Kategorie: / Odzież i Obuwie

Desportivo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o Desportivo.pl
5 / 5 2019-03-21

Polecam

5 / 5 2019-03-14

Polecam!!!

5 / 5 2019-03-13

Szybko i prawidłowo

4 / 5 2019-03-06

Wszystko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2019-03-03

szybko sprawnie bez zastrzeżeń

5 / 5 2019-03-03

Profesjonalna obsługa towar zgodny z opisem bardzo polecam sklep

5 / 5 2019-02-26

Ok! Jest spoko!!

5 / 5 2019-02-25

Super

5 / 5 2019-02-17

Wszystko super,jestem zadowolona

5 / 5 2019-02-16

Realizacja zamówienia szybka gorzej z firmom kurierską nie dotrzymuje godzin dostawy produktu

4 / 5 2019-02-06

Sprawna i bezproblemowa przesyłka i dostawa.

5 / 5 2019-01-28

Polecam

5 / 5 2019-01-28

polecam

5 / 5 2019-01-24

Dresy przyszły w idealnym stanie. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam.

5 / 5 2019-01-17

Spoko

5 / 5 2019-01-17

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2019-01-16

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-14

polecam warto wracam ponownie do tego sklepu

5 / 5 2019-01-13

Bajlando

5 / 5 2019-01-10

Wszystko w porządku, serdecznie polecam

5 / 5 2019-01-06

wszystko ok

5 / 5 2019-01-03

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-01-01

Najlepszy e-sklep z jakim miałem kontakt. Polecam każdemu .

5 / 5 2018-12-20

Oceniam na 5

5 / 5 2018-12-09

przesyłka przychodzi bardzo szybko, paczka jest ładnie dostarczona, bardzo przyjemny kontakt ze sklepem i obsługą

5 / 5 2018-12-06

Polecam

5 / 5 2018-12-03

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-11-27

Super transakcja

5 / 5 2018-11-26

Supr obsługa.Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.Polecam.

5 / 5 2018-11-25

Wszystko odbyło się profesjonalnie

5 / 5 2018-11-09

Polecam w 100% :)

5 / 5 2018-11-03

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie ;)

5 / 5 2018-10-29

Transakcja Ok

5 / 5 2018-10-28

Polecam !

5 / 5 2018-10-26

Wszystko bezproblemowo, z wymianą towaru również nie było problemu

5 / 5 2018-10-26

Towar po 2 dniach u mnie, oryginalny, wszystko okej polecam

5 / 5 2018-10-20

Polecam

5 / 5 2018-10-15

Profesjonalna obsługa szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2018-10-08

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-10-06

polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-05

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-29

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-24

Super. Polecam

5 / 5 2018-09-18

Super kurtka syn zadowolony.

5 / 5 2018-09-18

Okokokokk

5 / 5 2018-09-17

Wszystko ok

3 / 5 2018-09-14

Byłoby fajnie gdyby nie troszkę za długi czas oczekiwania

5 / 5 2018-09-04

Wszystko ok :)

5 / 5 2018-09-02

Transakcja zakupu przebiegla sprawnie,nie mam zadnych zastrzezen!Towar jest zgodny z opisem! Jestem zadowolona z zakupu!

5 / 5 2018-08-28

Pełen profesjonalizm, polecam.

5 / 5 2018-08-25

Polecam

5 / 5 2018-08-23

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-15

Wszystko super. Polecam

4 / 5 2018-07-27

Polecam

4 / 5 2018-07-26

Przesylka przyszla w ciagu 2dni. Z zamowienia jestem bardzo zadowolona..Polecam.

5 / 5 2018-07-22

Polecam

3 / 5 2018-07-17

Dobre zakupy

5 / 5 2018-07-16

Polecam

5 / 5 2018-07-15

Jestem zadowolony z przebiegu transakcji jak i z otrzymanego zakupu. Polecam

5 / 5 2018-07-11

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-07-05

na5plus

5 / 5 2018-06-29

Wszystko bezproblemowoo, polecam.

5 / 5 2018-06-21

Duży profesjonalizm

5 / 5 2018-06-10

Polecam.Bardzo szybka obsługa

5 / 5 2018-05-30

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-24

Polecam

5 / 5 2018-05-17

miła i wygodna strona, polecam z calego serca

3 / 5 2018-05-08

XDDDDD

5 / 5 2018-05-06

Profesjonal obsługa

3 / 5 2018-05-05

Kupiłbym po raz 2 jestem zafowolona

4 / 5 2018-04-29

Udane zakupy, jednak wysyłka nie odbyła się w ciagu 24h

4 / 5 2018-04-18

Super obsługa

5 / 5 2018-04-08

Polecam

5 / 5 2018-04-03

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-29

Pełen profesjonalizm ! Polecam ;)

5 / 5 2018-03-26

Polecam!

5 / 5 2018-03-25

Dobre spodnie

5 / 5 2018-03-20

Szybka dostawa bez żadnych komplikacji

5 / 5 2018-03-15

Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie desportivo.

5 / 5 2018-03-12

polecam!

5 / 5 2018-03-11

Ok ok ok

5 / 5 2018-03-09

Super super super.Polecam pod każdym względem

5 / 5 2018-03-05

Bardzo dobry sklep

4 / 5 2018-02-25

Szybka realizacja zamówienia jednak kodxulki mifislem oddać ponieważ były za duże

5 / 5 2018-02-19

Super

5 / 5 2018-02-12

POLECAM,JAKOŚĆ BARDZO DOBRA,SZYBKA WYSYŁKA

5 / 5 2018-02-10

Doskonały kontakt, przejrzysta oferta, błyskawiczna realizacja. Dziekuję

4 / 5 2018-02-08

Szybko tanio i z jakością!

5 / 5 2018-02-03

Pierwsze zakupy w tym sklepie, dobra cena konkretnego produktu jeśli się nie mylę była najlepsza z pośród innych sklepów online. Nie mam się do czego przycsepić więc szczerze polecam

5 / 5 2018-01-21

Szybko, i sprawnie, bez zadnych problemow. Tylko ja pomieszalem sie z rozmiarem:)

5 / 5 2018-01-15

Wtam jest ok wszystko sie zgadzalo !!!!!!!!!1

5 / 5 2018-01-13

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-12

Szybko dostarczona paczka, zero zastrzeżeń.

5 / 5 2018-01-10

Profesjonalna obsługa, szybko dostarczona przesyłka, wysoka jakość towaru

4 / 5 2018-01-07

Jestem bardzo zadowolony i napewno coś jeszcze będę zamawiał z tego sklepu.

5 / 5 2018-01-04

Polecam sklep wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2018-01-03

profesjonalna obsługa bardzo szybka realizacja

5 / 5 2017-12-28

Transakcja przebiegła sprawnie. Przedmiot zgodny z opisem, dobra jakość. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalna obsluga.Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-12-22

SYN JEST ZADOWOLONY

5 / 5 2017-12-19

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-12-17

Wszystko super

5 / 5 2017-12-11

Wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2017-12-06

Profesjonalną obsługą ,polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-01

Polecam

4 / 5 2017-11-29

Czekam na wymianę towaru

5 / 5 2017-11-28

Polecam.

5 / 5 2017-11-23

super

5 / 5 2017-11-21

Towar zgodny z opisem, serdecznie polecam tego sprzedawcę!!!

4 / 5 2017-11-17

Zakupy jak zakupy, kupiłem dostałem i jestem zadowolony, byłbym bardziej zadowolony jak sprzedawca dawał rabaty dla stałych klientów :)

5 / 5 2017-11-16

Polecam.

5 / 5 2017-11-14

Super

5 / 5 2017-11-13

Szybko i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2017-11-11

szybko, sprawnie, polecam !!

5 / 5 2017-11-04

Polecam

4 / 5 2017-10-22

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-10-20

Profesjonalny sklep

5 / 5 2017-10-19

kolejny udany zakup

5 / 5 2017-10-19

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-06

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-10-02

Szybka wysyłka , towar zgodny z opisem .Wszystko ok polecam.

5 / 5 2017-09-29

Szybka dostawa produkt jak w opisie

5 / 5 2017-09-20

Towar zgodny z opisem , szybka realizacja zamówienia .Bardzo gorąco polecam

5 / 5 2017-09-11

Super

4 / 5 2017-09-11

zamówienie złożone w poniedziałek po południ dostawa czwartek w południe. Jestem zadowolony.polecam

5 / 5 2017-09-07

Polecam bardzo

5 / 5 2017-09-05

Polecam.

5 / 5 2017-09-03

Polceam

5 / 5 2017-08-16

Bardzo sprawna obsługa. Szybka dostawa. Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-16

Super

5 / 5 2017-08-14

polecam zakupy

5 / 5 2017-08-11

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-10

Polecam, towar zgodny z opisem, szybka dostawa

5 / 5 2017-08-06

Profesjonalna i szybka obsługa. Towar w 100% zgodny z opisem...

5 / 5 2017-08-01

Zamówiłam kurteczkę dla dziecka. Jest super. Towar spełnił moje oczekiwania. Dziękuję.

4 / 5 2017-07-29

Zakupy, płatność i dostawa w porządku

5 / 5 2017-07-22

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-07-20

Super wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-16

Wszystko przebiegło sprawnie, polecam gorąco :)

4 / 5 2017-07-13

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-07-09

Transakcja bardzo szybka

5 / 5 2017-07-03

Wszystko ok

5 / 5 2017-06-30

Transakcja bardzo szybka,polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-28

Szybko sprawnie , towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-06-22

Polecam ! Szybko ! Sprawnie ! Miło !

5 / 5 2017-06-19

Profesjonalna obsługa. Transakcja okazała się szybka i przyjemna. Polecam zakupy w tym sklepie :)

4 / 5 2017-06-12

Wszystko było w porządku, polecam.

5 / 5 2017-06-11

Pozytywnie oceniam zakup. Wszystko super.

4 / 5 2017-06-08

Profesionalna

5 / 5 2017-06-06

Zamówienie bardzo szybko.

5 / 5 2017-06-03

Polecam

5 / 5 2017-05-21

Sprawnie, szybko i bez problemów. Polecam.

5 / 5 2017-05-15

Wszystko w pełni profesjonalne.

4 / 5 2017-05-13

Czekałam na wymianę, niestety nie było rozmiaru...

5 / 5 2017-05-12

Wszystko super!

4 / 5 2017-04-27

polecam,jestem zadowolony

5 / 5 2017-04-24

bardzo dobra obsługa

5 / 5 2017-04-20

Transakcja przebiegła bardzo szybko

5 / 5 2017-04-17

Super

5 / 5 2017-04-15

Szybko ,sprawnie,wszystko w porządku. Polecam!

5 / 5 2017-04-11

Profesjonalna obsługa. Wszystko w porządku. POLECAM !!!

4 / 5 2017-04-11

wszystko git ;)

5 / 5 2017-04-04

Szybko i dobry kontakt ze sklepem...polecam w 100%

5 / 5 2017-04-01

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-03-29

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i dostarczeniu paczki

Rzetelne opinie o Desportivo.pl

Desportivo.pl

Siedziba
Tarnów

WWW
http://desportivo.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
509731551

Infolinia
-

Logowanie