Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Diamondscenter.net Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Diamondscenter.net
2019-01-26

Co tu dużo mówić, wszystko perfekcyjnie

5 / 5 2019-01-26

Firma, którą mógłbym polecić każdemu Z CZYSTYM SUMIENIEM. Bardzo dobry kontakt nie tylko e-mailowy , ale także telefoniczny. Błyskawiczna wysyłka i co najważniejsze pierścionek prześliczny. Maksyma Firmy, ze każdy klient jest dla nich wyjątkowy jest jak najbardziej trafiona,bo wkładają w to co robią serce i profesjonalizm.

5 / 5 2018-03-31

Poprostu super zelaizacja szybka nawet bardzo piierscionek przepiekny obsluga mila pomocna poprostu rewelacja polecam wszystki tylko dokonywac zaupow pelen profesjonalizm !!!zachwyt generalnie

5 / 5 2018-02-14

Wszystko w jak najlepszym pożądku, bardzo szybka realizacja zamówienia i dobry kontkat meilowy.

2017-12-30

Fantastyczna jakość obsługi. pierścionek był wysłany już następnego dnia po złożeniu zamówienia! wszystko bez najmniejszego zarzutu. ceny niezwykle konkurencyjne. od dziś to jest mój sklep jubilerski!

5 / 5 2017-11-26

Profesjonalna obsługa. Bezpieczeństwo transakcji. Bardzo wysoka jakość zakupionego produktu.

2017-07-13

Sklep i obsługa na najwyższym poziomie, podobnie jak oferowana biżuteria. Bardzo miły kontakt. Wyższa klasa jubilerstwa! Na pewno znów tu coś kupię.

5 / 5 2017-05-29

Dawno nie spotkalem sie z tak profesjonalnym sklepem internetowym,kontakt byz znakomity informacja natychmiastowa poza tym produkt w pelni zgodny z zamowieniem i do tego inwidualne podziekowanie za zakupy w tej firmie. Bylem bardzo przyjemnie zaskoczony.

2017-05-26

Zakupiłem pierścionek A-5013. Gdy otworzyłem przesyłkę byłem bardzo mile zaskoczony. Jakość produktu naprawdę na najwyższym światowym poziomie. Na żywo produkt wygląda nieporównywalnie lepiej niż na zdjęciach co jest dużym plusem. Na uwagę zasługuje bardzo miła obsługa klienta i elastyczność.

5 / 5 2017-05-23

Firma godna zaufania i zawsze chetna do pomocy. Produkt swietnej jakosci. Przy wysylkach miedzynarodowych polacalbym kuriera, gdyz poczta (w tym wypadku hiszpanska) jest dosc wolna. Goraco polecam ta firme.

Rzetelne opinie o Diamondscenter.net

Diamondscenter.net

Siedziba
Biłgoraj

WWW
http://www.diamondscenter.net

Email
[email protected]

Telefon
+48 501 061 609

Komórka
+48 501 061 609

Infolinia
-

Logowanie