Kategorie: / Odzież i Obuwie

Denley.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.32
opinie o Denley.pl
4 / 5 2019-03-25

Chłopak zamówił kurtkę zimową i 2 bluzy. Paczka dotarła w ekspresowym tempie. Jakościowo ok, chociaż mogli by być trochę więcej %% bawełny, delikatnie się mechacą na rękawach, no ale muszę dodać że ceny niskie , więc ujdzie:) Fajnuw wygladaja, sa cieple. Mimo że zamowil zgodnie z tabelą to bluzy przyszły ciut mniejsze niż miały być. Na pewno tu wrócimy, ale następnym razem zamówimy rozmiar większy.

5 / 5 2019-03-10

Polecam

4 / 5 2019-03-10

Duży asortyment w dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2019-03-09

bezproblemowa obsługa, jakość ok, polecam

5 / 5 2019-02-24

Kolejny rok korzystam z możliwości zakupów w firmie DENLEY - jestem bardzo zadowolona z zakupów, ubrania spełniły moje oczekiwania, ceny zachęcające, realizacja zamówienia bardzo szybka - dziękuję!

4 / 5 2019-02-17

Zamówiłem kurtkę w czwartek przed 12, a dostałem ją o 10 w piątek. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2019-02-13

Super sprawna i szybka wysyłka oraz towar w bardzo dobrej jakości. POLECAM!!!

4 / 5 2019-02-05

Cały proces szybko i profesjonalnie .Pozdrawiam

5 / 5 2019-01-27

Ciuchy super, przesyłka bardzo szybka, za dobra cene naprawdę dobra jakość, jeśli ktoś spodziewa się cudów za taką kwotę to... Może lepiej niech nie kupuje :) ja jestem bardzo zadowolona, polecam szczerze sklep i ciuchy :)

4 / 5 2019-01-20

zamówiłem dwa razy za kazdym razem otrzymałem towar zgodny z zamówieniem dobrze zapakowany i dokładnie to co zamówiłem polecam

1 / 5 2019-01-12

Zamówiłam i zapłaciłam za kurtkę, otrzymałam zupełnie inną (sporo tańszą). Na wymianę tzn przysłanie właściwego, zgodnie z zamówieniem towaru Denley ma do 14 dni!!!! Po odesłaniu kurtki, po przeszło tygodniu otrzymałam wiadomość, że takiego modelu nie mają ;( Po czym okazało się, że na stronie internetowej cały czas jest dostępny wybrany przeze mnie model i rozmiar z zaznaczeniem szybkiej wysyłki! Bardzo zależało mi na czasie i na zakupie kurtki ze względu na wyjazd. Sami oceńcie jak traktowani są klienci przez ten sklep.

2 / 5 2019-01-10

Zamówienie zostało opłacone we wtorek rano, dopiero dzisiaj w piątek zostało wysłane ... Tydzień czekania na paczkę ... NIE POLECAM

5 / 5 2018-12-16

Dobrej jakości ciuchy. Polecam

4 / 5 2018-12-08

Strona działa poprawnie i szybko. Proces złożenia zamówienia przyjazny i prosty, płatności i formy dostawy także. Potwierdzenia i informacje o kolejnych etapach przychodzą szybko i na każdym etapie realizacji zamówienia. Błyskawiczna dostawa do Paczkomatu InPostu, zamówienie złożyłem w nocy z środy na czwartek, w paczkomacie w KRK przesyłka była w piątek po południu. Nie ma się do czego przyczepić, przynajmniej za tym pierwszym razem, no może poza rozmiarówką która moim zdaniem jest nieco błędnie opisana. Kupiłem kurtkę bomberkę XL, w opisie pod nią było napisane że model który ma ją na sobie waży 82kg i ma 182cm wzrostu, więc zastanawiałem się nad XXL ale w końcu zaryzykowałem i kupiłem XL i kurtka leży idealnie pomimo że ważę 93kg i mam 185cm wzrostu. Z racji iż był to mój pierwszy zakup, nie wypowiadam się o trwałości, co do pierwszych wrażeń co do estetyki produktu i jego odszycia, nie mam żadnych zastrzeżeń, byłam nawet zaskoczony jakością za tą cenę. Polecam sklep. Dodam kolejną opinię po następnym zakupie.

4 / 5 2018-12-04

Wszystko ok - jestem zadowolona.

