Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Diamedica.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Diamedica.pl
5 / 5 2019-03-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia i dostawa. Produkt taki jak w opisie. Rzetelna firma - polecam :)

5 / 5 2019-03-01

Bardzo szybki kontakt i sprzedaż. Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia. Szczerze polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2019-01-30

Polecam

5 / 5 2019-01-24

Polecam!

5 / 5 2019-01-22

szybka i profesjonalna obsluga.

5 / 5 2019-01-21

Bardzo dobrej jakości produkty.

5 / 5 2019-01-14

Szybko,profesjonalnie, bezproblemowo polecm

5 / 5 2018-12-16

Elektrostymulator działa super. Trzeba poznać programy i dalej tylko się relaksować . Polecam.

5 / 5 2018-12-13

Zakup aparatu CryoAlfa. Kontakt telefoniczny sklepu w celu potwierdzenia zamówienia, transakcja szybka i bez problemu. Polecam

5 / 5 2018-12-04

super transakcja, ekspresowa dostawa i rzetelna obsługa.Polecam

5 / 5 2018-12-01

wszystko ok polecam

5 / 5 2018-11-29

Jestem zadowolony z zakupów w tej firmie.

5 / 5 2018-11-17

Rewelacja

5 / 5 2018-11-16

Jestem w 100% zadowolona.

4 / 5 2018-11-11

Zakup OK

5 / 5 2018-10-30

Sprawnie i szybko

5 / 5 2018-10-30

Polecam

5 / 5 2018-10-08

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-09-22

Super!!!

5 / 5 2018-09-12

wszystko ok

5 / 5 2018-09-07

Bardzo sprawnie, zgodnie z zamówieniem

4 / 5 2018-08-01

polecam

4 / 5 2018-07-31

Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-07-29

Profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

5 / 5 2018-07-23

Szybka, udana transakcja.

5 / 5 2018-07-05

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybko i sprawnie. Towar bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-06-21

polecam zakupy;)

5 / 5 2018-06-20

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna i szybka obsługa klienta. diaMedica godna polecenia.

5 / 5 2018-06-14

Obsluga klienta na wysikim poziomie, bardzo sprawna realizacja zamowienia. Zdecydowanie polecam i napewno skorzystam w przyszlosci.

5 / 5 2018-06-07

Bardzo profesjonalna obsługo przy dostawie zakpionego produktu

5 / 5 2018-06-07

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-03

Profesjonalna obsługa. Towar otrzymałem następnego dnia po opłaceniu zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-05-26

Dziękuję za profesjonalną i uprzejmą obsługę (kontaktowałam się również telefonicznie). Polecam!

5 / 5 2018-05-19

Ok jest

5 / 5 2018-04-24

Super polecam sprzedawcę szybko i dobry towar.

5 / 5 2018-04-21

super firma

5 / 5 2018-04-07

Aparat do mierzenia cisnienia bardzo dobry,polecam, obsługa przez sklep na 5, mankament nie wiem do dzisiaj ,gdzie się kalibruje cisnieniomierz po upływie 2 lat jego użytkowania.

5 / 5 2018-03-30

Super obsluga

5 / 5 2018-03-29

Szybko sprawnie bez problemu. Polecam

5 / 5 2018-03-05

Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2018-03-01

Wszystko super

4 / 5 2018-02-27

Mila obsluga przez telefon. Zamowilismy nietypowe urzadzenie i co wazne byl dostepny na stanie magazynu. Opis urzadzenia byl rzetelny, zakup i platnosc byly proste. Urzadzenie dotarlo w doskonalej formie. Polecam.

5 / 5 2018-02-13

Udany zakup. Polecam

5 / 5 2018-02-11

Super

5 / 5 2018-02-08

Bardzo szybka i bezproblemowa przesyłka.

4 / 5 2018-01-28

jestem zadowolony

5 / 5 2018-01-24

Super

5 / 5 2018-01-09

super urzadzenie POLECAMY

5 / 5 2018-01-05

Wszystko na medal. Polecam z pełnym przekonaniem.

5 / 5 2018-01-02

profesjonalna obsługa, szybka realizacja, polecam zakupy

5 / 5 2017-12-29

Wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam

5 / 5 2017-12-25

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam !

5 / 5 2017-12-14

Kolejny rok zaopatruję się w potrzebne akcesoria medyczne w sklepie DiaMedica - jestem pełna uznania dla profesjonalizmu i rzetelności Pracowników Firmy. Zaangażowanie w spełnianie oczekiwań klientów jest godne podziwu. Wizerunek Firmy ocieplają również miłe kontakty mailowe.

5 / 5 2017-12-13

Błyskawiczna wysyłka i dobry produkt.

5 / 5 2017-12-09

Polecam!

5 / 5 2017-12-07

doskonała obsługa polecam

5 / 5 2017-12-02

Solidna firma

5 / 5 2017-11-25

Dobra sprawna transakcja.

5 / 5 2017-11-14

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-10-21

Polecam zakupy w diaMedica. .....Bardzo rzetelna firma

1 / 5 2017-10-08

wszystko ok

5 / 5 2017-09-24

ZADOWOLONY DZIEKUJE,

5 / 5 2017-09-12

Wszystko super

5 / 5 2017-08-25

Praktycznie jestem zadowolona z zakupu ale Elektrody do piersi bardzo słabo się trzymają.

5 / 5 2017-08-18

Super

4 / 5 2017-08-10

Produkt 100% OK i na czas - trzeba to przyznać. Po każdym zamówieniu otrzymujemy kod rabatowy ważny przez 30 dni. Nie kupuję dużo, napisałem więc do sklepu, że proszę o przyznawanie kodów ważnych bezterminowo. Odpowiedź brzmiała: "Niestety, nie ma takiej możliwości." Zarówno rozbawiło jak i poirytowało mnie takie określenie. Uważam, że niemożliwy jest "brak możliwości". Może brakować chęci, co też napisałem w odpowiedzi do sklepu. W odpowiedzi otrzymałem co następuje: "Rabaty generowane są przez system i nie mamy możliwości indywidualnej modyfikacji." Jak wiemy, każdy system można: a) usprawnić b) zmienić c) zastąpić manualnie. Ale trzeba chcieć. Hehehe, ilekroć przypominam sobie to zabawne zdanie "nie ma możliwości", uśmiecham się od ucha do ucha. Przynajmniej ktoś zadbał o moje dobre poczucie humoru, oprócz tego że oczywiście otrzymałem produkt, co do którego nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń. Co do realizacji zamówienia też nie.

5 / 5 2017-08-08

Profesjonalne podejście do klienta, niezawodni.

5 / 5 2017-07-28

Produkt spełnia moje oczekiwania. Szybka dostawa towaru. Dobra komunikacja z kurierem. Polecam

5 / 5 2017-07-16

wszystko z dużym plusem

5 / 5 2017-07-15

wysylka expresowa, obsluga bardzo mila, jak narazie jestem zadowolona z produktu polecam

5 / 5 2017-07-11

Wszystko bylo sprawnie i szybko. Dziękuję.

5 / 5 2017-07-03

Profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem ,wszystko w jak najlepszym porządku ,polecam ten sklep medyczny

5 / 5 2017-07-01

Sprawnie i rzetelnie polecam

5 / 5 2017-06-24

Wszystko ok.

5 / 5 2017-06-21

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2017-06-13

Gorąco Polecam!

5 / 5 2017-06-09

Obsługa szybka i profesjonalna. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-30

Najlepsze elektrody do łagodzenia bólu w czasie porodu. Polecam jako położna

4 / 5 2017-05-03

Jeśli chodzi o szybkość realizacji zamówienia, to wynikły małe problemy ale tylko z tego względu, że sklep nie miał na stanie urządzenia więc dostawa trochę się przeciągnęła. Natomiast jeśli chodzi o obsługę sklepu to jest bardzo miła rzetelna i pomocna. Także polecam zakupy w diaMEDICA.

5 / 5 2017-04-16

Polecam !

4 / 5 2017-04-16

Polecam wszystkim, ja jestem zadowolona

5 / 5 2017-04-13

bardzo dobrze

5 / 5 2017-04-10

Wszystko zgodnie ze "sztuką" :) szybko sprawnie i w dobrych cenach

5 / 5 2017-04-08

Polecam

5 / 5 2017-04-08

POLECAM!

Rzetelne opinie o Diamedica.pl

Diamedica.pl

Siedziba
Leszno

WWW
http://diamedica.pl

Email
[email protected]

Telefon
65 619 3855

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie