Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Diamondsforyou.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Diamondsforyou.pl
5 / 5 2019-02-21

zakupiłam u Pana Grzegorza broszkę, która wzbudziła taki zachwyt mojej mamy iż nie mogłam nie kupić drugiej!teraz obie cieszymy się błyskotkami które nie tylko są pięknie wykonane ale ślicznie się prezentują.dodatkowo przykuwają wzrok co mi osobiście się bardzo podoba!niebawem znów coś zakupię :).gorąco polecam!

2018-10-05

bardzo ładny pierścionek za bardzo rozsądną cenę, dobre podejście do klienta

5 / 5 2018-09-14

Rewelacyjna obsluga! Profesjonalizm 100% - owy . Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim serdecznie...

5 / 5 2018-08-08

Polecam z najwyższą przyjemnością. Oby więcej takich przedsiębiorców.

5 / 5 2018-08-02

Wlasnie dzisiaj dostalam swoj maly klejnocik-przesliczny. Juz marze o drugim! Produkt bardzo ladnie zapakowany a dostawa plyskawiczna. Goraco polecam :)

5 / 5 2018-07-30

Pierścionek oraz obrączka po czyszczeniu i konserwacji wyglądają jak nowe.Polecam i dziękuję.

5 / 5 2018-07-18

Olbrzymia wiedza na temat diamentów i pełen profesjonalizm w obsłudze klienta Polecam gorąco wszystkim:)

5 / 5 2018-06-18

Piekny pierscionek z kolorowym diamentem w bardzo przystepnej cenie, szybka wysylka, bardzo polecam.

5 / 5 2018-06-02

Najwyższe zadowolenie klienta to coś o co dba się w tym miejscu. Satysfakcja gwarantowana, miła i rzetelna obsługa. Polecam i wiem, że sama będę korzystać w przyszłości.

5 / 5 2018-04-22

Doskonałe podejście do klienta. Profesjonalna obsługa.Fantastyczny produkt.Znakomita cena!Polecam gorąco!!!

5 / 5 2018-01-08

Mam ta satysfakcje noszenia na palcu jednego z przepieknych pierscionkow z kolekcji jaka oferuje Diamondsforyou.pl Zdecydowanie polecam wszystkim Paniom! Ja jestem bardzo zadowolona. Dziekuje za profesjonalne doradztwo

5 / 5 2017-12-19

Naprawa biżuterii przebiegła w 100% sprawnie, fachowo i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-07-02

Piękna biżuteria, wykonana solidnie z dbałoscia o każdy szczegół, niezwykła wiedza na temat diamentów, bardzo dobry kontakt z Panem Grzegorzem, indywidualne podejście do każdego klienta. Jednym słowem idealny sprzedawca. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-06-09

POLECAM!!! Sklep, który jest nastawiony na satysfakcję klienta; wybór produktów, dobra cena i wysoka jakość obsługi. Wszystko bardzo rzetelnie i profesjonalnie. U nich LUKSUSOWY PRODUKT = LUKSUSOWA OBSŁUGA.

2017-04-28

Zakupiłem bardzo pierścionek z bardzo dużym diamentem (powyżej 1.5 karata) o czystości SI. Po ekspertyzie rzeczoznawców (trzech) okazało się, że czystość diamentu jest inna niż zadeklarowano na certyfikacie (P2!!). Zareklamowałem zakup jednak nie widzę jakiejś wielkiej chęci polubownego załatwienia sprawy.

Rzetelne opinie o Diamondsforyou.pl

Diamondsforyou.pl

Siedziba
Świebodzice

WWW
http://www.diamondsforyou.pl

Email
[email protected]

Telefon
71 311 71 90

Komórka
505 057 598

Infolinia
-

Logowanie