Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Gry

Digiram.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 78
opinie o Digiram.pl
5 / 5 2019-01-13

Bardzo dobry kontakt i natychmiastowa realizacja przesyłki. Profesjonalna obsługa, rewelacja. Polecam gorąco

5 / 5 2018-12-28

WSPANIAŁE I PEŁNE PROFESJONALIZMU PODEJŚCIE DO ZAWIERANIA TRANSAKCJI W INTERNECIE. GWARANTUJĄC UDANE ZAKOŃCZENIE ZAMÓWIENIA Z ZADOWOLENIEM DLA OBU STRON. TAKIEJ WSPÓŁPRACY ŻYCZĘ WSZYSTKIM KUPUJĄCYM, GORĄCO POLECAM !!! MAREK NADLEŚNICTWO WEJHEROWO

5 / 5 2018-12-28

Polecam bardzo ! Szybka wysyłka :)

2018-12-17

Serdecznie polecam

5 / 5 2018-12-15

Gorąco polecam! Świetny kontakt i nieporównywalna z innymi sklepami oferta. Fachowe doradztwo i super szybka dostawa zamówionego sprzętu.

5 / 5 2018-12-10

Idealny dostawca, szybko sprawnie.

5 / 5 2018-12-01

super sklep, można uzyskać fajne porady, błyskawiczne działanie, zakupiony produkt otrzymałam wręcz błyskawicznie.

2018-11-14

Wszystko w bardzo dobrym porządku. Bardzo dobry kontakt. Mogę z czystym sumieniem polecieć ten sklep.

5 / 5 2018-11-08

Kontakt bezproblemowy. Wsparcie profesjonalne. Sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2018-11-03

Polecam ten sklep. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona na palecie przez firmę kurierską.

5 / 5 2018-11-01

wszystko ok

5 / 5 2018-10-03

super

5 / 5 2018-09-29

wszystko super polecam

5 / 5 2018-09-26

wahałem się przy zakupie w tym sklepie ponieważ zobaczyłem mało opinii. Wszystkie obawy minęły kiedy zadzwoniłem do sklepu aby złożyć zamówienie. Naprawdę profesjonalne podejście do klienta od poczatku do końca realizacji zamówienia. Gorąco polecam

5 / 5 2018-09-25

Polecam

5 / 5 2018-09-19

szybko realizuje zamówienia

2018-09-12

ok/

5 / 5 2018-09-02

Szybko i konkretnie.Polecam.

5 / 5 2018-08-31

Transakcja przebiegła błyskawicznie, polecam .

5 / 5 2018-08-29

korzystam z zakupów w tym sklepie po raz kolejny i potwierdzam bardzo pozytywną opinie. realizacja b.szybka, doradztwo fachowe, obsługa b.miła.

2018-08-16

Porfesionalna i rzetelna obsługa

5 / 5 2018-08-15

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-08-13

Polecam :)

5 / 5 2018-08-12

OK

5 / 5 2018-08-08

Świetny kontakt i ekspresowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-08-06

Konkretny sprzedający, termin dostawy dotrzymany, mimo że już na wstępie uprzedzono o możliwym opóźnieniu. Moim zdaniem warto tu kupować. Polecam.

2018-08-05

Pełna dostępność produktów.

2018-07-22

Udany zakup i sprawna realizacja zamówienia.

2018-07-21

Realizacja i jakość obsługi na "5".

2018-07-21

w porządku

5 / 5 2018-07-03

Bardzo solidna i szybka obsługa.

5 / 5 2018-06-22

Pełen profesjonalizm plus miła atmosfera.

5 / 5 2018-06-21

ok

5 / 5 2018-06-19

OK

2018-06-17

Sklep na MEDAL. Takie zakupy lubię. Jeden telefon i wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania. Następnego dnia rano odkurzacz już u mnie był. Do tego bardzo miła obsługa. Dla mnie rewelacja. Od dziś wszystkie zakupy będę robić w tym sklepie, bo widać,że zależy im na kliencie. Dodam, że w INNYM sklepie z prawdziwym medalem zostałam potraktowana po chamsku i zbyta bo okazało się, że "wysyłka 24h" trwa 5 dni + czas dostawy ... śmiech na sali...

5 / 5 2018-06-17

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-05-29

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-11

Szybko, sprawnie i przyjemnie! :)

5 / 5 2018-05-10

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, zamówienie przebiegło szybko i sprawnie, towar jak najbardziej zgodny z oczekiwaniami. Polecam

2018-05-05

bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą - natychmiastowa wysyłka

5 / 5 2018-04-28

Wszystko OK! POLECAM!!!

2018-04-27

Bardzo dobry sklep, bardzo miły Pan i bardzo dobry kontakt

5 / 5 2018-04-23

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-04-20

Profesjonalnie.

5 / 5 2018-04-16

Godny zaufania, polecam

5 / 5 2018-04-02

Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-30

Dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka, polecam.

5 / 5 2018-03-26

Ok

5 / 5 2018-03-15

Profesjonalna obsługa i szybki termin realizacji.

5 / 5 2018-03-12

Solidnie, fachowo, szybko i niedrogo. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-03-07

Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-02-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany i dostarczony na czas. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-01-25

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, fachowe doradztwo i szybka przesyłka. Sklep godny polecenia!!!

2018-01-10

Szeroki asortyment urządzeń, błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-01-08

ok

5 / 5 2018-01-04

Ok

5 / 5 2018-01-03

fachowe wsparcie wiedzą, szybka obsługa, polecam

5 / 5 2017-12-27

Sprawnie i profesjonalnie, w konkurencyjnych cenach POLECAM

2017-12-27

Dobry sklep

5 / 5 2017-12-21

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja zamówienia, produkt sprawdzony wszystko OK

5 / 5 2017-12-21

zakup bezproblemowy,świetne wsparcie przy zakupie, a samo działanie serwisu Bajka . Ceny nienajtańsze ale na niedrogim poziomie ,za to reszta jest tego warta ,żeby odrobinę zapłacić więcej i być zadowolonym na 100% Bardzo polecam.

5 / 5 2017-12-11

Bardzo gorąco polecam ten sklep!!! Fachowa miła obsługa , expresowa realizacja zamówienia bez żadnych problemów a zamówiony towar w 100% odpowiada złożnemu zamówieniu . Tak trzymać

2017-12-04

Niestety pierwszy kontakt ze sklepem okazał się kompletną porażką. Kupiłem , zapłaciłem, a po poludniu miałem telefon, że kamery nie ma na stanie. Pieniądze odesłano po dwóch dniach

5 / 5 2017-12-02

Sprawnie i miło. Polecam ten sklep.

2017-11-26

Zakupy przebiegły bezproblemowo

5 / 5 2017-11-19

Super

5 / 5 2017-11-19

Superszybka dostawa, polecam

5 / 5 2017-11-17

Świetny profesjonalny sklep. Pomoc nie tylko na etapie wyboru produktów ale co ważniejsze również podczas rozwiązywania problemu z zakupionym urządzeniem (nie wynikającymi z winy sklepu tylko producenta). Ogólnie świetny wybór - szczerze polecam.

5 / 5 2017-10-28

gorąco polecam

5 / 5 2017-10-20

Towar pierwsza klasa, terminowa realizacja, informacje dot. statusu zamówienia przekazywane na bieżąco. Polecam! Na pewno tu wrócę.

5 / 5 2017-10-06

wszystko ok.

2017-10-05

wszystko super , zdecydowanie polecam !!!

2017-10-02

Godny polecenia

5 / 5 2017-09-26

Polecam

5 / 5 2017-09-19

Szybka i bezproblemowa realizacja, towar OK

5 / 5 2017-09-11

Polecam

2017-08-31

Bardzo dobry

5 / 5 2017-08-18

wszystko ok

5 / 5 2017-08-07

Super obsługa,. bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, Co tu dużo mówić, zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-08-05

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi oraz profesjonalne doradztwo

5 / 5 2017-08-03

Z czystym sercem mogę polecić innym kupującym ten sklep. Szybko profesjonalnie zostałem obsłużony a przesyłka była nastepnego dnia rano już u mnie w domku. Polecam!!

2017-07-29

bardzo pozytywna - kompetentna osoba do kontaktu w celu uzgodnienia szczegółów zakupu

5 / 5 2017-07-09

ok

5 / 5 2017-07-06

Wszystko super.

5 / 5 2017-07-03

Bardzo pozytywna

5 / 5 2017-07-02

Szybka reakcja, błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2017-06-26

Super szybka obsługa, i atrakcyjne ceny.

5 / 5 2017-06-25

super polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-06-20

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-09

Szybko i zgodnie z opisem

5 / 5 2017-06-04

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka sprawna obsługa

5 / 5 2017-05-22

Polecam wszystkim ten sklep. Miła i profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-05-21

Świetny kontakt i szybka dostawa

5 / 5 2017-05-11

Polecam

5 / 5 2017-05-02

ok

2017-04-27

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-04-17

Super sklep, błyskawiczna realizacja zamówienia, gorąco polecam!

2017-04-10

Sklep w porządku

2017-04-08

bardzo dobry sklep, gdybyśmy musieli kupić kolejny ekran to bez dwóch zdań zrobiliśmy to w tym sklepie.

2017-03-30

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-03-29

Szczerze polecam ten sklep.Nie tylko służą fachową poradą w kwestii wyboru sprzętu, ale i dostarczą go błyskawicznie.

Rzetelne opinie o Digiram.pl

Digiram.pl

Siedziba
Szczecin

WWW
http://www.digiram.pl

Email
[email protected]

Telefon
91 881 40 17

Komórka
888 751 938

Infolinia
-

Logowanie