Kategorie: / Pozostałe

Digi1.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Digi1.pl
2019-03-06

Działa bez zarzutu

5 / 5 2019-02-25

Błyskawiczna wysyłka, produkt dostarczony już następnego dnia. Polecam!

5 / 5 2019-02-25

naprawde szybko i solidnie jestem zadowolony z tego sklepu polecam

5 / 5 2019-01-04

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie i polecsm wszystkim którym zależy na udanych zakupach.

5 / 5 2018-12-29

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, transakcja bez problemów.

5 / 5 2018-12-23

Witam,jak dla mnie wszystko jak naj bardziej w porządku,szybki zakup i gdyby nie weekend równie szybka wysyłka...najniższa cena na Ceneo,wiec Polecam wszystkim.Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-23

Wszystko sprawnie, zgodnie z zamówieniem, polecam.

5 / 5 2018-10-20

super

5 / 5 2018-09-14

super

5 / 5 2018-09-04

Polecam

5 / 5 2018-09-01

Pierwszy raz robię tu zakupy. Opinie wysyłam chociaż towar jeszcze do mnie nie doszedł, no ale cóż długi weekend ma swoje prawa. Cała procedura zakupu na raty trwała ok. 2 min po czym na drugi dzień miałem kontakt z bankiem. Rozmowa tel. Trwała ok 10 min - to dość długo ale to już nie jest wina sklepu. Ceny konkurencyjne. Więcej napiszę jak dostanę towar.

2018-07-29

warto kupować

5 / 5 2018-07-14

profesjonalnosc na najwyzszym poziomie!!!

2018-07-11

Obsługa znakomita.Dostawa błyskawiczna

5 / 5 2018-05-24

Zakup OK. Razem z dostawą z Waszego sklepu dostarczono mi również inny towar który zamówiłem w innym sklepie - pobrano 2 op laty transportowe mimo ze był to jeden Kurier w jednym czasie.

5 / 5 2018-05-04

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2018-04-29

super sklep mogę go polecić wszystkim kupującym, solidnie i szybko.

5 / 5 2018-03-30

Szybka dostawa polecam

2018-03-02

Przyjemne zakupy,,

5 / 5 2018-02-21

super

5 / 5 2018-02-05

Towar szybko doszedł.jeszcze nie sprawdziłem ale myślę że jedt ok. Jeśli nie to napiszę. Info non-stop od strony sklepu co i jak z przesyłką. Warto kupować. Polecam.

5 / 5 2017-12-01

Realizacja OK

5 / 5 2017-09-20

Ogólnie mówiąc, jestem zadowolona i z oferty i obsługi sklepu. Polecam

5 / 5 2017-09-15

OK

5 / 5 2017-09-10

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, zero problemów, najlepsza cena jaka była dostępna na rynku. Zdecydowanie polecam.

2017-09-03

Wszystko bez zarzutu.

5 / 5 2017-07-11

Pierwszy zakup w tym sklepie i wszystko OK. Dostawa błyskawica! Dziękuję.

5 / 5 2017-06-08

Szybka wysyłka ,towar w super cenie i jakości Pozdrawiam

5 / 5 2017-04-28

Produkty najwyższej jakości. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam

5 / 5 2017-04-09

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Takiej współpracy życzę wszystkim gwarantującej udany i szybki zakup z zadowoleniem.

2017-04-08

Błyskawiczna transakcja. Towar kompletny, zgodny z zamówieniem. Wszystko super. Zdecydowanie polecam!!!

Rzetelne opinie o Digi1.pl

Digi1.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.digi1.pl

Email
[email protected]

Telefon
22-462-86-20

Komórka
-

Infolinia
22-462-86-20

Logowanie