Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Żywność

Diabetyk24.pl Opinie Klientów

4.84/5.00 - ilość ocen: 239
opinie o Diabetyk24.pl
5 / 5 2019-03-21

Wszystko przebiegło zgodnie z oświadczeniami sprzedawcy

5 / 5 2019-03-18

Polecam

5 / 5 2019-03-16

Polecam :) bardzo szybka realizacja zamowienia a towar zapakowany bardzo starannie.

5 / 5 2019-03-13

Polecam wszystkim

5 / 5 2019-03-12

Bardzo szybko

5 / 5 2019-03-11

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-08

Ogólnie bardzo polecam. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2019-03-07

Profesjonalna firma

5 / 5 2019-03-06

Profesjonalna obsługa. Szybkie doręczenie zamówienia. Bardzo dobrze zabezpieczona i zapakowany produkt. Sklep godny polecenia.

4 / 5 2019-03-06

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Polecam

5 / 5 2019-03-01

Wszystko jak zawsze przebiegło szybko i sprawnie

5 / 5 2019-03-01

Super

5 / 5 2019-02-27

Korzystam regularnie. Jest OK

5 / 5 2019-02-26

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2019-02-22

Super apteka i transakcje przebiegaja pomyslnie.

5 / 5 2019-02-20

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-19

Jedyny minus to bardzo duże ceny niektórych produktów w porównaniu z innymi sklepami czy aptekami internetowymi.

5 / 5 2019-02-18

Polecam !!!

4 / 5 2019-02-12

Sklep działa sprawnie i kompetentnie.

5 / 5 2019-02-10

Polecam

5 / 5 2019-02-06

Wszelako ok i bardzo szybka dostawa już następnego dnia po zakupie .

5 / 5 2019-02-06

Szybka wysyłka

5 / 5 2019-02-02

Super szybko bez kłopotów.

5 / 5 2019-01-31

PROFESJONALNA OBSŁUGA.SKLEP GODNY POLECENIA INNYM.

5 / 5 2019-01-30

Transakcja szybka i sprawna. Polecam ten sklep.

4 / 5 2019-01-30

Sklep internetowy, sprofilowany pod diabetyków, na tle konkurencji ceny mogłyby być niższe.

4 / 5 2019-01-25

Polecam

5 / 5 2019-01-25

Pełna profeska.. polecam bardzo..

4 / 5 2019-01-24

Super

5 / 5 2019-01-24

Profesjonalnie - szybko, bezproblemowo.

5 / 5 2019-01-20

Polecam

5 / 5 2019-01-11

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-09

Ok.

5 / 5 2019-01-09

Wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2019-01-05

Szybko, sprawnie, towar bez zarzutów. Polecam!

5 / 5 2018-12-31

wszystko o.k

5 / 5 2018-12-28

Profesjonalna obsluga . Kompetentne osoby i szybka realizacja jak i dostawa. Napewno skorzystam jeszcze z tego sklepu.

5 / 5 2018-12-26

Jest ok

5 / 5 2018-12-21

Polecam

5 / 5 2018-12-13

Błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-12-11

Polecam zakupy. Skorzystam już kolejny raz.

5 / 5 2018-12-06

szybkie zakupy,szybka wysylka,jak do tej pory bez zadnych problemów. Polecam.

4 / 5 2018-12-02

Polecam

5 / 5 2018-11-28

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-11-24

Kupowałam już kilka razy. I jeszcze będę korzystać

5 / 5 2018-11-23

super sprzet warty polecenia

5 / 5 2018-11-18

Wszystko ok, w terminie.

5 / 5 2018-11-17

Wszystko jest ok

5 / 5 2018-11-10

Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-11-03

Nie mam zastrzeżeń, szybko i bez problemów. Polecam

5 / 5 2018-10-30

super

5 / 5 2018-10-28

wszystko profesjonalnie szybko ogólnie cudownie

5 / 5 2018-10-24

Polecam

5 / 5 2018-10-20

Super jak zwykle

4 / 5 2018-10-17

Polecam

5 / 5 2018-10-16

Wszystko odbyło się szybko i sprawnie, produkt jest ok - ergonomiczny i łatwy w użyciu, jestem zadowolona

5 / 5 2018-10-12

Profesjonalna obsługa. Szybki termin realizacji. Polecam

5 / 5 2018-10-11

Transakcja przebiegla bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-10-10

Transakcja szybka.Polecam sklep.

3 / 5 2018-10-07

Transakcja szybka jednak towar dotarł zgnieciony niestety może mieć to wpływ na ewentualny sprzęt znajdujący się wewnątrz opakowania

5 / 5 2018-10-03

super polecam

5 / 5 2018-10-01

Polecam, szybki i udany zakup.

5 / 5 2018-09-29

Polecam

5 / 5 2018-09-27

Super

5 / 5 2018-09-25

Wszystko OK !

5 / 5 2018-09-19

Polecam zakupy.

