Kategorie: / Dom i ogród / Handel

Dendrofarma.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Dendrofarma.pl
5 / 5 2019-03-24

Świetne rośliny ozdobne, polecam każdemu! Roślinki rewelacyjnie pielęgnowane!

5 / 5 2018-11-28

Pełen profesjonalizm w zakresie współpracy z klientem. Piękne rośliny w bardzo atrakcyjnych cenach. Przemiła obsługa, która zawsze chętnie doradzi i pomoże. Jesteśmy zachwyceni współpracą i polecamy Dendrofarmę wszystkim!

5 / 5 2018-11-04

bardzo profesjonalna obsluga i szerogi oryginalny asortyment

2018-03-23

Najwyższej jakości rośliny w świetnych cenach, kompetentna i życzliwa załoga, wiedza poparta wieloletnim doświadczeniem - te czynniki powodują, że zakupy w Dendrofarmie w Boczkach u państwa Agnieszki i Michała są zawsze ogromną przyjemnością, a rośliny, które świetnie przyjmują się w ogrodach, rosną zdrowo i dają radość długie lata.

5 / 5 2018-03-07

Naszą współpracę z Firmą Pana Michała Kałuzińskiego rozpoczętą w roku 2006 można nazwać wzorową. Wszelkie sprawy związane z inwestycjami zawsze były załatwiane szybko i konkretnie a kontakt z Panem Michalem Kałuzińskim jest bardzo miły i rzeczowy. Wszelkie ustalenia z Panem Kałuzińskim są respektowane do zakończenia inwestycji a płatności regulowane w terminie. Firmę "Szkółka Pojemnikowa Roślin Drzewiastych Dendrofarma Michał Kałuziński" serdecznie polecamy jako bardzo solidnego kontrahenta.

2018-02-25

Firma "SZKÓŁKA POJEMNIKOWA OZDOBNYCH ROŚLIN DRZEWIASTYCH DENDROFARMA MICHAŁ KAŁUZIŃSKI" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner.

2017-12-26

Szkółka Pojemnikowa Ozdobnych Roślin Drzewiastych DENDROFARMA Boczki Parcela 14 98-240 Szadek, produkuje wysokiej jakości krzewy i drzewka ozdobne. Chętnie angażuje się w działalność społeczną.Przekazała na rzecz szkoły krzewy ozdobne, które pozwoliły zagospodarować dziedziniec szkolny. Jest to bardzo cenny gest ze strony firmy DENDROFARMA, godny naśladowania. Dyrektor ZSP w Drużbicach składa serdeczne podziękowania.

5 / 5 2017-07-30

Firma prdukująca najwyzszej jakości krzewy i drzewka ozdobne. Parner działający szybko , odpowiedzialnie. Elastyczne podejście do odbiorców.

5 / 5 2017-05-13

Trudno znaleźć drugą szkółkę z takim asortymentem i jakością oferowanego towaru. Do tego bardzo przystępne ceny oraz kompetentna i miła obsługa. Polecam i jeszcze nie raz skorzystam.

Rzetelne opinie o Dendrofarma.pl

Dendrofarma.pl

Siedziba
Szadek

WWW
http://www.dendrofarma.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48501063090

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie