Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Diamondsky.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Diamondsky.pl
5 / 5 2019-03-14

Bardzo miła, profesjonalna i fachowa obsługa. Moja ukochana (już narzeczona!) otrzymała pierścionek z dodatkiem palladu zamiast uczulającego niklu. Jako jedni z niewielu rozumieją potrzeby klienta i wiedzą jak powinna wyglądać profesjonalna obsługa od zamówienia po proces dostawy. Wyrób i opakowanie w pełni spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2019-02-23

Dziękuję bardzo całej ekipie Diamond Sky w szczególości Panu Tomaszowi. Świetna obsługa. Cena adekwatna do jakości produktu. Szukałem długo pierścionka zaręczynowego i u was znalazłem taki o jaki mi chodziło bo nie szablonowy i wiem że drugiego takiego nie ma!!

5 / 5 2019-02-05

Prosfesjonalna i miła obsługa. Pomoc na najwyższym poziomie. Przesyłka dostarczona na czas a co najważniejsze piękny pierścionek. POLECAM!

4 / 5 2019-01-02

Realizacja ponadstandardowo szybko. Wykonanie i jakoś na wysokim poziomie. Polecam zdecydowanie

5 / 5 2018-12-09

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, wyroby najwyższej jakości. Jestem bardzo zadowolona z zakupów

5 / 5 2018-11-12

Jedyne co mi się nie podobało to opakowanie na obrączki...

5 / 5 2018-11-10

Bardzo polecam szukającym czegoś oryginalnego, z klasą i nie na jedno kopyto. Zaglądnijcie tam !

5 / 5 2018-09-21

Najlepszy sklep jubilerski w tematyce około ślubnej w Polsce!

5 / 5 2018-06-30

Wszystko prawidłowo i z pełnymi zadowoleniem

4 / 5 2018-06-12

Bardzo dobra obsługa, kontakt telefoniczny jak i mailowy był bezproblemowy a każde moje widzi mi się było wykonywane od ręki.

5 / 5 2018-02-25

Diamond sky bardzo polecam. Pierścionek, który od nich mam codziennie cieszy oczy niepowtarzalnym wzorem i jakością wykonania. Dodatkowo fachowa obsługa, która cierpliwie wysłucha i dobrze doradzi jest na najwyższym poziomie.

4 / 5 2018-01-11

Bardzo dobry kontakt i obsługa zamówienia. Na każdym etapie realizacji otrzymywałem informację drogą mailową. Ostatecznie szybka, ubezpieczona wysyłka i pierścionek naprawdę bardzo wysokiej jakości znalazł się w moich rękach. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-12-19

Gorąco polecam

5 / 5 2017-12-04

Kupiłem pierscionek zaręczynowy. Moja narzeczona jest zachwycona. Pierścionek jest przepiękny, wyróżnia się na tle komercyjnych firm. Szczegolne podziękowania dla Pana Jana za szybką realizacje zamowienia. Wrócimy po obrączki ślubne:)

5 / 5 2017-11-23

Co mnie urzekło to na prawdę miła i profesjonalna obsługa. Po przekroczeniu progu drzwi, poczułem się dobrze, wszystko zwolniło a ja zostałem poczęstowany espresso. Faktycznie mogłem się skupić na tym po co przyszedłem ;) Czas oczekiwania na wykonanie zamówienia to dwa tygodnie ale... poprosiłem czy nie można by skrócić tego terminu. Pani, przeprosiła, odeszła od stolika i po chwili wróciła z informacją, że przyspieszymy zamówienie! Pierścionek odebrałem po 7 dniach - DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ PANIU ANIU :))

5 / 5 2017-10-17

Polecamy serdecznie obrączki Diamond Sky:) Firma posiada najwięcej wzoròw obrączek na rynku. Wybòr obrączek odbył się w przemiłej atmosferze. Zamówienie zostało zrealizowane przed planowanym czasem. Obrączki są piękniejsze niź projekt, który wybraliśmy :) Jesteśmy bardzo zadowoleni :)

5 / 5 2017-10-17

Obsługa kienta profesjonalna. Polecam

5 / 5 2017-10-01

Bardzo dobry kontakt. Realizacja i przesyłka bardzo krótkim terminie za co jestem szczególnie wdzięczny; Polecam

5 / 5 2017-05-22

Profesjonalna obsługa. Szybki czas realizacji. Pierścionek był wykonywany na zamówienie. Dokładnie taki o jaki mi chodziło :) Dziękuję

4 / 5 2017-05-08

Wszystko przebiegło pomyślnie. Szybka realizacja, konsultanci zawsze dostępni i gotowi udzielić odpowiedzi. Obrączki są ładne i wygodne.

4 / 5 2017-04-19

Polecam

5 / 5 2017-04-13

Polecam!!!

Rzetelne opinie o Diamondsky.pl

Diamondsky.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://diamondsky.pl

Email
[email protected]

Telefon
124227793

Komórka
606935735

Infolinia
-

Logowanie