4 / 5 2018-12-03

Sklep jak najbardziej w porządku, nie mam zastrzeżeń. Można polecić.

3 / 5 2018-11-27

Bluza po pierwszym zalozeniu zaczela sie mechacic...80%bawelny podobno...

2 / 5 2018-11-01

Zamówienie zostało opłacone we wtorek rano, dopiero dzisiaj w piątek zostało wysłane ... Tydzień czekania na paczkę ... NIE POLECAM

5 / 5 2018-10-23

Polecam

5 / 5 2018-10-18

super polecam

3 / 5 2018-09-25

Kurtka i bluza ok, ale przez błąd na stronie sklepu okazało się po 2 dniach od złożenia zamówienia, że kolor butów jest niedostępny mimo iż później dalej był widoczny na stronie. Kiedy buty przyszły po tyg, rozmiar okazał się za mały, a buty miały tak nieznośny zapach plastiku, że nie dało się wytrzymać...

5 / 5 2018-09-23

Super udane zakupy!

4 / 5 2018-09-22

Dobre jakościowo, jestem zadowolona;)

5 / 5 2018-09-14

denley

5 / 5 2018-09-06

Polecam! Jestem zadowolona z zakupu kurtki, sprawdziła się w chłodniejsze dni. Dobra jakość, szybki czas realizacji zamówienia. 10/10

5 / 5 2018-08-28

dwa razy składałem zamówienie i za każdym razem było wszystko jak należy dobrze zapakowane szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem materiał z którego wykonane są produkty dobrej jakości oraz oszczędność kasy względem tego samego kupionego w sklepie nie mam się w ogóle do czego przyczepić na pewno będę korzystał z usług Denley polecam firma spoko pozdrawiam

4 / 5 2018-08-22

sprawnie i szybko

5 / 5 2018-08-22

Bardzo dobra

4 / 5 2018-08-19

Ogólnie czas przyjęcia i wykonania zamówienia bez zarzutów, ALE.. kupiłam chłopakowi kurtkę w połowie listopada, poprzeszywana nitkami, łaty na łokciach, bardzo ładna i znowu: ALE.. nitki zaczęły wyłazić już po kilku razach założenia, suwak co rusz robił czerwony i bolący plac na szyi, zrobiła się OGROMNA dziura pod pachą. Pytanie: czemu? nie rąbie w niej drewna tylko chodzi do pracy jak normalny człowiek.. po trzech miesiącach kurtka wygląda jak strzęp. Nie poleciłabym sklepu i nie dokonam w nim więcej żadnego zakupu. Kurtka na 3 miesiące.. BEZ SENSU. Pieniądze w błoto. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-18

Polecam

5 / 5 2018-08-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia, ubrania identyczne jak na zdjęciach i dobre jakościowo

5 / 5 2018-07-14

Wszystko załatwione w krótkim czasie, produkty zgodne z opisem, polecam!

5 / 5 2018-06-23

Super! Jestem bardzo zadowolona, przesyłka szybka, produkty identyczne jak na stronie! Polecam :)

4 / 5 2018-06-23

Sam sklep naprawdę ok. Szybka wysyłka bez zbędnego nabijania kasy czyli koszt normalny. Natomiast towar hmmm kupiłem raptem trzy koszulki kolor super wzornictwo również mi sie podobało niestety czar prysł po jednym ostrożnym praniu. Pranie w 30 stopniach dla bawełny to naprawdę delikatne pranie a kolory niestety jak po 10 praniach minimum totalnie wyblakły. Koszulki kupuję najczęściej w dwóch ulubionych sieciówkach i taka sytuacja nigdy nie miała miejsca. Chciałem kupić jeszcze płaszcz ale teraz bardzo poważnie się zastanawiam.

5 / 5 2018-06-14

Błyskawiczna dostawa, towar w 100% zgodny z opisem . Polecam

5 / 5 2018-06-08

Solidny i Rzetelny Sklep.Polecam

5 / 5 2018-06-03

Pierwszy raz robiłam zakupy u Państwa zamówienie przyszło zgodnie z opisem tylko mały minusik bluza na M przyszła jak na L ale to nic nie szkodzi ja skorzystałam z bluzy mąż zadowolony mimo że nie popieram zakupów pprzez internet bo tak naprawdę na każdej stronie w internecie można kupić kota w worku. Myślę że niedługo znów złoze zamowionko bo wyszukałam następne perełki. Pozdrawiam

4 / 5 2018-05-28

kurtka cenowo dobra rozmiarowka dobra

1 / 5 2018-05-26

Chłopak zamówił kurtkę zimową i 2 bluzy. Paczka dotarła w ekspresowym tempie. Jakościowo ok, chociaż mogli by być trochę więcej %% bawełny, delikatnie się mechacą na rękawach, no ale muszę dodać że ceny niskie , więc ujdzie:) Fajnuw wygladaja, sa cieple. Mimo że zamowil zgodnie z tabelą to bluzy przyszły ciut mniejsze niż miały być. Na pewno tu wrócimy, ale następnym razem zamówimy rozmiar większy.

2018-05-06

chcę wymienić spodnie bo rozmiar jest chyba chiński i nie mogę!!! bo ich system nie rozpoznaje mojego maila!!! na który przysłali już kilka info

5 / 5 2018-05-01

Ubrania świetne, zgodne z opisem, a i jakość bardzo dobra. Polecam

5 / 5 2018-04-23

tylko pozytyw!!!!

4 / 5 2018-04-04

super sklep

3 / 5 2018-03-27

Witam a oto moja opinia tragedia zamówiłem 3 koszulki xl przyszły zgodnie z rozmiarem potem otwieram trzy paczki w których były 3 bluzy xl i co jedna bluza to M a pisze xl w dodatku jakieś nici wystają druga bluza to L a pisze xl i jakaś plama na ściągaczu i w końcu trzecia bluza była zgodna z rozmiarem . Jeżeli czyta ktoś ten komentarz z tego sklepu to piszę chcę swoje bluzy zgodnie z rozmiarem za to wam zapłaciłem.

5 / 5 2018-03-25

Bardzo szybko, profesjonalnie, towar w dobrej jakości

5 / 5 2018-03-21

Opinia jak najbardziej pozytywna, kolejne zakupy w tym sklepie i kolejny raz nie zawiodłem się w żadnym względzie. Polecam.

5 / 5 2018-03-17

duży wybór towaru , przystępne ceny

4 / 5 2018-03-16

Super

4 / 5 2018-03-12

super sklep szybka dostawa zamowienia

5 / 5 2018-02-24

Jak narazie ok pierwsze zakupy udane wszystko jak trzeba

5 / 5 2018-02-16

Błyskawiczna wysyłka towar OK Polecam

5 / 5 2018-02-15

Pełen profesjonalizm. Polecam!

5 / 5 2018-01-28

Bardzo super sklep Polecam

4 / 5 2018-01-27

Wszystko Pięknie

5 / 5 2018-01-24

Kolejny raz sklep nie zawiódł moich oczekiwań. Wszystko na PLUS.

4 / 5 2018-01-24

Jakość ubrań odpowiednia do ceny. Szału nie ma, ale też nie jest tragicznie. Jak ktoś chce ubrania bardzo dobrej jakości to musi niestety zapłacić więcej. Należy brać poprawkę na rozmiary gdyż są zaniżone. Rozmiar XXL to tak naprawdę XL lub mniej..

5 / 5 2018-01-24

Po raz kolejny nie zawiodłem się. Przy wiekszym zamówieniu wysylka gratis . Duży wybór, rzeczy zgodne z opisem.wszystko jak sie należy!

4 / 5 2018-01-04

średnia rozmiarówka bardzo zaniżona XXL to jak L

4 / 5 2017-12-27

Nie rozumiem narzekających. Kupiłem kilka produktów w tym sklepie i zaskoczony jestem stosunkiem ceny do jakości. Zaskoczony pozytywnie. Nie wiem czego oczekują malkontenci za takie pieniądze. W sieciówkach za podobny towar zapłacą nieraz trzy razy więcej żeby mieć znaną metkę. Czas wysyłki też uważam za bardzo przyzwoity. Zastrzeżenie mam jedynie do rzetelności podanych wymiarów odzieży (bywają różnice), natomiast kurtki i płaszcze powinny być mierzone pod pachami także wewnątrz. Staranniej też pakowałbym towar, rzeczy przychodzą nieraz niemiłosiernie pomięte. Generalnie jednak duży plus. Polecam.

