Kategorie: / Biuro / Dom / Dla Dzieci

Designestore.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Designestore.pl
5 / 5 2019-03-21

Szybko i profesjonalnie :)

2019-02-27

Sklep rewelacja,moge go polecić wszystkim,świetne orginalne produkty godne polecenia!

5 / 5 2018-08-29

PEŁNY PROFESJONALIZM! SPRAWNIE SZYBKO I NA CZAS ! GORĄCO POLECAM!

5 / 5 2018-07-27

super sklep, super towary, expresowa przesyłka, polecam gorąco!

2018-06-17

Blyskawiczna realizacja zamowienia, dobrze zapakowany towar. Co do towaru - produkty Fred & Friends - bardzo fajne i dobrze wykonane (kupilem lodowe kieliszki, foremki do lodu i solniczke), moim zdaniem warte swojej ceny.

5 / 5 2018-06-14

Wszystko w jak najlepszym porządku. Sprawnie i szybko. Co tu więcej pisać, polecam i tyle ;)

5 / 5 2018-05-05

projekt i realizacja błyskawiczna.Jestem bardzo zadowolona z zakupu.dziekuje

5 / 5 2018-05-02

Rewelacyjny szybki kontakt, przesyłka błyskawiczna - gadżet super!

2018-04-27

W 100% zgodne z zamówieniem

5 / 5 2018-04-04

Serdecznie polecam! Mega szybka wysyłka mimo gorącego okresu przedświatecznego, na stronie aktualne informacje o dostępności produktów, wszystko przebiegło idealnie

5 / 5 2018-01-24

Pełen profesjonalizm na każdym kroku!!!

2017-11-28

Absolutnie godne polecenia. Produkty idealne, przesyłka w ekspresowym tempie. Już dziś będę ich używać :)

5 / 5 2017-09-19

Sklep godny zaufania.Szybka i sprawna dostawa oraz towar godny z zamówieniem.Wszystkim polecam ten sklep.Pozdrowienia

5 / 5 2017-09-18

Bardzo przyjemny sklep, czytelny i rzetelny mailing odnośnie aktualnego statusu przesyłki, szybka wysyłka. Zakupiony przeze mnie stempel do tostów solidny i wykonany z dbałością o szczegóły.

5 / 5 2017-05-31

Solidny sklep, duży wybór, łatwość zamawiania i błyskawiczna przesyłka! Polecam!

Rzetelne opinie o Designestore.pl

Designestore.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.designestore.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie