zamówionego towaru

5 / 5 2018-02-05

Wszystko super i sprawnie polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-20

Polecam każdemu

5 / 5 2018-01-16

Jestem zachwycona obrazem. Polecam sklep dekorta.

5 / 5 2018-01-15

Wszystko super

5 / 5 2017-12-30

Polecam sklep. Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-12-26

Wszystko oceniam na 6!

5 / 5 2017-12-25

Super produkty

5 / 5 2017-12-14

Szybko i bezproblemowo

3 / 5 2017-12-13

Produkt super, realizacja zamówienia bez problemów.

5 / 5 2017-12-04

Wszystko przebiegło bez problemu

5 / 5 2017-11-22

Super

5 / 5 2017-11-14

pięknie wygląda

5 / 5 2017-11-01

Jestem zadowolona z zakupu.Ramki wiszą i prezentują się super.

5 / 5 2017-10-14

Polecam zakupy. Profesjonalna i szybka obsluga.

5 / 5 2017-10-07

Wszystko zgodne z opisem,

5 / 5 2017-10-06

Realizacja ekspresowa. Obraz bardzo efektowny

5 / 5 2017-09-30

Polecam

5 / 5 2017-09-17

Super obsługa polecam

4 / 5 2017-08-18

Ok sumienna firma

5 / 5 2017-08-08

Bardzo miła obsługa. Nie ma problemu z reklamacją. Dziś dzwoniłem w sprawie reklamacji a na drugi dzień otrzymałem już reklamowany produkt. BARDZO POLECAM.

5 / 5 2017-08-08

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-08-06

szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2017-06-30

super transakcja

5 / 5 2017-06-28

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-06-05

Polecam

5 / 5 2017-06-05

Transakcja bardzo szybko zrealizowana. Super godne polecenia.

5 / 5 2017-06-04

Szybka dostawa. P.S. Uchwyt mi się urwał od jednego elementu, ale udało mi się go skleić

5 / 5 2017-05-29

Profesjonalna obsluga ,expresowa realizacja zamowienia,produkt najwyzszej klasy

5 / 5 2017-05-24

Zakup bardzo udany. Transakcja bez zastrzeżeń

4 / 5 2017-05-24

Wszystko super!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-05-16

Polecam w 100%. Wysoka jakość obrazu.

5 / 5 2017-05-12

Całość transakcji rewelacja. Nic do zarzucenia.

4 / 5 2017-04-18

W porządku

5 / 5 2017-04-18

Pełny profesjonalizm. Obraz prezentuje się znakomicie.

5 / 5 2017-04-18

Zamawiam dużo przez Internet, obsługa DEKORTA to mistrzostwo świata! Polecam!

5 / 5 2017-04-14

Profesjonalny zakup pod każdym względem. Jestem zauroczona zakupem. Polecam!

5 / 5 2017-04-14

Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła bez jakikolwiek komplikacji czy opóźnień. Towar solidnie zapakowany, zero kosztów przesyłki po stronie klienta. Serdecznie dziękuję !!!!

5 / 5 2017-04-09

super

5 / 5 2017-04-07

Profesjonalnie, szybko, szczerze polecam.

5 / 5 2017-04-07

Wszystko super

5 / 5 2017-04-06

Wszystko super

5 / 5 2017-03-29

Sklep działa szybko i sprawnie na następny dzień przesyła była już u mnie. Polecam ten sklep

Rzetelne opinie o Dekorta.pl

Dekorta.pl

Siedziba
Koszalin

WWW
http://dekorta.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie