Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Diamentum.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Diamentum.pl
5 / 5 2019-03-13

wszystko ok. gorąco polecam

5 / 5 2018-07-18

Jak najbardziej pozytywnie. Obsługa na wysokim poziomie. Wyjątkowe pierścionki dobrej jakości w niskich cenach. Polecam :)

2018-06-11

Pierścionki piękne, cenowo każdy sobie coś znajdzie. Obsługa miła i bardzo pomocna, znają się na rzeczy, mój brat z pewnością usłyszy ,,tak" od swojej dziewczyny :)

2018-04-21

Świetna obsługa, dobre ceny.

5 / 5 2018-03-23

Wszystko przebiegło w jak najlepszej atmosferze. Kontakt ze sprzedającym, telefoniczny jak również mailowy idealny. Bardzo szybka realizacja mojego zamówienia, a sam pierścionek zaskoczył mnie jakością, oczywiście mega pozytywnie :) Co najważniejsze, narzeczona była zachwycona, a to nie ukrywam było najważniejsze. Miałem wiele wątpliwości przed zamówieniem tak cennego przedmioty przez internet, jak się okazało zupełnie nie potrzebnie. Szczerze polecam!!! Przyszły Pan Młody :)

5 / 5 2018-03-03

Bardzo profesjonalna firma. Przede wszystkim przepiękne pierścionki. Już za nieduże kwoty można kupić bardzo dobrej jakości biżuterię. Wybór przeogromny. Super.

5 / 5 2018-02-17

Wszystko ok. Jestem zadowolony.

5 / 5 2017-12-21

Firma z dużym doświadczeniem w branży. Pierścionek który zakupiłem jest JEDYNY W SWOIM RODZAJU a długo takiego szukałem w wielu salonach jubilerskich... Pracownicy bardzo przykładają się do pracy by klient był obsłużony na najwyższym poziomie. Nie musiałem nigdzie jezdzić ponieważ do mnie przyjechał pracownik i załatwiliśmy wszystkie formalności. Po finalizacji postanowiłem sprawdzić brylanty i złoto. Okazało się ze w porównaniu do innych salonów ZAOSZCZĘDZIŁEM kilka... Gorąco polecam!!

5 / 5 2017-11-28

Piękne pierścionki, wysoka jakość, każdy znajdzie coś na swoją kieszeń. Profesjonalna obsługa. Polecam w 100%.

5 / 5 2017-08-11

Z pewną dozą obiekcji zwróciłem się do sklepu internetowego Diamentum.pl. Rzetelność i profesjonalizm obsługi rozwiały moje wątpliwości, a pierścionek i jego wykonanie utwierdziły mnie w dobrze podjętej decyzji. Żona bardzo zadowolona z prezentu, a to z kolei sprowokowało mnie do wystawienia pozytywnej opinii dla tego gracza na rynku biżuterii.

2017-07-04

Firma nowa i nie znalazłem opinii na jej temat w internecie, ale ceny mnie skusiły i nie żałuję. Jakość jak w Aparcie a oszczędziłem kilkaset złotych. Dotrzymali słowa co do terminu wykonania, miło że pudełko i wysyłka jest gratis. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pierścionka. Aaaa no i powiedziała "tak" :)))))

5 / 5 2017-06-24

Rewelacyjna strona! Szczególnie dla osób, które szukają pierścionka na ograniczonym budżecie i mogą dobrać czystość, barwę i rozmiar brylantu, jednocześnie redukując trochę koszty. Doskonale opisana, duży wybór, profesjonalna obsługa i zachwyt kobiety cudownym zwieńczeniem całego procesu ;) niczym ona - jestem na TAK!

Rzetelne opinie o Diamentum.pl

Diamentum.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://diamentum.pl

Email
[email protected]

Telefon
222993131

Komórka
509240320

Infolinia
222993131

Logowanie