Kategorie: / Komputery / RTV / Dom

Dignity.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Dignity.pl
2019-03-24

Sklep realizuje przesyłki ekspresowo. Produkty sa najwyższej jakości. Co ważne dobrze zabezpieczone, więc towar w trasie nie ulegnie uszkodzeniu. Dawno nie miałam do czynienia z tak solidnym sprzedającym. Ogromny plus i oby tak dalej. Klienci (ich ilość) napewno mówią sami za siebie

2019-03-12

Wspaniały sklep , doskonałe towary , Zakupiłem mate masującą , dostawa była błyskawiczna cały czas z niej korzystam jest bezawaryjna, pomogła mi w mojej rehabilitacji

5 / 5 2019-01-30

Polecam, towar nie odbiega jakością od markowych , a jednak cena dużo niższa

5 / 5 2019-01-06

SZYBKA DOSTAWA

2 / 5 2018-12-26

nie polecam. Sprzedali mi niedziałający wzmacniacz 3G i już od 2 miesięcy próbuje odzyskać od nich pieniądze , a za każdym razem nie wiedza o co chodzi. Nie miła obsługa , chińskie badziestwo . Sprzedali bubla co nie działa i twierdza ze zwrotów nie uznają. NIE POLECAM !!!!!!!!!

5 / 5 2018-11-04

jestem zadowolony pod każdym wzgledem

2018-10-20

dobry sprzęt za fajną cenę

2018-09-16

Bardzo rzetelny sklep. Towar otrzymałam dwa dni po wpłacie pieniędzy, był dokładnie i skrupulatnie zapakowany. Towar niestety okazał się niesprawny- zadzwoniłam do serwisu, tam bardzo miły serwisant polecił mi odesłać sprzęt do nich. Nowy, sprawny tuner dostałam po ok. tygodniu. I teraz działa idealnie! SERDECZNIE POLECAM sklep dignity.pl, są naprawdę niezawodni!

5 / 5 2018-08-30

Szybko i sprawnie dostarczyli sprzęt.

5 / 5 2018-07-26

Jestem zachwycony waszymi produktami a przedwszystkim profesjonalnym podejsciem do klienta. Swietny. Sklep

2018-06-29

Miła fachowy kontakt .

5 / 5 2018-06-18

Szybko, sprawnie i przede wszystkim TANIO!

2018-06-15

Dobre produkty i nie ma problemu z gwarancją

2018-05-12

Dobry sprzęt! W takiej cenie takie sprzęty! Kurde chyba najtaniej w Polsce!

5 / 5 2018-05-01

Najlepsza obsluga z jaka kiedykolwiek się spotkałem. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-04-18

Super Sprzęt!! Mam matę do masażu i tuner z GRAMI !!!

5 / 5 2018-03-21

Polecam zakupy w tym sklepie, profesjonalna obsluga, mily i szybki kontakt, oby wiecej takich sklepow w polskim internecie. Ponadto jest to sklep bezposredniego importera takze pewna gwarancja na produkty 36mc

5 / 5 2018-03-09

Jak dla mnie super. Gość od obsługi bardzo miły. Mam poduszkę masującą. Dostałem na drugi dzień. W pn kupiłem o 8 a we wtorek miałem juz w domu.

5 / 5 2018-02-03

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Dignity. Prosta transakcja, szybka wysyłka, a masażer już pracuje na zgubienie zbędnych centymetrów przed wakacjami. ;) Zdecydowanie polecam ten sklep oraz produkty marki.

5 / 5 2018-01-26

Szybka realizacja zamówienia, doskonały kontakt , towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-01-05

Super sklep. Ekspresowa wysyłka

2017-12-23

Same pozytywy a szczególnie fachowe podejście do tematu przez konsultanta !!!

5 / 5 2017-10-07

Polecam sklep, szybko miło i fachowo.

2017-10-06

Transakcja przebiegła pomyślnie.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-09-06

Kupiłam nawigację, szybko dostałam zamówienie, z nawigacji jestem zadowolona. Polecam sklep.

2017-08-08

Witam dzisiaj półtorej godziny spędziłam przy telefonie próbując połączyć się z konsultantem . Miły głos informował mnie ze jestem czwarta następnie trzecia,druga, pierwsza w kolejce i po oczekiwaniu 20 minut jako pierwsza połączenia zostawały przerwane.Piszę połączenia ponieważ tak było trzy razy Następnie o godz 15,58 Miły głos poinformował mnie że Pracujemy w godz od 10 do 15 > Próbowałam dodzwonić się od godz 14,30 do 15,45 niezmiennie informowano mnie że jestem któraś tam w kolejce, Ponadto na stronie godziny podane są od 8 do 16

5 / 5 2017-08-08

Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówiłem towar w czwartek w piątek przed weekendem miałem go już u siebie więc cały weekend radości z nowego gadżetu. Szybka wysyłka towar zgodny z opisem. Miła obsługa.

5 / 5 2017-07-31

Jestem bardzo zadowolony z obsługi tego sklepu. Nie miałem żadnego problemu. Szybko, sprawnie - polecam!

2017-06-18

Świetny sklep. Najtaniej i najszybciej w sieci. produkty nie różnią się od markowych a cena dużo niższa.

5 / 5 2017-06-14

Kupiłam nawigację, szybko dostałam zamówienie, z nawigacji jestem zadowolona. Polecam sklep.

5 / 5 2017-06-05

Polecam zakupu www.dignity.pl , fajny sklep, dobre ceny, mila obsluga, wysylka mega szybka 18h :)

5 / 5 2017-05-27

Bluskawiczna przesylka,swietny produkt,fantastyczna komunikacja! Goraco polecam

5 / 5 2017-05-03

Super sklep miła i fachowa obsługa Kupiłam kamerę IP i sprzęt okazał sie naprawdę doby i łatwy w obsłudze. Polecam wszystkim internautom ponieważ moim zdaniem najlepszy sklep

2017-04-17

Duży plus, sprawna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-04-12

Polecam ten sklep, profesjonalna obsługa , niskie ceny. Serwis działający na 5+ pomimo awari sprzętu po 3 mc dostałem fabrycznie nową sztukę w zaledwie 5dni. Taiego serwisu nie spotkałem nigdzie

5 / 5 2017-03-29

Kolejny zakup w sklepie, towar szybko dostarczony i zgodny z opisem jak poprzednio. Jeszcze raz polecam

Rzetelne opinie o Dignity.pl

Dignity.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.dignity.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
790-255-022

Infolinia
-

Logowanie