Kategorie: / Komputery / Pozostałe

Delllow.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o Delllow.com
5 / 5 2019-03-21

Jestem bardzo zadowolony komputer wygląda jak nowy. Ekspresowa przesyłka

5 / 5 2019-02-22

Szybko, sprawnie, bez jakichkolwiek problemów.

5 / 5 2018-12-25

Sklep Delllow został mi polecony przez moich znajomych i potwierdzam doskonałą jakość sprzedawanych komputerów DELL OPTIPLEX 760. Ponadto kontakt z klientem jest rewelacyjny i szybki, przesyłka ekspresowa 48h (10szt komputerów). Z wielką przyjemnością polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-28

Towar zgodny z opisem, w miarę szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, towar bezpiecznie zapakowany. Otrzymałam gratis w postaci pendrive 8GB, bardzo fajna zachęta , na pewno jeszcze skorzystam. Polecam .

5 / 5 2018-09-26

Fenomenalna transakcja. SUPER , SUPER Sprzedawca .Wszystko w jak najlepszym porządku. Expresowa wysyłka. BARDZO , BARDZO POLECAM !!!! Kupując używany komputer DELL Optiplex 745 nie spodziewałam się takiej jakości. To nie chińska podróbka tylko Made in Ireland.

5 / 5 2018-08-24

Ostatnio czytałam o tym sklepie i ciężko znaleźć nowe opinie. Kupiłam na początku Maja Dell 790 w dość dobrej cenie bo niecałe 400zł i muszę przyznać że wszystko jest ok. Polecam dla wachajacych się w tej cenie

5 / 5 2018-08-17

Bardzo szybka realizacja mojego zamówienia,praktycznie zero formalności.

5 / 5 2018-07-24

Bardzo dobry kontakt, szybka przesylka, dobry opis towaru, dobry towar i dobra cena. Polecam !

2 / 5 2018-06-27

Na początku ustaliłem telefonicznie, że zamówienie będzie za pobraniem ponieważ zależy mi na czasie. Późnym popołudniem otrzymałem maila, że jednak trzeba zrobić przelew. Pieniądze zostały przelane. Niestety w sklepie wpłata została zaksięgowane kolejnego dnia, a przedmiot wysłany na drugi dzień (mimo że od dawna był na magazynie). Zamówienie złożyłem w Pn. a produkt kurierem zastanie dostarczony w Pt. Jeśli zależy Ci na czasie to nie polecam.

5 / 5 2018-06-27

Miałem wahania, bo nawet nie wiedziałem o istnieniu tego sklepu w Sosnowcu (mieszkam miasto obok), może dlatego że rzadko kupuje komputery. Obsługa miła wytłumaczyli moje pytanie dotyczące Windows-a. Polecam tego Della Optiplex 780.

5 / 5 2018-06-05

Sprawna obsługa i szybka dostawa. Sprzęt działa super. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-08

Fachowa i miła obsługa, łatwy kontakt z firmą. Paczka zapakowana starannie. Polecam !!!

5 / 5 2017-08-28

Jestem bardzo miło zaskoczona, towar dotarł bardzo szybko i bardzo solidnie opakowany. Realizacja zamówienia przebiegła błyskawicznie i bezproblemowo. Dobry komputer w bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam wszystkim ten sklep, zakupy w nim to czysta przyjemność.

5 / 5 2017-06-24

Jestem zadowolony z zakupu. Kupiłem na firmę jeden komputer HP dc7700 na tz. próbę, bo miałem obawy od razu wsiąść więcej ponieważ mało mają opinii co nie trochę dziwi. Polecam sklep w 100% ja na pewno jeszcze skorzystam z ich usług gdyż muszę wymienić 7szt komputerów.

5 / 5 2017-06-20

Tanio i szybko, polecam ten sklep. Bardzo fajny komputer do pracy z CAD'em.

5 / 5 2017-04-09

Najwyższy standard obsługi, szybka i profesjonalna realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt i pełna informacja o zakupionym komputerze. To rzetelna i pewna firma. Z przyjemnością polecam sklep!

5 / 5 2017-03-31

Szybka i sprawna obsługa, dobry kontakt mailowy i telefoniczny, towar zgodne z oczekiwaniami. Polecam ten sklep, zakupu przebiegły tak jak powinny!

Rzetelne opinie o Delllow.com

Delllow.com

Siedziba
Trzebinia

WWW
http://www.delllow.com

Email
[email protected]

Telefon
32 719 91 31

Komórka
506 906 543

Infolinia
-

Logowanie