4 / 5 2017-12-20

Nie polecam zakupów w tym sklepie Dziś dostałem przesyłkę 2 bluzy ,jedna z plamami na przodzie a druga z dziurą na rękawie ,pech to raczej nie był !!! Po rozmowie z konsultantką mogę dokonac zwrotu ,darmowej przesylki wiec zobaczymy czy pójdzie to sprawnie .Zaznaczam ,że to moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na dzień dobry wtopa na całego.Myślę ,że nie będę już tu robił zakupów, bo nie mam czasu na jakieś reklamacje i stanie w kolejkach na poczcie .Pozdrawiam Marek Dudek z Tychów

5 / 5 2017-12-11

Jakość zakupionych ubrań idealna. Transakcja przebiegła ekspresowo tak samo jak przesyłka.

4 / 5 2017-12-07

Wszystko ok!

5 / 5 2017-12-04

Super Sklep polecam każdemu

5 / 5 2017-11-28

super obsługa i towar wysokiej jakości

5 / 5 2017-10-27

Wszystko ok jakość rzeczy dobra za niską cenę jedyny minus to to że sklep dla stałych klientów nie ma żadnych rabatów bo te kupony które dają po każdym zakupie to kpina z klienta

4 / 5 2017-10-26

Dobra i fachowa obsługa.

4 / 5 2017-10-11

Szybka realizacja i towar zgodny z opisem - więc pozytyw.

5 / 5 2017-09-19

plaszcz zimowy meski zgodny z opisem. bardzo ladny i bardzo cieply, polecam

4 / 5 2017-08-31

wszystko zgodnie z zamówieniem. polecam serdecznie

5 / 5 2017-08-15

Wszystkim kupujacym z całego serca polecam sklep Denley. Szybka wysyłka towar zgodny ze zdjeciem oraz opisem.! Polecam.!

5 / 5 2017-08-14

doskonale

2017-07-30

Zdecydowanie odradzam zakupy (chyba, że ktoś lubi płacić za coś, czego nie dostaje). Gwarancja dostawy 48 godzin +/- 2 dni. W tej chwili mija ponad tydzień, a paczki nadal nie ma. Przesyłka została wysłana do innego miasta, następnie wróciła do docelowego, jednak pod inny adres. Sprzedawca wini dostawcę (pocztę), jednak nie stara się sprawy wyjaśnić i sugeruje, żeby to klient wydzwaniał na infolinię i sam sprawę załatwiał. W związku z tym, że winna jest tylko i wyłącznie poczta- sprzedawca nie zna słowa "przepraszam" i nie poczuwa się do jakiejkolwiek odpowiedzialności. Po 10 (DZIESIĘCIU) rozmowach telefonicznych łaskawie napisano maila do dostawcy. Póki co wiadomość pozostaje bez odpowiedzi, a ze strony sprzedawcy nikt nie kwapi się, aby ponaglić pocztę. Przyczyna- podobno poczta odpisuje jak może, ale nie ma możliwości przypomnienia bo poczta nie używa telefonów (czyli zmiana frontu- wcześniej mówiono, że sprawę można załatwić tylko telefonicznie i tylko na infolinii poczty). Dodatkowo sprzedawca obiecuje kontakt telefoniczny i ani razu się nie odzywa. Przy okazji pracownicy na infolinii mają problem z językiem polskim- jakaś dziwna "wada wymowa", ale gdy po raz enty się słyszy "proszę panią", to też świadczy o poziomie rozmówcy. Podsumowując- dostali kasę, paczkę wysłali gdzieś w kosmos, w rozmowach telefonicznych zbywają klienta, i w żaden sposób nie starają się przyspieszyć sprawy --> w tej chwili uważam, że mnie oszukano i okradziono.

5 / 5 2017-07-22

POLECAM ŚWIETNE PRODUKTY!!!

4 / 5 2017-07-10

dobra

4 / 5 2017-07-10

Witam! Towar identyczny jak na zdjęciach. Dobrze zapakowany. Szybka realizacja zamówienia - zamawiałam w sobotę , dziś paczka jest już u mnie. Jedyny minus to taki, że na zamówionej bluzie był chyba zaschnięty klej? Ale dało się go zdrapać na szczęście. ;) Polecam

5 / 5 2017-07-05

Pomimo wcześniej przeczytanych opinii zaryzykowałam i złożyłam zamówienie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wszystko zgodne z opisem i zdjęciem. Bardzo fajne bluzy w niskich cenach. Szybka dostawa, super kontakt ze sprzedawcą. Kolejne zamówienie już złożone. Polecam

4 / 5 2017-06-16

Super sklep fajne promocję.Kupuje kolejny raz .

1 / 5 2017-06-16

Nie polecam zakupów w tym sklepie Dziś dostałem przesyłkę 2 bluzy ,jedna z plamami na przodzie a druga z dziurą na rękawie ,pech to raczej nie był !!! Po rozmowie z konsultantką mogę dokonac zwrotu ,darmowej przesylki wiec zobaczymy czy pójdzie to sprawnie .Zaznaczam ,że to moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na dzień dobry wtopa na całego.Myślę ,że nie będę już tu robił zakupów, bo nie mam czasu na jakieś reklamacje i stanie w kolejkach na poczcie .Pozdrawiam Marek Dudek z Tychów

4 / 5 2017-05-28

Polecam sklep. Genialne ubrania w super cenie, obsługa równiez na świetnym poziomie

5 / 5 2017-05-26

Szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2017-05-14

Bardzo dobry sklep, atrakcyjny towar i obsługa bez zarzutu. Polecam

5 / 5 2017-04-24

Polecam poprostu warto tu kupować

5 / 5 2017-04-19

same plusy. dlatego kupuję ty już kolejny i na pewno nie ostatni raz. dziękuję i pozdrawiam.

4 / 5 2017-04-15

Ciuchy wyglądają super i przykro mi ale sposób szycia jest tak straszny, że wszędzie fruwają nitki... Chyba odeślę ubrania bo boję się że będą zaraz totalnie do śmieci:(

5 / 5 2017-04-12

Wygodne zakupy z pewnością wrócę tutaj ponownie

1 / 5 2017-04-10

Zdecydowanie odradzam zakupy (chyba, że ktoś lubi płacić za coś, czego nie dostaje). Gwarancja dostawy 48 godzin +/- 2 dni. W tej chwili mija ponad tydzień, a paczki nadal nie ma. Przesyłka została wysłana do innego miasta, następnie wróciła do docelowego, jednak pod inny adres. Sprzedawca wini dostawcę (pocztę), jednak nie stara się sprawy wyjaśnić i sugeruje, żeby to klient wydzwaniał na infolinię i sam sprawę załatwiał. W związku z tym, że winna jest tylko i wyłącznie poczta- sprzedawca nie zna słowa "przepraszam" i nie poczuwa się do jakiejkolwiek odpowiedzialności. Po 10 (DZIESIĘCIU) rozmowach telefonicznych łaskawie napisano maila do dostawcy. Póki co wiadomość pozostaje bez odpowiedzi, a ze strony sprzedawcy nikt nie kwapi się, aby ponaglić pocztę. Przyczyna- podobno poczta odpisuje jak może, ale nie ma możliwości przypomnienia bo poczta nie używa telefonów (czyli zmiana frontu- wcześniej mówiono, że sprawę można załatwić tylko telefonicznie i tylko na infolinii poczty). Dodatkowo sprzedawca obiecuje kontakt telefoniczny i ani razu się nie odzywa. Przy okazji pracownicy na infolinii mają problem z językiem polskim- jakaś dziwna "wada wymowa", ale gdy po raz enty się słyszy "proszę panią", to też świadczy o poziomie rozmówcy. Podsumowując- dostali kasę, paczkę wysłali gdzieś w kosmos, w rozmowach telefonicznych zbywają klienta, i w żaden sposób nie starają się przyspieszyć sprawy --> w tej chwili uważam, że mnie oszukano i okradziono.

4 / 5 2017-04-06

Szybko, rzetelnie, konkretnie. Oby więcej takich sklepów. Polecam!!!

5 / 5 2017-04-04

Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Bluzy, które kupiłem są wykonane z dobrego jakościowo materiału jak za takie pieniądze. Towar został dostarczony bardzo szybko.

5 / 5 2017-03-28

Jakość do ceny bardzo dobra .Ponownie zamierzam zrobić zakupy.

Rzetelne opinie o Denley.pl

Denley.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://www.denley.pl

Email
[email protected]

Telefon
68 888 03 33

Komórka
688880333

Infolinia
688880333

Logowanie