5 / 5 2018-09-17

Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-17

Super

4 / 5 2018-09-15

Wszystko fajnie, tylko szkoda że przesyłka dotarła do paczkomatu we wtorek wieczorem, zwłaszcza, ze paczka była w Sączu wtedy juz wcześnie rano. Gdybym nie pomyślała i nie zamówiła paczki wczesniej to bym została bez igieł i ciekawe co bym wtedy zrobiła.

5 / 5 2018-09-15

Realizacja zamówienia przebiegła bez problemów, szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-09-13

Polecam

5 / 5 2018-09-09

Transakcja szybka i sprawna. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-08

Polecam.

5 / 5 2018-09-07

Jest OK

5 / 5 2018-09-02

Polecam jak zawsze wszystko OK!!

5 / 5 2018-08-29

Polecam.

5 / 5 2018-08-28

Szybko, sprawnie z dobrą ceną!

4 / 5 2018-08-27

jest bardzo dobrze ale bylobyo wiele lepiej gdyby ceny byly nizsze

5 / 5 2018-08-27

Polecam.

3 / 5 2018-08-23

Popracować nad terminem realizacji zamówienia

5 / 5 2018-08-21

Super obsługa, konkurencyjne ceny, polecam w 100 %

5 / 5 2018-08-15

Polecam

5 / 5 2018-08-10

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-08-05

.....

4 / 5 2018-08-04

Polecam zakupy w sklepie.

4 / 5 2018-08-04

Dobrze. Jestem zadowolona z przesyłki. Jednak ze względu na to, że nie wiesz, kiedy odbierzesz przesyłkę (godziny) trzeba zmieniać swoje plany

4 / 5 2018-08-03

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-08-01

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-01

szybko sprawnie i bez problemów

5 / 5 2018-07-27

Polecam

5 / 5 2018-07-27

Miła i sprawna obsługa. Expresowa wysyłka

5 / 5 2018-07-21

Polecam

5 / 5 2018-07-16

Super

5 / 5 2018-07-16

Super obsługa . Przesyłka ekspresowa polecam.

5 / 5 2018-07-14

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-07-13

Polecam zakupy w slepie

5 / 5 2018-07-13

Wszystko jak najbardziej OK. POLECAM

5 / 5 2018-07-09

Jak zwykle udana transakcja. Polecam!

4 / 5 2018-07-05

polecam wątpiącym

5 / 5 2018-06-27

Nie mam zastrzeżeń, szybko i bez problemów. Polecam

5 / 5 2018-06-27

Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów. Świetny kontakt.

5 / 5 2018-06-21

Profesjonalna obsługa, szybkie doręczenie przesyłki. Polecam.

5 / 5 2018-06-21

Polecam

5 / 5 2018-06-19

Polecam

5 / 5 2018-06-11

Skarpety są idealne wreszcie ściągacz nie uciska, a skarpetka nie zsuwa się ze stopy.

5 / 5 2018-06-09

Polecam zakupy w sklepie Diabetyk24.pl.

5 / 5 2018-06-07

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-06

Polecam

5 / 5 2018-06-06

Wielokrotnie korzystałam z zakupów w tym sklepie i zawsze byłam zadowolona. Przesyłka docierała błyskawicznie, dobrze zapakowana. Zamówiony towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2018-06-06

Polecam w 100%.

5 / 5 2018-06-04

Polecam

5 / 5 2018-06-03

Super

5 / 5 2018-05-27

Polecam zakupy na tej stronie. Profesjonalizm jak najbardziej.

5 / 5 2018-05-26

Polecam

5 / 5 2018-05-18

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, towar bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-05-11

Zamówienie doszło w następnym dniu, odpowiednio zapakowane. Polecam :)

5 / 5 2018-05-11

Zdecydowanie polecam:)

5 / 5 2018-05-10

100% profesjonalizm:)

5 / 5 2018-05-03

super

5 / 5 2018-04-21

Wszystko jak najbardziej na TAK. Polecam

5 / 5 2018-04-13

Wszystko ok:)

5 / 5 2018-04-09

Super polecam sprzedającego

5 / 5 2018-04-06

Profesjonalna obsługa. Szczerze polecam

5 / 5 2018-04-04

Szybko, sprawnie. Nie mam zastrzeżeń.

1 / 5 2018-03-26

Na cale szczescie moja meka z zamowieniem skonczyla sie pomyslnie, ale ile nerwow mnie kosztowalo to wasze ciagle wmawianie mi tego czego nie chce. Pozdrowienia

5 / 5 2018-03-24

Polecam

5 / 5 2018-03-23

Polecam Tomasz

5 / 5 2018-03-15

Szyba przesyłka, wszystko zgodne z opisem brak rozczarowań, konkurencyjna cena :) Polecam!

5 / 5 2018-03-10

Wszystko ok

4 / 5 2018-03-09

Dobrze. Jestem zadowolona z przesyłki. Jednak ze względu na to, że nie wiesz, kiedy odbierzesz przesyłkę (godziny) trzeba zmieniać swoje plany

5 / 5 2018-03-09

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-06

Profesjonalny sklep, paczka dotarła szybko i ze sprzętem wszystko dobrze. Polecam!

5 / 5 2018-03-03

Kilka razy robiłem zakupy w tym sklepie, zawsze jest ok. Polecam

5 / 5 2018-03-03

Bardzo szybka wysyłka. Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-03-02

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-21

Bardzo szybka wysyłka. Jestem zadowolona.

4 / 5 2018-02-19

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-12

Polecam

4 / 5 2018-02-06

szybko isprawnie

5 / 5 2018-02-01

Polecam

5 / 5 2018-01-30

Profesjonalna obsługa polecam

1 / 5 2018-01-26

To co potrzebne dla diabetyka w jednym miejscu, szybko sprawnie i bezproblemowo. Z wcześniejszych kontaktów, pochwała za chęć niesienia pomocy i rozwiązania problemu. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-24

Super

5 / 5 2018-01-23

Polecam

5 / 5 2018-01-16

Polecam

5 / 5 2018-01-11

Super

5 / 5 2018-01-10

ok polecam

5 / 5 2018-01-09

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-01-04

Jestem bardzo zadowolony zarówno z przesyłki jak też z trybu jej dostarczenia

5 / 5 2018-01-03

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-01-02

Polecam sklep.

5 / 5 2018-01-01

Szybko i sprawnie, zanosi się na stałą współpracę :)

5 / 5 2018-01-01

Szybka transakcja

5 / 5 2017-12-31

Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-12-31

Brak uwag - POLECAM !!!

5 / 5 2017-12-26

Zdecydowanie sklep wart polecenia za szybką realizację zamówienia. Zakupiłem glukometr Glucosense Pro, z którego użytkująca go moja mama jest w pełni zadowolona.Produkt spełnił oczekiwania w 100%

5 / 5 2017-12-24

Perfekcyjnie.

5 / 5 2017-12-12

Polecam

4 / 5 2017-12-09

Sprawnie, bez zawilych procedur, dobry przepływ informacji sklep-kupujacy

5 / 5 2017-12-09

wszystko poszło sprawnie

5 / 5 2017-12-05

Jak zawsze solidnie zapakowane. Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-12-04

Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Szybka i miła obsługa polecam

5 / 5 2017-12-03

Dałem max gwiazdek nie bez powodu

5 / 5 2017-12-02

Super

5 / 5 2017-11-23

Polecam

5 / 5 2017-11-21

Profesjonalnie i szybko, polecam

5 / 5 2017-11-18

realizacja zamówienie przebiegła sprawnie, szybko, polecam usługi tego sklepu

5 / 5 2017-11-15

Profesjonalna obsługa, poleciłbym ten sklep znajomym

5 / 5 2017-11-12

Polecam

5 / 5 2017-11-10

Polecam produkt i sklep

5 / 5 2017-11-08

Jak zwykle udana transakcja. Polecam!

5 / 5 2017-10-20

Profesjonalna obsługa. Szybkie doręczenie zamówienia. Bardzo dobrze zabezpieczona i zapakowany produkt. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-10-18

Transakcja przebiegła bardzo dobrze. Polecam.

5 / 5 2017-10-10

Profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2017-10-09

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-06

polecam

5 / 5 2017-10-04

Jest dobrze

5 / 5 2017-10-04

Jest ok

5 / 5 2017-10-01

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-10-01

Polecam

5 / 5 2017-09-22

Szybka dostawa i świetna obsługa!

5 / 5 2017-09-15

Wszystko super. Polecam !

5 / 5 2017-09-15

Profesjonalny sklep.Polecam

5 / 5 2017-09-10

Wszystko super przebiegło , bardzo szybka dostawa polecam

5 / 5 2017-08-26

Kilka razy robiłem zakupy w tym sklepie, zawsze jest ok. Polecam

5 / 5 2017-08-23

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-19

Profesjonalna obsługa. Szybki termin realizacji. Polecam

5 / 5 2017-08-14

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-12

Polecam!

5 / 5 2017-08-11

Polecam

5 / 5 2017-08-07

firma wywiązała się z zamówienia bardzo dobrze

5 / 5 2017-08-03

jak zwykle wszystko w porządku :-)

3 / 5 2017-08-01

Niestety ale paczka nie była dobrze zapakowana, dotarła do mnie w nieciekawym stanie, pudełko było uszkodzone na tył, że bez otwierania można było coś z niego wyciągnąć

5 / 5 2017-07-30

Naprawdę super strona

5 / 5 2017-07-20

Przesyłka dotarła szybko

5 / 5 2017-07-18

Sposób załatwienia transakcji - bardzo dobry

5 / 5 2017-07-17

profesjonalnie

5 / 5 2017-07-16

Polecam.

5 / 5 2017-07-14

Wszystko

Rzetelne opinie o Diabetyk24.pl

Diabetyk24.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://diabetyk24.pl

Email
[email protected]

Telefon
224648686

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie