Kategorie: / Komputery / Foto

Digitaly.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Digitaly.pl
5 / 5 2019-02-12

Przedstawiciel zna sie na sprzęcie i umiał doradzić. Towar odebrałem osobiście, termin można dogadać bez problemu. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu. To czy będę kupował tu w przyszłości zależeć będzie od konkurencyjności cen.

5 / 5 2019-02-10

Super towar za dobrą cenę, bardzo dobry kontakt, sprzęt odebrany osobiście, zainteresowanie ze strony sprzedającego. Na pewno jeszcze skorzystam. Polecam !!!

2018-07-22

Solidny kontrahent, przychylny kupującemu,bardzo miłe zakupy.Towar I klasa.

5 / 5 2018-07-16

Towar bardzo dobrej jakości, w konkurencyjnej cenie, dostarczony terminowo. Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Polecam Wszystkim!

5 / 5 2018-04-23

z dostarczeniem wszytko ok, polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-02-21

towar bardzo dobrej jakości, dobry kontakt i expresowa przesyłka, polecam kupowanie w "Digitaly.pl" ta nazwa to gwarancja wysokiej jakości towaru, i satysfakcji z dokonanych zakupów! - polecam wszystkim!

5 / 5 2018-02-17

Kupiłem dysk 160GB - dysk błyskawicznie dostarczony, dysk odebrałem osobiście (powiadomiono mnie e-mailem i smsem, że już jest i czeka na mnie). Sklep POLECAM !!!

5 / 5 2017-10-20

Jestem bardzo zadowolony z zakupu...super sprzet,przystępna cena,fachowa pomoc i porada:)Szybkie dostarczenie przesyłki...polecam Wszystkim..

2017-05-22

Nie chcę oceniać dostarczenia przesyłki, gdyż sprzedawca wysłał przesyłkę zaraz po zamówieniu i nie może odpowiadać za lekceważenie klientów i ignorancję Poczty Polskiej (piorytet 9-ć dni - nie poraz pierwszy).

2017-04-07

13.06.2007 zakupiłem w firmie Digitaly.pl urządzenie PDA Mio p550m.Zarówno kontakt z pracownikiem sklepu jak i ceny (generalnie) uważam za dobre.Może trochę za mała oferta ale generalnie większość rzeczy jest dostępna na zamówienie. Choć niestety nie wszystko.Trudno mi opisać fachowość obsługi, ponieważ nie korzystałem za bardzo z wiedzy Pana sprzedającego.

Rzetelne opinie o Digitaly.pl

Digitaly.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.digitaly.pl

Email
[email protected]

Telefon
(012) 398 43 42

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie