Kategorie: / Komputery / RTV

Digicomp.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Digicomp.pl
5 / 5 2019-02-22

U mnie wszystko ok. W terminie dostawa, dobrze zapakowany komputer, faktura, zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2019-02-09

Mam bardzo mieszane odczucia na temat sklepu Digicomp.pl. Z jednej strony, złożone zamówienie zrealizowali dość szybko i zgodnie ze specyfikacją. Z drugiej, prezentowany przez nich poziom obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia. - Złożywszy zamówienie, nie zostałem poinformowany, kiedy zostanie ono zrealizowane. - Status zamówienia na stronie został zmieniony dopiero po złożeniu pisemnej reklamacji. - Telefonów wykonywanych na numery podane na stronie firmy ani razu nie odebrano. - Poprosili mnie o wyrażenie opinii o zakupie jeszcze zanim towar został wysłany... Podsumowując - przed złożeniem kolejnego zamówienia w Digicomp.pl postarałbym się bardzo dokładnie uzgodnić szczegóły jego realizacji. Być może oszczędziło by mi to ewentualnych nieporozumień w trakcie jego realizacji.

2019-01-27

Wszystko w porządku, dobryu kontakt.

5 / 5 2018-08-01

Bardzo szybka wysyłka, komputer na drugi dzień w domu kurierem, wszystko dziła do tej pory, polecam.

2018-05-07

Wszystko w najlepszym porządku- od samego złożenia zamówienia bylam w stałym kontakcie ze sprzedającym. Zamówienie zrealizowane od ręki, cena również atrakcyjna. Zdecydowanie polecam! Z uwagi na odbiór osobisty ciężko mi ocenić sposób zabezpieczenia przesyłki, ale sądząc po pozostałych punktach - daje 10.

5 / 5 2018-02-04

Polecam serdecznie

2018-01-07

Świetny kontakt ze sklepem, w końcu mogłam gdzieś się dodzwonić a nie tylko e-maile, brawo za to i za fachową pomoc, przesyłka po 3 dniach ale zamawiałam wieczorem tak, że tragediui nie było. Ogólnie bardzo pozytywnie.

2018-01-06

Dziękuję za doradzenie w sprawie kupna dysku, sprawdza się do tej pory. W podzience wystawiam pozytywną opinię dla Waszego sklepu.

5 / 5 2017-11-17

Sprawna obsługa zamówienia, towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-10-01

Przyjemna obsługa przy odbiorze osobistym, zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Bez zarzutów. 5/5

5 / 5 2017-09-21

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zakupiony router spełnia pokładane w nim nadzieję. Obsługa bez zarzutu. Polecam i do zobaczenia.

2017-08-16

Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo chciałam podziękować za dobór klawaitury, pomogli mi Państwo :) dziękuję raz jeszcze.

2017-08-15

Rewelacyjne podejście do klienta, spieszyło nam się z zakupem komputera na urodziny chrześnika i bardzo miły Pan z Digicompu spisał się rewelacyyjnie wysłał nam towar w tym samym dniu co zamówiliśmy i mieliśmy na drugi dzień w domu. Rewelacja

5 / 5 2017-06-10

Szybkość realizacji zamówienia .... cóż każdemu może się zdarzyć wpadka tylko sklep sam powinien poinformować o opóźnieniu, cieszy gratis wrzucony, pewnie w ramach przeprosin, więc ogólnie pozytywnie.

5 / 5 2017-04-04

Świetny sklep. Polecam.

Rzetelne opinie o Digicomp.pl

Digicomp.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.digicomp.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 5103694

Komórka
603603901

Infolinia
-

Logowanie