Kategorie: / Pozostałe

Designforhome.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.56
opinie o Designforhome.pl
2019-01-03

Niestety przysyłają uszkodzone szkło i proszą o spisanie protokołu w obecności kuriera, jako podstawę uznania reklamacji. Sprawa zgłoszona do UOKIK

2 / 5 2018-12-12

Nie polecam. Złożone i opłacone już zamówienie anulowałam tego samego dnia. Sklep potwierdził anulowanie zamówienia i prosił o dane bankowe do zwrotu kosztów. Minęły już ponad 2 miesiące a zwrotu na konto wciąz nie ma. Również moje maile pozostają bez odpowiedzi. Wstyd że sklep pozwala na taką ignorancję w stosunku do klienta.

5 / 5 2018-12-03

Z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Zamówienie zostało zrealizowane w ekspresowym tempie - następnego dnia od zakupu towar był już u nas w firmie. Polecamy i z pewnością skorzystamy jeszcze z oferty Design For Home.

5 / 5 2018-11-10

Dobra oferta, produkt został dostarczony w 1 dzień! Sprawny i profesjonalny kontakt, bardzo polecam!

2018-09-09

Nierzetelny sprzedawca. Towar zamówiony 3 tygodnie temu. Od tego czasu brak informacji. Na maila brak odpowiedzi. Telefonu nikt tam nie odbiera. Po wielu próbach udało się w końcu skontaktować z pracownikiem sklepu. Stwierdził, przecież transakcja została anulowana z powodu braku towaru i mail z informacją był wysłany, pewnie trafił do skrzynki SPAM. Sprawdziłem, brak historii przelewów . Płatność nastąpiła poprzez Dotpay, zadzwoniłem do Dotpay’a z zapytaniem czy aby na pewno transakcja została anulowana. Tam otrzymałem informację, że właśnie przed chwilą trafiła taka dyspozycja ze sklepu Designforhome.pl czyli grubo po 3 tygodniach jakieś kilka godzin po moim telefonie do sklepu anulowali. Czyli zwodzą klienta. Pierwszy i ostatni raz zrobiłem zakupy. Na szczęście był to kontrolny zakup na kwotę około 50 zł. Nigdy już nie kupię w tym sklepie.Żal, że tacy ludzie biorą się za handel.

1 / 5 2018-08-10

Negatywna. Kupiłem produkt który oferowano, ale nie było go fizycznie. To brak szacunku do klienta.

2018-07-23

Uwaga! Sklep nie zasługuje na dobrą opinie. Nie mam ani produktu który zamówiłam ani pieniędzy. Po przekazaniu firmie dowodu wpłaty na ich konto twierdzą że nie mają moich pieniędzy. Kiedy zaczęłam się domagać zwrotu to kontakt się urwał. Proszę nie zaglądać na ich stronę. Często kupuję przez Internet i nie spotkałam się z takim podejściem do klienta!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-07-22

To moje pierwsze zakupy. Kupiłem 3 rzeczy marki Zone Denmark z dostawą w 24h. Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesyłka dobrze zapakowana, dostarczona bardzo szybko, a same rzeczy piękne i w idealnym stanie.

5 / 5 2018-07-15

Bardzo pozytywnie oceniam swoje zakupy w sklepie Design For Home. Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjna oferta i profesjonalne doradztwo. Po otrzymaniu paczki znalazłem jeszcze w środku miły upominek, co nie zdarzyło mi się jeszcze robiąc zakupy w sieci. Z pewnością mogę polecić sklep.

2018-06-10

Wyglad produktu niezgodny zopisemOpisy produktów nie zgadzają się z rzeczywistym wygladem

5 / 5 2018-04-05

Kontakt mejlowy z obsługą bez zarzutu: szybki, rzeczowy. Mimo, że nie było w ofercie zamówionych produktów bez problemu zwrócono wpłaconą dnia, w którym o to poprosiłem. Polecam.

2018-03-26

Oferują towary, których nie posiadają. Próba zakupu, to przynajmniej dla mnie, STRATA CZASU. Proponują oczekiwanie 20-50 dni do czasu, gdy się wypowiedzą, czy będą mieli towar.

2018-02-20

Witam! Jestem zobowiązana dodać sprostowanie do wystawionej opinii z dnia 27 czerwiec 2015 roku. Sklep zwrócił mi pieniądze za nieudaną transakcję 6 sierpnia.

3 / 5 2017-09-26

Zamówienie złożone w czwartek 26.07.2012 o godzinie 14.54 i od razu opłacone przelewem tradycyjnym (sklep twierdzi, że dopiero we wtorek 31.07 dostał pieniądze). Wysłane w czwartek 2 sierpnia ! Opłacona przesyłka kurierska. Sklep nie informował o dłuższym niż podany na stronie (do 3 dni) terminie realizacji. W opryskliwy i chamski sposób odpisuje na maile. Jak traktują klientów wystarczy zacytować pracownika (właściciela?) sklepu "mamy setki zadowolonych klientów, którzy nie składają zamówień o wartości 29,90 zł :-) (...) oczywiście nie zapraszam ponownie na nasze strony, bo szkoda mi czasu na podobną korespondencję :)". Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie. Każdego Klienta powinno się traktować z szacunkiem i maksymą "Klient nasz Pan" i informować o opóźnieniach w wysyłce i statusie przesyłek.

1 / 5 2017-05-17

Negatyw. Uwaga -sklep wystawia na sprzedaż towar, który już nie jest produkowany przez producenta ! Musiałam zmienić zamówienie co oczywiście opóźniło jego realizację. Nowy towar otrzymałam wybrakowany (!) - sklep otrzymał zdjęcia ale nadal wmawiał, że to I jakość. Wg przysłanego formularza zwrotu miałam 30 dni na odesłanie towaru. Odesłałam, sklep nie przyjął przesyłki, twierdząc,że mam na zwrot 10 dni, a nie 30, jak sami napisali ! Teraz mam wybrakowany towar do którego już dopłaciłam prawie 50 zł - koszty zwrotu i nieprzyjęcia towaru przez sklep.

Rzetelne opinie o Designforhome.pl

Designforhome.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.designforhome.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie