Kategorie: / Dom / Film i Muzyka

Dekoruj.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Dekoruj.pl
5 / 5 2019-03-25

Dobry sklep, wart polecania. Wybór plakatów największy narynku. Zero problemów w trakcie zakupów, realizacji. Obrazki na ścianie wyglądają SUPER

5 / 5 2019-02-08

Super sprzedający bardzo szybka dostawa towar zgodny z opisem polecam

2019-01-22

bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-23

Wszystko super. Szybka i miła obsługa. Polecam !

5 / 5 2018-10-07

Jestem bardzo zadowlona. Szybka i sprawna obsługa oraz dostawa. Towar też w porządku.

5 / 5 2018-09-02

Profesjonalny!!!

5 / 5 2018-08-21

Polecam przede wszystkim ze względu na duży wybór fototapet na wymiar. Strona daje swietne możliwości do tego, aby stworzyć taki projekt fototapety, który będzie dla wnętrza idealny.

5 / 5 2018-08-20

bardzo duży wybór. szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-08

Bardzo miła obsługa i szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-07-21

Szybko i sprawnie.Towar pierwsza klasa. Po porostu profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-03

super!

5 / 5 2018-04-13

super. duży wybór, rozsądne ceny. Jest naprawdę ok.

5 / 5 2018-03-21

Polecam każdemu, niesamowicie szybka, profesjonalna obsługa klienta! Z pewnością jeszcze tu wrócę!

5 / 5 2018-02-01

Szybko i sprawnie.Towar pierwsza klasa. Po porostu pełen profesjonalizm. Pozlecam Wszystkim

5 / 5 2018-01-15

Super! Jestem bardzo zadowolona. Szczególnie profesjonalna obsługa mnie zaskoczyła, mile oczywiście.

5 / 5 2017-12-12

polecam. szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-21

Jestem bardzo zadowolony. Szybko i sprawnie. Pozdrawiam!

5 / 5 2017-10-01

Polecam w 100 %. Wszystko na wysokim poziomiebłyskawicznie załatwione.

5 / 5 2017-08-29

Szybka realizacja zamówienia. A sama tapeta - Suuper. W rzeczywistości po położeniu na ścianie wygląda o niebo lepiej niż na stronie internetowej.

5 / 5 2017-07-25

polecam ten sklep jak najbardziej. Największy wybór tapet, błyskawiczna wysyłka. Porada konsultanta jak kleić fototapetę. Profesjonalna obsługa. Żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-06-19

Polecam z ogromną przyjemnością!!!

5 / 5 2017-05-21

Super towar, dostawa i komunikacja z klientem OK. Czytelna instrukcja montażu. Polecam

5 / 5 2017-04-30

Ogromny wybór w sklepie. Pełen profesjonalizm jeśli chodzi o obsługę. Błyskawiczna przesyłka. POLECAM!

Rzetelne opinie o Dekoruj.pl

Dekoruj.pl

Siedziba
Głosków Bąkówka

WWW
http://www.dekoruj.pl

Email
[email protected]

Telefon
0-22 425 67 28

Komórka
0-602 767 468

Infolinia
-

Logowanie