Kategorie: / Pozostałe

Deltivo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.70
opinie o Deltivo.pl
2 / 5 2019-03-13

Nie polecam. Zamiast fotela skórzanego, za który zapłaciłem 974 zł dostałem fotel z ekoskóry wartości nieco ponad 500 zł. Po zgłoszeniu reklamacji nie otrzymałem żadnej konkretnej informacji. Sprawę zgłaszam do UOKIK-u

5 / 5 2019-02-15

Jestem zadowolony ze sklepu. Szybko otrzymałem biurko i jest świetny. Polecam

5 / 5 2019-02-03

Zakupiłem meble biurowe do mojej firmy (dosyć spore zamówienie) i byłem bardzo miło zaskoczony kontaktem ze sklepu, że meble będą o tydzień wcześniej. Jestem bardzo zadowolony z deltivo.pl. i ich mebli. Kontakt ze sklepem jak najbardziej był OK.

5 / 5 2019-01-11

Polecam sklep. Trzeba było czekać długo na zakupiony fotel, ale warto było.

5 / 5 2019-01-04

Bardzo długi czas realizacji zamówienia (miało być do 12 dni roboczych, wyszło 17). Kontakt mailowy żaden, po interwencji telefonicznej dopiero coś się dowiedziałem. Jedyny plus, że towar w końcu dotarł (ten co zamówiłem i bez uszkodzeń). No i sklep można pochwalić za profesjonalne zabezpieczenie w transporcie.

5 / 5 2018-11-29

Pełny profesjonalizm. Meble są super. Polecam

2018-09-29

Potwierdzam - porażka. Jedna sprawa, że krzesła dostarczane (wg opisu na stronie) w 5 dni czekałem 2 miesiące. Druga sprawa, to że gdy postraszyłem rezygnacją zamówienia, wysłano mi "na odczep" paczkę z zupełnie innymi krzesłami. Ale najgorsze tak naprawdę, to pełna olewka. W okresie dwóch miesięcy sklep nie odpowiedział na żadnego z moich maili z pytaniami o zamówienie. Chyba najgorszy sklep, z jakim miałem do czynienia w życiu.

5 / 5 2018-09-23

OSTRZEŻENIE DLA WSZYSTKICH KUPUJĄCYCH !!!!!!NIE POLECAM !!!!!!!!!!OFERUJĄ TOWAR KTÓREGO NIE POSIADAJĄ WYSYŁAJĄ INNY PRZEPRASZAJĄ ZA POMYŁKĘ I OBIECUJĄ WYSŁAĆ TEN ZAMÓWIONY CZEKA SIĘ NASTĘPNY TYDZIEŃ PRZESYŁKI NIE MA WIĘC DZWONIĘ PO DWÓCH GODZINACH W KOŃCU KTOŚ ODBIERA TELEFON I INFORMUJE ŻE DOBRZE ŻE SIĘ ODEZWAŁAM BO MIELI SIĘ ZE MNĄ SKONTAKTOWAĆ ( TYDZIEŃ CZEKAŁAM) MOJEGO ZAMÓWIENIA NIE MAJĄ I PYTAJĄ CZY NIE CHCĘ TEGO CO DOSTAŁAM TO SĄ JAKIEŚ KPINY ! KURIER MA ODEBRAĆ TOWAR ZOBACZYMY CIEKAWE CZY ODZYSKAM PIENIĄDZE? -

2018-07-22

zgodnie z zamówieniem, kontakt ze sklepem uważam za normalny.

5 / 5 2018-05-17

Jestem zadowolony z zakupów w sklepie. Paczka z krzesłem dotarła w ustalonym terminie, bez żadnych dodatkowych ekscesów. Polecam sklep oraz krzesło Fan 10T ( świetne krzesło).

2018-03-26

Porażka! Złożyłam zamówienie, wybrałam opcje płatności "za pobraniem",na stronie przedmiotu informacja "czas realizacji od 1 do 7 dni roboczych" dostałam meila z prośbą o potwierdzenie zamówienia (co też uczyniłam) i cisza... Po dwóch dniach coś mnie podkusiło żeby dopytać o konkretniejszy termin, a tu niespodzianka Pan informuje mnie, że przedmiot wycofany ze sprzedaży, szkoda tylko że nikt nie raczył mnie o tym wcześniej poinformować, mogłam tak czekać niczego nie świadoma prawie dwa tygodnie. Nie polecam nikomu tego sklepu! Ja już na pewno nie skorzystam z żadnej ich oferty

2017-09-27

Przestrzegam przed zamawianiem mebli w tym sklepie. Złożyłem zamówienie i wpłaciłem z góry. Czekałem na towar 6 tygodni - cały czas obiecywano mi że już niedługo dostanę towar. Wreszcie zrezygnowałem z zamówienia.

5 / 5 2017-06-23

Postanowiłam napisać komentarz ponieważ podczas zamawiania mebli biurowych (po przeczytaniu opinii o sklepie) mocno zaniepokoiłam się czy wogóle one do mnie dotrą po dokonaniu wpłaty zaliczki. Zdecydowałam że zamówię je za pobraniem. Meble dotarły na czas, są w 100% zgodne z opisem i zamówieniem. Kontakt ze sklepem zarówno mailowy jak i telefoniczny działa bez zarzutu. Kiedy zgłosiłam, że w zamówieniu brakuje jednej paczki z nogami do biurka jeszcze tego samego dnia zostały mi one wysłane, a kolejnego były już u mnie w firmie. Z czytym sumieniem polecam :)

5 / 5 2017-06-02

Wszystko w porządku. Szybka dostawa, więc polecam.

Rzetelne opinie o Deltivo.pl

Deltivo.pl

Siedziba
BIŁORAJ

WWW
http://www.deltivo.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie