Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Dermastore.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Dermastore.pl
2019-02-25

Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!

2019-01-23

Sklep oceniam bardzo dobrze. Ale: zamawiam kosmetyki w kilku różnych aptekach internetowych. Ponownie wybrałam Dermastore ze względu na dużą ilość gratisowych próbek. Tym razem nie dostałam ani jednej próbki.

5 / 5 2018-10-16

zaskakująca szybkość obsługi

5 / 5 2018-09-30

jestem bardzo zadowolona, na pewno jeszcze skorzystam, polecam

5 / 5 2018-09-14

to juz kolejne moje zamowienie i kolejny raz serdecznie polecam ten sklep, jak zwykle duzo gratisów, bardzo szybko i bardzo sprawnie!!

5 / 5 2018-06-03

Zrobiłam zakupy w dermastore już dwukrotnie i jestem bardzo zadowolona z produktów i obsługi! Będę stałym klientem.

5 / 5 2018-03-23

Bardzo dobra i szybka obsługa. Całkowite zadowolenie. Bardzo miła pani przyjmująca zamówienie.

2017-12-13

Ekspresowa wysylka, dobra cena.Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-10-08

Fachowa obsługa, szybka realizacja, dobry kontakt

5 / 5 2017-08-29

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem, bardzo starannie zapakowany.

5 / 5 2017-08-27

Wszystko bez zastrzeżeń, sklep godny polecenia. Produkty dobrze zapakowane wraz z dołączonym prezentem. Polecam!

5 / 5 2017-08-14

dla moich potrzeb sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony, działa szybki i sprawnie. Ceny atrakcyjne, a termin wysyłki wyjątkowo krótki.

5 / 5 2017-07-13

Szybko i profesjonalnie.Polecam.

5 / 5 2017-05-08

Transakcja bez zarzutu, polecam.

5 / 5 2017-03-29

Takie zakupy to czysta przyjemność!!!Wszystko na 5+!!!Błyskawiczna przesyłka,jakość produktów jak i zapakowanie rewelacja a obsługa pełen profesjonalizm!!!Gorąco Polecam!!Napewno będę robić tutaj zakupy!SUPER!!!!

Rzetelne opinie o Dermastore.pl

Dermastore.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.dermastore.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
508 46 43 44

Infolinia
-

Logowanie