Kategorie: / AGD / Biuro / Dom / Zegarki i biżuteria

Demus-zegarki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Demus-zegarki.pl
5 / 5 2019-03-22

OK

5 / 5 2019-03-22

Profesjonalny sklep. Przesyłka dotarła do mnie w ciągu 24 h. Produkt spełnił moje oczekiwania. Konkurencyjne ceny, szybko i solidnie.

5 / 5 2019-03-07

super sklep polecam innym

2019-02-20

Godny zaufania

2019-02-11

wysyłka przyszła na czas, byłam informowana na bieżąco o statusie wysyłki

5 / 5 2019-01-29

Polecam ten sklep. Bardzo dobry kontakt z dostawcą. Fachowa obsługa, łącznie z procesem reklamacyjnym, wynikającym z podania przeze mnie niepełnego adresu dostawy. Zakupiony minutnik TM89-SR zgodny z parametrami, bez usterek i wad. Pozytywnie oceniam i produkt i sklep. Dziękuję.

2019-01-27

Sklep godny polecenia

2019-01-26

pozytywnie

5 / 5 2019-01-15

Polecam każdemu sklep Demus.pl profesjonalnie i solidnie traktujący swoje obowiązki wobec klienta. W ciągu kilku dni otrzymałem bez zbędnej zwłoki zamówioną przesyłkę, którą stanowił zegar ścienny o wyjątkowo delikatnej budowie. Obawy były bezpodstawne, ponieważ w firmie opakowano go tak starannie, ze dotarł na miejsce w stanie nienaruszonym.

2019-01-09

Zamowiłem zegarek Timex Ironman Triathlon 30 Lap Shock T5K195. Po odpakowaniu okazało się że nie działa , wyświetlał tylko stoper i same zera, nie reagował na guziki.

2018-12-22

bardzo dobra prezentacja produktu i opis.

5 / 5 2018-12-21

sklep zrealizowal moje zamowienie dosc szybko z czego jestem zadowolona.

5 / 5 2018-12-04

Transakcja pozytywną. Zegar ścienny ośmiokątny bardzo ładnie wygląda. Taki sam jak w internecie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-11-27

Zamówiony zegar dostarczono szybko.Zegar mnie się podoba.

5 / 5 2018-11-19

OK

5 / 5 2018-11-17

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam!

2018-11-12

Solidny sklep

5 / 5 2018-10-14

REWELACYJNA OBSŁUGA , SZYBKI CZAS REALIZACJI.

5 / 5 2018-09-10

Super sklep.

2018-09-05

Godny polecenia

2018-08-28

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-08-21

solidny sklep, szybka dostawa

5 / 5 2018-08-16

super cena, super towar, super dostawa

2018-08-11

Bez uwag

5 / 5 2018-07-24

POZYTYWNA

5 / 5 2018-07-20

Bardzo dobra prezentacja towarów, profesjonalna obsługa, czas przesyłania produktów zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-01

Towar zgodny z opisem + szybka realizacja = 100% zadowolenie. Serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-06-30

Wszystko od*** perfekcyjnie.Polecam

5 / 5 2018-06-29

wszystko ok - polecam

2018-06-20

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-06-15

Bardzo szybka i bezproblemowa obsługa.

5 / 5 2018-06-14

szybko, profesjonalnie, bez żadnych kłopotów

5 / 5 2018-06-01

super szybka i fachowa dostawa

2018-05-27

Bardzo dobra

5 / 5 2018-05-22

Rewelacyjny sklep. Wspaniała i rzetelna transakcja. Polecam w 100%

2018-05-17

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność

2018-04-21

Godny polecenia

5 / 5 2018-04-20

Poleciłabym ten sklep znajomym jestem zadowolona z dokonanego zakupu.:-)

5 / 5 2018-04-19

ok

5 / 5 2018-04-12

Bardzo szybka realizacja. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.

5 / 5 2018-04-10

polecam

2018-03-30

dobry

5 / 5 2018-03-06

Zamówiłem tak dość drogie i bardzo ładne zegarki Vostok! W związku z tym, zekupowalem dwa zegarki nie było problemu z negocjacja ceny! Dodaje, ze w tym sklepie dostałem najatrakcyjniejsza cenę! Zamówione zegarki otrzymałem po dwóch dniach od zamówienia. Zapakowane oryginalnie i z podbita gwarancja! Bardzo dobry kontakt ze sklepem! Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-03-03

Sklep się spisał rewelacyjnie po dwóch dniach zamówiony zegarek był u mnie. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-24

szybka sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-02-13

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-02-08

Bardzo fajny sklep. Duży wybór zegarków i przystępne ceny. Towar legalny od polskich dystrybutorów. Czas realizacji zamówienia zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-02-02

Przesyłka szybka i dobrze zapakowane.

2018-01-26

Pozytywnaa

5 / 5 2018-01-25

Bardzo polecam ten sklep 10/10 błyskawiczna wysyłka rewelacyjny kontakt, pełna informacja o przesyłce z czystym sumieniem polecam w 100%

5 / 5 2018-01-24

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Łatwość zamówienia, kontakt ze sklepem, dostawa, zamówiony towar- beż zastrzeżeń. Polecam

2018-01-18

Jakość obsługi na najwyższym poziomie, transakcja przebiegała sprawnie.

5 / 5 2018-01-08

Doskonała realizacja zamówienia .Polecam..

5 / 5 2017-12-29

szybko i spranie

2017-12-26

Bardzo sprawna obsługa

5 / 5 2017-12-23

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa.Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-14

szybka dostawa, polecam!

2017-11-30

Intenetowy

5 / 5 2017-11-21

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność, szybko, sprawnie i na temat. Tak trzymać!

5 / 5 2017-11-03

Miło i sympatycznie, szybko i konkretnie. Polecam !

5 / 5 2017-10-29

Bardzo profesjonalny sklep. Kontakt, realizacja przesyłki - wszystko na poziomie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.Polecam

5 / 5 2017-10-24

szybka dostawa mogę polecić

5 / 5 2017-10-23

Profesjonalna i szybka obsługa, polecam

5 / 5 2017-10-08

sklep godny zaufania... szybka, sprawna wysyłka, towar zgodny z opisem (nawet godzina na zegarku ustawiona ;) ), dobrze zabezpieczony na czas transportu... POLECAM

5 / 5 2017-09-30

polecam

5 / 5 2017-09-27

Szybkośc działania i o to chodzi!!!!

5 / 5 2017-09-27

Polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-09-17

Profesjonalna szybka obsluga. Dzieki

5 / 5 2017-09-14

Po moim telefonie (7-8 dni od złożenia zamówienia) otrzymałam informację, że produkt chwilowo niedostępny. gdybym nie zadzwoniłam pewnie bym się nie dowiedziała. Dlatego moja ocena 4 za szybkość realizacji zamówienia.

2017-09-10

Wszystko jak należy

5 / 5 2017-08-29

Polecam ten sklep !!! Bardzo szybka realizacja zamówienia !! Kontakt z klientem wzorcowy !!! Towar zgodny z oczekiwaniami :) ;)

5 / 5 2017-08-22

Szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa.

2017-08-21

Bez problemu.

5 / 5 2017-08-17

ok,polecam

2017-07-28

jesteśmy bardzo zadowoleni!

2017-07-14

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-05

Polecam gorąco

5 / 5 2017-06-20

Z ogromną przyjemnością polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz wszelkich informacji jakie uzyskałam drogą emailową.

5 / 5 2017-06-16

Wszystko przebiegło szybko i bez problemów :-)

5 / 5 2017-06-14

szybki sposób dostawy, rewerlacyjne opakowanie, znakomicie rozwiązany kontakt!

5 / 5 2017-06-14

Towar nie został dostarczony, ale pieniądze wróciły szybko na konto.

2017-05-30

godny zaufania

2017-05-27

W pyte

2017-05-21

Rzetelny sklep

5 / 5 2017-05-09

Pełen profesjonalizm.

2017-05-09

szkoda gadać

5 / 5 2017-05-06

moja opinia jest jak najbardziej pozytywna, szybko i solidnie.

5 / 5 2017-04-28

Wszystko szybko i sprawnie. Wysyłka szybciej, niż przewidywana, cena zegarka również zadowalająca.

2017-03-29

Nie ma się do czego przyczepić. Brawo, tak trxzymać

Rzetelne opinie o Demus-zegarki.pl

Demus-zegarki.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://www.demus-zegarki.pl

Email
[email protected]

Telefon
606490618

Komórka
606490657

Infolinia
17 2507026

Logowanie